tomas512 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Kde jsou ty casy, kdy jsem si rikal.... tady jsou vsichni blazni, staci preci dvoje ... na sport a do prace
Marhi Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Hm. to já šel zatím.. cestou typů.Stačí mi troje . Chrona k těm je citová vazba a tak to už ladit nebudu, potápky - tam je ještě místo pro zlepšení, a pilotky a ty jsou taky definitivní.S tím bych si měl do penálu vystačit.Ty první používám i k obleku. Jsou sice sportovní, nosím na kůži a vintage letí.
Ajaj Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Zatím tak. Překvapivě stále chybí ty, co jsem si vyhlédl jako první mechaniky. Snad příští rok...
Americkej Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Achjo, už zase čtvery. Brzy něco půjde do světa. Čert mi ten 4-winder napískal.
BrunoK Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Zatím tak. Překvapivě stále chybí ty, co jsem si vyhlédl jako první mechaniky. Snad příští rok... Pekná hodinkovnica, kde si ju prosim ta kúpil? Ja mam podobne ladený humidor a nieco takéto by som uvítal.
Ajaj Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Pekná hodinkovnica, kde si ju prosim ta kúpil? Ja mam podobne ladený humidor a nieco takéto by som uvítal.watchwinders.com Značka Benson
Jaramat Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Aktuálně jenom jedny Hamiltony! Ale za to jsou to moje první automaty, dál se uvidí co přijde, jsem na úplném začátku... :-)
nividic Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Fajna truhlicka, ty datory takhle vypadaji minimalne na prumer 60
spiderer Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Maji 43 a jsou fakt velky, clovek si zvykne na 36 a pak si prijde jak kdyz nosi nastenny hodiny
AKUC Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Jenom troje.. Takhle nejak v truhlicce páni máte to pekné, skvelé trojky
orite Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Nějaký ten pátek tu s váma jsem, tak bych se měl taky podělit s mazlíkama...
Maxel Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2017 Aktuálně 12 kousků, ale nejčastěji je v akci tahle parta.
ava Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2017 Už vidím jak Fortis odchází do věčných lovišť nahrazeno Rolexem
Wanderer Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2017 Kuncáku co seš to za pacienta, takovejch Fortisek... na to jsou třeba nějaký prášky... proti hamižnosti... a dejte mi jich hodně pane doktore... :-) Jinak bych se moc přimlouval za opravu názvu vlákna. Nemělo by tam být kolikatery? Mě to vždycky bouchne do očí... :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se