Přejít na obsah

Triumph vs. Moto Guzzi

76 hlasů

1. 1. Kterou?

• Triumph Scrambler
      33
    • Moto Guzzi V7
      43

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Můj názor asi není úplně relevantní, neb nedůvěřuju ničemu s méně než čtyřmi koly... Ale jen jsem chtěl vyjádřit podporu, neb i jako nemotorkář pravidelně přesně nad těmito dvěma stroji ucvrkávám.

Moc pěkné kousky (jízdní vlastnosti nedovedu soudit, k motorkám se stavím asi jako ženská k autu, čili hodnotím estetický dojem). Držím palec při výběru a hodně zábavy na silnici.

Odesláno (upraveno)

Jinak jak se chová ta 750ka netuším, sedlám devětsetčtyřicítku, ale pocit z dvouválu je prostě fajn. Mělo by to mít nějakých 180 kilo, takže do zatáček to bude padat jedna báseň, bremba brzdy jsou bez debat, dva laufy jsou prekrásné a kardan je supr věc pro lenochy. Miluju ten třepot do stupaček, zvuk a jelikož jsem trošku pozér, tak i pohledy lidí, je to lepidlo pro oči. Tahat to až tak moc asi nebude 55Nm, 36kW (triumph pojede líp, má 69Nm na 44kW), ale odspoda to pojede fajně. Na triumphu jsem nikdy neseděl, tak nevím. Každopádně by to chtělo obě vyzkoušet.

Upraveno uživatelem luidis
Odesláno (upraveno)

Za mě jednoznačně Scrambler. Jednak se mi víc líbí, ale hlavně se mi na něm jelo o poznání líp než na Guzzi. Papírově mají podobný parametry myslím, ale nemohl jsem se zbavit pocitu, že V7 prostě "nejede". Jen pocit, ale byl tam;-).

Pochopil jsem, že už máš něco odjeto, takže bych rozhodně doporučil testovací jízdu na obojím a uvidíš..

Upraveno uživatelem xjr1
Odesláno

jednoznačně Guzzinu, krásnej motor, kardan a italijáno design-no srdcovka. V7 "jede" taky, jenom jí musíš držet víc nahoře. Já letos pořídil BMW HP2 Sport (boxer 133koní) a po čtyřválcovým K1200R Sport (178 koní) mi to taky přišlo, že je to polomrtvý, než mi došlo, že to prostě nesmím nechat jít pod 6000 otáček, pak začal jinej koncert. A zvuk je u triumpha oproti Guzzině v pudeui!

• Po roku...
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Todlencto není možný, to je hrozný puzení, co já musím zažívat.

post-13313-0-34908400-1401362293.png

Odesláno

Zmizík - pochopil jsem dobře, že jsi vlákno zakládal v roce 2012 a v roce 2014 jsi stále nerozhodntý?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Zmizík - pochopil jsem dobře, že jsi vlákno zakládal v roce 2012 a v roce 2014 jsi stále nerozhodntý?

No, spíš je z toho vidět, že mě to vobčas chytne a pak třeba zas pustí. Furt mám Tigera, takže na čem jezdit je. Ten černej Norton je úchvatnej.

Odesláno

Nekupuj si nic. Pořízení jinýho stroje tě stejně jezdit nedonutí. Nebo jen na úplně malou pidichvilku. Mám vyzkoušeno. Jezdit "jen tak" je naprd a na cestování nemá většina z nás čas. Sorry za fotky. Není to Trumf ani Kozy, ale něco do sebe mají taky.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...