Přejít na obsah

Multifunkční kleště

African

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, martar napsal:

@Harwey Dekuju :)

@Radek124 Jsem právě doufa,l že nakupen multitoolu výrazně omezím počet krámů "v kabelce" :)

Jsi mě zase naočkoval novou hračkou a koukám že ten nový ARC není úplně špatnej 😅

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice nic přikupovat nepotřebuju neb jsem vlastně vždycky vystačil s letitým Wave, nicméně zmínka o modelu Juice mě navnadila, tak jsem začal pátrat a nejprve to vypadalo bídně, ale pak jsem narazil na krám, kde ještě něco mají a minimálně C2 vypadají jako ty zcela původní modely (Radek124: díky za konzultaci).

Ještě jsem se tam ptal a pán se dušoval, že jsou to přesně ty z fotek.

Tak jsem objenal červenej C2, jsem zvědav co dorazí.

https://www.4outdoor.eu/search/?q=juice

image.png.2d5d3018229e5450701a5df9e0167cf9.png

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, warann napsal:

Tak dorazil a je to on. Puvodni Juice s lepsi (vetsi cepeli) a hladkou strenkou. Super prcek. Takze majitel nekecal a fakt tam ma tyhle davno nevyrabeny kousky. 

IMG_9274.jpeg

IMG_9273.jpeg

IMG_9272.jpeg

IMG_9271.jpeg

Krásný kousek, gratuluji!!

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, alky napsal:

Zkoušeli jste někde sehnat ty plochý bity do Leathermana? Měli jste úspěch? Mě se nechce tahat po kapsách ten adaptér...

Mám doma několik platíček plochých bitů, od různých Leathermanů, kde to bylo v ceně a upřímně, rozhodně je nevyužiju a asi bych byl ochotný něco prodat (celé platíčko, ne jednotlivé bity). Ale netuším, co je myšleno pojmem "NORMÁLNÍ peníze"..

Pokud někomu připadají drahé, opravdu nezbývá, než používat adaptér a běžné 1/4" bity, nebo běžné bity obrousit..  

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, warann napsal:

Tak hlavně má ještě 3 tyhle a 1 dtto šedej. Vše ostatní už jsou ty novejší, ale i ty se blbě shánějí.

Mám jen 2 Juice, oba CS4, starší modrý a novější šedý. Mám tedy ještě co dohánět, chybí mi XE6, C2, S2... A zejména PRO..

Odkaz ke komentáři

No to ti nezávidím ;-).

Nicméně mám dotaz do pléna. C2 super, ale je zde jedna drobná mechanická potíž. Když ho zavírám (krásně cvaká, ale jde dost ztuha, byť jsem ho prostříkl olejem - mám zkusit třeba ještě trochu vazelíny?), neohlídám si symetrický zavření obou čelistí a první cvakne ta čelist, co jde k těm třem plochým šroubovakům, tak se mechnismus kousne a už to nejde zavřít (složit). Takže to musím zase vycvaknout a pohlídat, abych to zavřel buď symetricky nebo aby první šla čelist kleští, co jde k tomu křížáku - tam to prblém nedělá.

Tak nevím, zda je to vada, případně vlastnost nebo se to ochodí.....?

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...