sureshot Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 za posledne tri dni VYBORNY! dunaj vyborny merlot a toto tu uplne bezkonkurencne najlepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 červený z Mělníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 (upraveno) Já jako vždy, když si chci udělat hezký večer Upraveno 28. prosince 2010 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Metaxa ******* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Dnes Bordeaux - Saint Emillion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Tez jsem mel dneska Saint Emilion Grand Cru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Měl jsem nedostatek cukru v krvi, tak jsem si potřeboval spravit chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 nejake biele...coze? biele? uf... no ale je lahke pitne a kvalitne a zda sa ze aj dobrenikdy by som nepovedal ze taketo slova spojim do jednej vety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Před chívlí jsem se vrátil ze speciálky na alkohol (dělal jsem nákup na večer) a viděl jsem tam parádní setím za cca 1800 Kč.Dřevěná krabička a v ní 3 malé lahvičky (cca 3-5 Dcl?) Jameson 12 yo, Jameson 18 yo, Jameson gold.Asi to někomu koupím jako dárek. Je to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Právě na terase dochlazuju a během 10 minut načnu a začínám slavit Nový rok (na Kiribati už oslavili a teď chlastá Asie): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Sem si koupil karafu a novy sklenky, takze to zajizdim na Prahova Valley Pinot Noir 2003 Reserva, takovy rumunsky vino, s podle me fantastickym pomerem cena/vykon. Prahova Valley: to jsem rád, že Ti chutná .-)) Akorát flašky, co jsem koupil poslední cca 2 roky, už nejsou tak lahodné... nějak je začali příliš barikovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Jelikož za nějaké čtyři hodinky budu v práci, tak pouze toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Jelikož za nějaké čtyři hodinky budu v práci, tak pouze toto Tak doufám, že nejsi lékař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Tak doufám, že nejsi lékař Nee, nejsem....a to jsem si dal jenom dvě deci po obědě :)je to taková voda a né pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Poslední den volna, tak rum. Úžasná barva, vůně i chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 to Horhe - to si bez fóra dlouho nevydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 to Horhe - to si bez fóra dlouho nevydržel Není sám, jsem tady taky v jednom vlákně vyhrožoval a nakonec jsem to zvládl jen včera a to ještě těžko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Neboj, už zas jdu. Jenom když jsem otevřel tenhle rum, tak jsem se chtěl pochlubit. Žena to neocení, naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Ono se tady stačilo po 2 dnech trochu porozhlédnout a hned je důvod zase vypadnout, ale potěšily mne alespoň krásné fotky Spitfirů...A abych nebyl OT, tak právě zapíjím oběd Lambruscem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 domácí slivovici, 50ka jako každý rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se