Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ceka me nasledujici mesic prodlouzeni smlouvy u t-mobilu.Mam ted nabidku od Vodafonu za 500 kc 300 volnych min,sms vsude zdarma a internwt 600 mb FUP.prijde mi to jako solidni nabidka,ne?nebo lze u t-mobilu vymamit jeste neco navic?jake mate zkusenosti s t-mobilem vo se tyce smlouvani?

U t-mobilu jsem nejakych 13 let,tak bych ocekaval nejakou pecku,ale moc jim neverim...

Já jsem od T-mobilu utíkal až se za mnou prášilo :D U mě to jsou normální zloději, něco jsem domluvily a za půl roku to bylo všechno jinak, měsíčně jsem platil okolo 3-4.000,-Kč, pokud proběhl výlet za oceán, třeba i 15.000,- až 20.000,-Kč. U Vodafounu jsem rok a zatím spokojenost, nad 1.000,-Kč měsíčně nejdu, mám dojem, že mám neomezený volání, sms a internet, když jsem za oceánem, tak 80,00Kč spojovák za dvacet minut volání, to ti t-mobile nikdy nedá, možná tak hubou :D

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak mi bude končit smlouva a rozhodil sítě a po dlouhé době to vypadá,že budu mít něco solidního.Na výběr mám buď 300 volných minut do všech sítí,neomezené sms do všech sítí a internet FUP 600 mb za 500 kč měsíčně,nebo 320 min,200 sms volných a 1.3 gb FUP za 630 kč.Takže volba je jasná :smoke:

Odesláno

Zdravím, 

máte někdo zkušenosti se zařizováním tarifů pro menčí firmu cca 10 čísel?

Jedná se samozřejmě o co nejlepší nabídku za nejméně peněz, neměli byste nějaké rady, kam napsat o nabídku?

Od O2 jsem již jednu velmi dobrou dostal, ale chtěl bych ještě od ostatních operátorů, aby bylo s čím srovnávat.

Díky ;)

• Po roku...
Odesláno

Pánové bude mi končit smlouva u T-Mobile,mám tarif 300Hit ,útrata cca 400-500kč/měsíc,internet nevyužívám.Tarify se těžce změnily a zlevnily,co je reálné za daných podmínek dostat?Klidně SZ.

Odesláno

Tak my jsme utekli od O2 velkým fofrem, protože jsme platili jak mourovatí a nebyla ochota k dohodě - jo až když dorazil požadavek na přechodové kódy, tak se věci začaly hejbat, najednou byla nabízena spousta volných minut, neomezené volání a tak podobně. Přešli jsme k T-mobile, udělali nám balíček na míru: ADSL internet nesrovnatelně rychlejší než O2 bez povinnosti hlasové linky, 2 x mobilní internet (USB dongle do NB), 2 x mobilní tarif - jeden neomezený do všech sítí + neomezený internet, druhý se spoustou volných minut a internet fup 2G a za to vše platím 1800 Kč. U O2 to bylo nejmíň o pětikilo dražší a všechno šlo taknějak....blbě.

Odesláno (upraveno)

Jak si z nich vyrazil neomezený net?

Já mam 30gb FUP a víc ani ťuk. Sice mi 30gb stačí, resp. jen jednou se mi stalo, že mi to zpomalili. Ale s jídlem roste chuť :-).

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odesláno (upraveno)

Mám bohemia telekom, což je virtual od T-Mobile. 800kc měsíčně a vše neomezeně v rámci ČR.

Ahoj, stejna otazka jako pred tim.

Vse neomezene = vcetne neomezeneho FUPu? Nebo neomezene volani, sms a FUP par gb (=pro nekoho neomezene)?

Diky

Nechci do toho zbytečně cpát prachy,spíš mě šlo o to co se dá za 300-400kč /za měsíc/ dostat od T-Mobile.

Ja mam za 4 kila od T-Mobile (od plus4you) 200sms, 100minut do jinejch siti, neomezene volani do T-mobile a 30gb FUP na net.

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odesláno

Zajímavá je nabídka tarifů vodafone, ale pro klienty mBank (vedení účtu zdarma). Jeden neomezený za 599.- , a jeden za 300.- s 300 minutami (z toho prvních 100 i do zahr.) + neomezenými sms + 300mb.

Odesláno

Na strankach plus4u nabizeji nejaky tarify, ale uz to vubec neni tak vyhodne jako predtim.

Jsem ted na mobilu, ale kdyz pogooglis plus4u mobile, tak ti to urcite najde.

• po měsících...
Odesláno

nemáte někdo zkušenosti s tímto virtuálem od Vodafonu? :) 

http://studentfone.cz/

jedná se mi o předplacenou kartu, protože až tak moc nevolám ani nepíšu smsky takže neomezené tarify nevyužiji a tady to mi přijde docela sympatické...1 měsíčně si dobiju 2 kila, za to dostanu 300 MB net (jakože zdarma) a ty 2 kila si můžu provolat nebo propsat..

minuta do všech sítí / 2,50 Kč

sms do všech sítí / 1,50 Kč

Odesláno

dík, teď se koukám..ta minuta s účtováním po vteřinách za 1,49 Kč vypadá docela dobře, sms za 1,25 Kč je taky levnější než u ostatních virtuálů. Akorát se mi nelíbí ten denní poplatek 0,70  Kč za aktivní simku, i když ten se neplatí pokud útrata přesáhne měsíčně 100 Kč. Ale největší slabinou je ten net, je tam pouze 150 MB na měsíc a to už je, bych řekl, málo. A rychlost jen 3 Mbit/s...

jestli někdo víte o nějakém dalším virtuálovi tak sem s ním :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...