mondeo2 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 http://www.novinky.cz/auto/testy/272465-test-moto-guzzi-v7-stone-ikona-z-doby-kamenne.html
carpaccio Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Můj názor asi není úplně relevantní, neb nedůvěřuju ničemu s méně než čtyřmi koly... Ale jen jsem chtěl vyjádřit podporu, neb i jako nemotorkář pravidelně přesně nad těmito dvěma stroji ucvrkávám.Moc pěkné kousky (jízdní vlastnosti nedovedu soudit, k motorkám se stavím asi jako ženská k autu, čili hodnotím estetický dojem). Držím palec při výběru a hodně zábavy na silnici.
Snow Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 No ovšem teď se zas kloním k Triumphu... Se nedivím, je to krásná mašina.
luidis Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Jj, ale to guzzi taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luidis Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 (upraveno) Jinak jak se chová ta 750ka netuším, sedlám devětsetčtyřicítku, ale pocit z dvouválu je prostě fajn. Mělo by to mít nějakých 180 kilo, takže do zatáček to bude padat jedna báseň, bremba brzdy jsou bez debat, dva laufy jsou prekrásné a kardan je supr věc pro lenochy. Miluju ten třepot do stupaček, zvuk a jelikož jsem trošku pozér, tak i pohledy lidí, je to lepidlo pro oči. Tahat to až tak moc asi nebude 55Nm, 36kW (triumph pojede líp, má 69Nm na 44kW), ale odspoda to pojede fajně. Na triumphu jsem nikdy neseděl, tak nevím. Každopádně by to chtělo obě vyzkoušet. Upraveno 10. července 2012 uživatelem luidis
luidis Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Teď koukám, že to chceš měnit za tigera, ber v úvahu, že s těmadle mašinama moc nepocestuješ, jsou to malí ďiblíci.
xjr1 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 (upraveno) Za mě jednoznačně Scrambler. Jednak se mi víc líbí, ale hlavně se mi na něm jelo o poznání líp než na Guzzi. Papírově mají podobný parametry myslím, ale nemohl jsem se zbavit pocitu, že V7 prostě "nejede". Jen pocit, ale byl tam;-). Pochopil jsem, že už máš něco odjeto, takže bych rozhodně doporučil testovací jízdu na obojím a uvidíš.. Upraveno 10. července 2012 uživatelem xjr1
Americkej Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 jednoznačně Guzzinu, krásnej motor, kardan a italijáno design-no srdcovka. V7 "jede" taky, jenom jí musíš držet víc nahoře. Já letos pořídil BMW HP2 Sport (boxer 133koní) a po čtyřválcovým K1200R Sport (178 koní) mi to taky přišlo, že je to polomrtvý, než mi došlo, že to prostě nesmím nechat jít pod 6000 otáček, pak začal jinej koncert. A zvuk je u triumpha oproti Guzzině v pudeui!
mechano Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Vezmi si Triumfa, až ho vorundíš, koupím ho.
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Todlencto není možný, to je hrozný puzení, co já musím zažívat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 To je dobrý zvěrstvo, tohle Griso...
Vladan Synek Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 kdyz Triumph tak Bonneville, to je klasika, ale Guzzi je zase vetsi strojovna Kazde ma svoje. britska klasika, nebo italske emoce do V napric? sam nevim...
Ivan Lelák Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Zmizík - pochopil jsem dobře, že jsi vlákno zakládal v roce 2012 a v roce 2014 jsi stále nerozhodntý?
lac1 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Sorry za OT, ale toto je u mna Top. Navrat legendy....
redd Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) Norton - to je mazlík, paráda... Toho černýho chci! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. května 2014 uživatelem redd
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Zmizík - pochopil jsem dobře, že jsi vlákno zakládal v roce 2012 a v roce 2014 jsi stále nerozhodntý?No, spíš je z toho vidět, že mě to vobčas chytne a pak třeba zas pustí. Furt mám Tigera, takže na čem jezdit je. Ten černej Norton je úchvatnej.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Scrambler taky ho jezdím
Cyril Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Nekupuj si nic. Pořízení jinýho stroje tě stejně jezdit nedonutí. Nebo jen na úplně malou pidichvilku. Mám vyzkoušeno. Jezdit "jen tak" je naprd a na cestování nemá většina z nás čas. Sorry za fotky. Není to Trumf ani Kozy, ale něco do sebe mají taky.
instant Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 ta kapotovana prisera aj ten modry cafe racer su super, to bielozelene nieco s krkavcom na hrudi ale fakt ze nie asi si musim zase kupit motorku, naco sem leziem..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se