Návštěvník Matiniela Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Doporučuji rychlá objednávka. Vše bez problemů.
Ondrej71 Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2013 už několikátý obchod - výborná komunikace, proaktivní a prozákaznický přístup a skvělé produkty= díky Viktore.
Kostra Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Dnes jsem se stal spokojeným zákazníkem strapshopu. Mohu jen a jen chválit. Zboží dorazilo dlouho před očekáváním, samozřejmě v naprostém pořádku. Velmi příjemná komunikace ohledně jedné z položek nákupu a jako malá pozornost dáreček, který velmi potěšil. Mé případné další nákupy řemenů už budu realizovat jen u nich. Díky pánové za fajn obchod a jen tak dále.
Vlcak Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Výborná zkušenost. Díky za řemen a příště zas
vixoj Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Děkuji za vystěžejkovač, vše naprosto bez problémů .
ZJ Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Včera dorazil modrý Hirsch Viscount 22mm a musím říct,že mu to na bílých PAMkách,které nosí žena náramně sekne.Samozřejmě poděkování StrapShopu, za rychlé vyřízení a bezchybné dodání i ostaních věcí...
bacil.357 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Strapshop má u mě 1*. Zatím mám za sebou dvě objednávky a v obou případech skvělá komunikace a kvalita řemínků. Druhá objednávka realizována dokonce rychlostí blesku. O víkendu objednáno a dnes zvoní pošťák. A to zboží nebylo skladem. Jak tohle děláte?..
Baker Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Díky! V 7. 11. 2013 v 10:49, bacil.357 napsal: Jak tohle děláte?.. Některé řemínky syslíme jen pro členy fóra
pikec Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Opakování je matka moudrosti Takže: okamžitá reakce, super domluva, rychlost doručení. Velké spokojenost! Velice děkuji!!!
MJ. Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 objednávka dorazila hned následující den. Super, díky
MAD68 Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Musím přidat velkou pochvalu. Zakoupil jsem řemen a hodinky s ním padaly. Po skvělé telefonické konverzaci a následném zaslání k posouzení byl řemen vyměněn za nový.
skalis Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Asi neprekvapim pozitivni referenci, ale to nevadi. Po kratke konzultaci s gasem jsem si objednal sedy nato od Riosu. Promptne zaplaceno, odeslano druhy den a dalsi den uz na ruce. Perfektni baleni - neni to nic sloziteho, ale pusobi to skvele (vnimam to podobne jako bandicoot), remen nad ocekavani. Viktore, perfektni, dekuju a doporucuju!
Beet Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 Tak tomu říkám rychlost. Včera objednáno, dnes ve schránce.Děkuji.
Vajt Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Už dvakrát nákup naprosto bez problému a poprvé zdarma vystěžejkovač... navíc se tam dají sehnat věci, na které v ČR jen tak nenarazíte...
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Taky se přidávám strapshop je super. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že jsem tam strávil vždycky o hodně více času než jsem chtěl, tak se těším až zase někdy přijdu otravovat
cema Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Muzu taky jen doporucit, perfektni komunikace a rychle doruceni. NATO uz je na hodinkach, jeste kdyby byl v 21mm, tak by to nemelo chybu, takhle jsem tam musel tu 22tku trosku vmacknout:-).
cema Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Muzu taky jen doporucit, perfektni komunikace a rychle doruceni. NATO uz je na hodinkach, jeste kdyby byl v 21mm, tak by to nemelo chybu, takhle jsem tam musel tu 22tku trosku vmacknout:-).
aqua Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Také bych ocenil více 21mm řemenů v nabídce
sery.vlk Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 Děkuju Mr. StrapShopovi za trpělivost při vyřizování mých spešl požadavků. (S výsledkem jsem spokojený evidentně víc než Mr. StrapShop sám .-)
M3maniac Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Musím se taky připojit, vše proběhlo jak mělo osobní převzetí + malej dárek grátis. Za mě 1* jen škoda ,že jsem se nemohl zdržet aspoň na kafe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se