Hermes Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Obchod na jedničku! Mimochodem Moty asi drží rekord v rychlosti obchodu. Podle mě pracuje na poště a určitě má konexe i na depu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Příjemné setkání u kafe, solidní jednání. Díky a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 super domluva, perfektní přístup a moc pěkná kára!díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Všechno na 1A! Tady se ani nic jiného nečeká. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Výborná zkušenost! Rychlá domluva, rychlý obchod. Vše proběhlo na 110% a bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Super domluva a rychlá reakce....nelituji že jsem mu dal z vlastních zásob. Díky a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) Rád se připojuju s nadmíru pozitivní referencí a druhou stranou tohohle prodeje. Přestože jsem ze začátku držel zhruba , Honza mě vtipně dotlačil ke správnýmu rozhoupání se, o kterym bych jinak ještě tak půl roku přemejšlel, a díky kterýmu teď konečně provedu dlouho odkládanou čistku stavu... Následující rychlá dohoda, byť to ze začátku vypadalo logisticky všelijak, super pokec chrono i nechrono charakteru, a celkově příjemný setkání bylo jen třešničkou na dortu.Díky ještě jednou, ať Bu-moony slouží a někdy příště! Upraveno 20. března 2019 uživatelem Olaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Naprosto skvělý obchod, je vidět, že Moty už má hodinkově něco za sebou (a při tom je tak mladý). 2x cesta do Prahy kvůli mě, skvělej pokec a důležité rady do života ohledně mlžení a zatloukání před partnerkou. díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Honza je jeden z nejlepších členů co jsem poznal a určitě jsem ho neviděl naposled. Vřele doporučuji a otevřené říkám ze členové jako on tvoří rozdíl našeho fora a zbytku podobných fór a clubu a jiných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aegwyn Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Moc díky Honzovi za bleskové jednání a příjemné setkání. Obchod s ním můžu jen doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Rychlá platba a super komunikace. Mohu jen doporučit. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 S Honzou rychlá bezproblémová komunikace, vše rychle vyřízení, chronomág se vším všudy a jak to mám rád Díky za obchod a příště snad bude více času. Samozřejmě rad doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Další obchod nehodinkového chrakteru, opět vše na jedničku. Chválím a doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Drobný nehodinkový obchod, o to víc děkuju za ochotu a hlavně za trpělivost. V té plejádě hodnocení je to skoro zbytečné, ale doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Parádní domluva, ochota, balíček za 2 dni doma. Doporučuji a děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Perfektní domluva, skvěle zabaleno, vřele doporučuji :-) a díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Taky doporucuji. Obchod probehl velmi rychle, produkt je ve vynikajicim stavu. Radost obchodovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Není co vytknout, jedna s hvězdou. Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan85 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Paradni a rychly obchod, diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se