Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

super obchod, vše co se řeklo platilo za mne mohu jen doporučit.....a to ještě jedním obchodem udělal radost dvěma lidem

Moje hodnocení 100% jednička

Libor

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Nejednalo se přímo o nákup či prodej, ale nezištně mi pomohl s kontaktováním prodejce na cizím fóru a přidal i doporučení.

Moc děkuji J.

Sent from my iPad using Tapatalk

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Neni uz asi co dodat, neni to nas prvni obchod. Vse super, vcera odeslal, dnes jsem je obdrzel.

Jaro, moc diky.

• po měsících...
Odesláno

S Jarem jsme měnili, měnili, měnili a pak jsme čekali a čekali na Českou poštu, které jsem velkým fanouškem. :)

Nakonec bylo všechno jak se řeklo. Komunikace na jedničku. Budu se těšit na další společný obchod.

Díky. :)

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Od Jara už mám celkem druhé watche. A musím říct, že vzhledem ke stáří hodinek se o ně snaží starat a udržovat je v hezkém stavu. Mimo to, co se řeklo to platilo. Takže děkuji a určitě kdykoliv znovu.

• po 5 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

I já se připojuji ke kladnému hodnocení 1*! Perfektní přístup, velká ochota, příjemný rozhovor a prodávané zboží v top stavu. Navíc mi poskytl pomoc v další oblasti... 

Jaro, děkuji a budu se těšit na další obchody. 

• po měsíci...
Odesláno

Vše na 1*, škoda že jen přes poštu, s Leviathanem bych rád pokecal... Wizard doporučuje a bylo mu ctí !

Tak, povedlo se...a zase kupodivu u hodinek ;o) Ďábelský Leviathan vyplul z chronohlubin a spolkl další hodinky ;o) Vše již napsali kolegové výše - prostě oldschool chronomagor, jak má být !!!

• po měsíci...
Odesláno

Koupil jsem nehodinkovou maličkost za pár éček a Jaro přesto neváhal přijet mi naproti.

Děkuji a lituji, že - mojí vinou - nebyl čas pokecat ani mrknout na zápěstí.

Snad příště :-)

• po měsících...
Odesláno

vše proběhlo jak bylo domluveno, hodinky jak bylo uvedeno v inzerátu v top stavu a něco navíc. můžu jen doporučit a děkovat kudy budu chodit  :notworthy:

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...