African Odesláno 31. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Parádní, a jak říkáte bude to v pohodě, jen je doma smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 V 29. 7. 2022 v 12:00, Maro napsal: Těch ferrat je tam mraky, ty echt výživné jsou pak kolem gardy (D/E), ale na to nemám koule a to lezu. Tohle bylo fakt easy, asi je tam ale i výživná část že sedla nahoru na tu horu, přiznám se, že jsem si netroufl, neměl jsem to nějak v hlavě srovnané a taky mě děsil sestup feratou, prostě si to ten den nesedlo u Gardy jsme šli pak feratou nahoru na Cima Sat, ale ta byla náročná jenom délkou a převýšením, lezecky je to v podstatě nezajímavé a zajištěných úseku je skoro minimum. když byl, tak to byl většinou žebřík. Výhledy sice parádní sportovně náročné, ale lezecky nuda... Vidíš... a pro mě, jako nelezce, i tyhle céčka celkem stačily právě díky kombinaci s tou kurevkskou expozicí. Fyzicky mi to až tak brutál nepřišlo... Ale celkově krásný zážitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 V 31. 7. 2022 v 10:03, African napsal: Parádní, a jak říkáte bude to v pohodě, jen je doma smutno kedy dojde domov? daslie fotky uz nie su?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 7 hodinami, Harwey napsal: kedy dojde domov? daslie fotky uz nie su?:) Už jsme spolu na koupálu, všechno už je zase fajnové, jsem si oddychl Pouze občas někdo včetně mého malého Reinholda den na ozdravovně z vyčerpání, jinak všichni bez vážnějšího zranění ... dostávali docela zabrat tedy. Fotky jsou na FB kde já nejsem, ale pověřím ženu ať mi nějaké stáhne a když tak to sem postnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Jo supni to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 (upraveno) Tak sme dali letos mensi eurotrip s choti a krom jineho skrzeva Nufenenpass do Chamonix, a musim uznat, ze hory v lete maj neco do sebe. Coby kavarensti povaleci, nemaje zadneho vhodneho outfitu, sme se ani lanovkou nahoru nejeli podivat, natoz nekde slapat, nicmene i tak parada, a pohled na Mont Blanc z balkonu na pokoju taky neni k zahozeni Upraveno 5. srpna 2022 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 53 minutami, sibirnaya napsal: Tak sme dali letos mensi eurotrip s choti a krom jineho skrzeva Nufenenpass do Chamonix, a musim uznat, ze hory v lete maj neco do sebe. Coby kavarensti povaleci, nemaje zadneho vhodneho outfitu, sme se ani lanovkou nahoru nejeli podivat, natoz nekde slapat, nicmene i tak parada, a pohled na Mont Blanc z balkonu na pokoju taky neni k zahozeni Krásné, nádhera Byl jsem tam před 4 lety pracovně, takže bez lítání po horách, ale lituju lanovky na A. du Midi. Paní pokladní dole na stanici nám poradila ať si nekupujeme lístek, že je všude mlha a nebylo by nic vidět. To by se nám tady asi nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 (upraveno) před 58 minutami, sibirnaya napsal: Tak sme dali letos mensi eurotrip s choti a krom jineho skrzeva Nufenenpass do Chamonix, a musim uznat, ze hory v lete maj neco do sebe. Coby kavarensti povaleci, nemaje zadneho vhodneho outfitu, sme se ani lanovkou nahoru nejeli podivat, natoz nekde slapat, nicmene i tak parada, a pohled na Mont Blanc z balkonu na pokoju taky neni k zahozeni Fajnový jste to měli, super Letos je to tam na kopci prý nějáký vostrý kvůli teplému počasí jsem koukal, takže na výletování super, na lezení trochu o kejhák....upřímně jsem rád že to tam mám za sebou Je to ovšem nádherný kopec, yes. https://explorersweb.com/mont-blanc-climbing-closed/ Upraveno 5. srpna 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 8 minutami, African napsal: Fajnový jste to měli, super Letos je to tam na kopci prý nějáký vostrý kvůli teplému počasí jsem koukal, takže na výletování super, na lezení trochu o kejhák....upřímně jsem rád že to tam mám za sebou Je to ovšem nádherný kopec, yes. https://explorersweb.com/mont-blanc-climbing-closed/ jj, nejak to tam taje https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/starosta-chce-vybirat-kauci-od-turistu-kteri-se-odvazi-na-mont-blanc-40404800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Krásné fotky! Užívejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Kudla, tady je krásně. Kranjska Gora a okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Kdo uhádne horu/lokaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Mně to připomnělo můj největší cestovatelskej zážitek, tedy Island, ale čert ví..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Mára dnes začíná, K1 Držte palce...nebude to žádná prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 před 8 minutami, African napsal: Mára dnes začíná, K1 Držte palce...nebude to žádná prdel... Představa,že bych tam měl jenom jet třeba lanovkou,tak mám normálně osypky. Natož tam snad dokonce lézt.Ale hora to je krásná,to je fakt.Držím palce,yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Mě baví co dává do placu, nevím kam všude to píše, každopádně Afričan nemá fb, tak screenshot dnešního postu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 V 5. 8. 2022 v 17:19, vzduch napsal: Kudla, tady je krásně. Kranjska Gora a okolí Krása... možná se tam taky za pár dní dostaneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 před 15 hodinami, African napsal: Držte palce...nebude to žádná prdel... Jestli to chápu správně, tak BC mají někde zde: https://mapy.cz/s/lusofabuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Tady ještě Márův příspěvěk z pátku, pro ty co nesledují Fb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Za celou historii alpinismu jen 4 povedene vystupy na Masherbrum, bude to hardcore.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se