KFL Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Též přidávám 100% report. Ochota, flexibilita a rychlost. O výběru nemluvě .
sery.vlk Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Stavím se (opakovaně) do fronty spokojených zákazníků. Objednávka přijata, termín dodání potvrzen někdy na první půlku ledna (muselo se objednat u RIOSů i od Hirsche) - ve skutečnosti dodávka během cca 10 dnů. A přes dnešní nářky někde jinde na fóru na adresu České pošty, pro strapshop funguje Česká pošta i teď před vánocemi naprosto korektně, i s sms avízem dodání. Viktore, děkuju!
PetrM Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Viktore, děkuji, skvěle padne. Nový Rios, nádherně sladěná barva s ciferníkem.
peetrys Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Dnes proběhla návštěva ve StrapShopu. Samozřejmě klasika - čím větší nabídka , tím těžší výběr. Nakonec proběhl nákup a je spokojenost. Děkuji moc za ochotu a trpělivost Petr
Navros Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Včera návštěva ve Strapshopu, Viktor mi pomohl k mé naprosté spokojenosti s výběrem řemenu a za jeho ochotu a pomoc mu patří můj dík . Pro mě to byl příjemně strávený čas. Strapshop rulezz
Hami8 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 I já můžu strapshop vřele doporučit. Objednaný řemen dorazil bleskově a když jsem se na ně obrátil s žádostí o radu, protože se mi ho nedařilo "spasovat" s origo překlápěčkou Breitling, rádi a ochotně poradili. Za mě super obchod!
Wagoneer Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Také vřele doporučuji. Velmi vstřícně jednání, měl jsem cestu do Ovy, i přes nevhodnou hodinu jsem byl očekáván, koupil vybraný Hirsch Mariner ( ještě ukázka alternativ ), byl mi hned nasazen, odjížděl jsem velmi spokojen.
Karussell Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Chtěl bych poděkovat Viktorovi za super komunikaci, výborný prozákaznický přístup, důvěru a hlavně úžasnou rychlost a flexibilitu. Za mne strapshop už potřetí na jedničku a rád tam opět nakoupím příště.
Jiřina Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Co napsat, vše se bude opakovat. Výborná pomoc s nákupem, rada, fotky a taky rychlost dodání. Takže za mne 1s*
African Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Doporučuji, včera jsem objednal, dneska doma :-) jednička s hvězdičkou, jo a děkuji kluci za kladné vyřízení mého speciálního požadavku" Za chvíli jdu nasazovat, už se na to klepu. ...
ratafakpo Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Paw Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Nakupování byla radost . Přehledný stránky, teď už vím, že i věrný podání barev na fotkách, rychlý jednání při mé chybě v objednávce. A balení řemenu je taky luxusní. Díky
blackhead Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Musim pochvalit rychlost dodani a baleni, jeden den objednano, druhy den doma a krasne zabalene, palec hore
stefan716 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Potvrdzujem, kupoval som zo Slovenska a poslal balik ked este nemal peniaze..len tak som ho poprosil, povrdal ze prachy urcite dojdu a poslal to..Jednanie na jednicku
misoo Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Chcem podakovat Strapshopu za vynikajúci pristup. Mal som dilemu medzi dvoma remenmi, Rios wave blue a dark blue. Napisal som im maila a do 10 min prisla kvalitna reálna fotka oboch vedla seba. Objednal som a za 2 dni od odoslania (na SR) je remen na ruke... Velka vdaka, spokojnost a vrelo odporucam!
hanes123 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 pridávam sa k zástupu spokojných zákazníkov . Objednával som 2 remene + nejaké príslušenstvo, jeden z nich - Hirsch musel byť doobjednaný u výrobcu. Napriek tomu bola zásielka už na 9.ty pracovný deň na slovenskej pošte.
ladmat Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Naprostá spokojenost.Zboží i balení perfektní.
Xenomorfus Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Taktez jsem zde nakoupil a bleskurychla reakce a vstricny pristup by mel byt vzorem vsem obchodum. Vrele doporucuji!
M-72 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Hodnotím na 1+ Dále také velmi pozitivně hodnotím konzultace a doporučení před nákupem
Bells Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Tak zásilka právě dorazila a jako vždy ze Strapshopu maximální spokojenost a mimo jiné řemen sednul k hodinkám jak prd.l na hrnec. Paráda a moc děkuju!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se