Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Stavím se (opakovaně) do fronty spokojených zákazníků. Objednávka přijata, termín dodání potvrzen někdy na první půlku ledna (muselo se objednat u RIOSů i od Hirsche) - ve skutečnosti dodávka během cca 10 dnů. A přes dnešní nářky někde jinde na fóru na adresu České pošty, pro strapshop funguje Česká pošta i teď před vánocemi naprosto korektně, i s sms avízem dodání.

Viktore, děkuju!

• po měsíci...
Odesláno

Dnes proběhla návštěva ve StrapShopu. Samozřejmě klasika - čím větší nabídka , tím těžší výběr. Nakonec proběhl nákup a je spokojenost. Děkuji moc za ochotu a trpělivost :)

Petr

Odesláno

Včera návštěva ve Strapshopu, Viktor mi pomohl k mé naprosté spokojenosti s výběrem řemenu a za jeho ochotu a pomoc mu patří můj dík :notworthy:. Pro mě to byl příjemně strávený čas. Strapshop rulezz ;)

Odesláno

I já můžu strapshop vřele doporučit. Objednaný řemen dorazil bleskově a když jsem se na ně obrátil s žádostí o radu, protože se mi ho nedařilo "spasovat" s origo překlápěčkou Breitling, rádi a ochotně poradili. Za mě super obchod! 

Odesláno

Také vřele doporučuji. Velmi vstřícně jednání, měl jsem cestu do Ovy, i přes nevhodnou hodinu jsem byl očekáván, koupil vybraný Hirsch Mariner ( ještě ukázka alternativ ), byl mi hned nasazen, odjížděl jsem velmi spokojen.

Odesláno

Chtěl bych poděkovat Viktorovi za super komunikaci, výborný prozákaznický přístup, důvěru a hlavně úžasnou rychlost a flexibilitu. Za mne strapshop už potřetí na jedničku a rád tam opět nakoupím příště.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Doporučuji, včera jsem objednal, dneska doma :-) jednička s hvězdičkou, jo a děkuji kluci za kladné vyřízení mého speciálního požadavku" Za chvíli jdu nasazovat, už se na to klepu. ...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nakupování byla radost :). Přehledný stránky, teď už vím, že i věrný podání barev na fotkách, rychlý jednání při mé chybě v objednávce.  A balení řemenu je taky luxusní. Díky :)

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Potvrdzujem, kupoval som zo Slovenska a poslal balik ked este nemal peniaze..len tak som ho poprosil, povrdal ze prachy urcite dojdu a poslal to..Jednanie na jednicku

Odesláno

Chcem podakovat Strapshopu za vynikajúci pristup. Mal som dilemu medzi dvoma remenmi, Rios wave blue a dark blue. Napisal som im maila a do 10 min prisla kvalitna reálna fotka oboch vedla seba. Objednal som a za 2 dni od odoslania (na SR) je remen na ruke... Velka vdaka, spokojnost a vrelo odporucam! :)

post-22327-1429813751,25.jpg

post-22327-1429813783,77.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

pridávam sa k zástupu spokojných zákazníkov :) . Objednával som 2 remene + nejaké príslušenstvo, jeden z nich - Hirsch musel byť doobjednaný u výrobcu. Napriek tomu bola zásielka už na 9.ty pracovný deň na slovenskej pošte.

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Tak zásilka právě dorazila a jako vždy ze Strapshopu maximální spokojenost a mimo jiné řemen sednul k hodinkám jak prd.l na hrnec. Paráda a moc děkuju!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...