M.K. Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února (upraveno) před 2 hodinami, Prochy68 napsal: @Pepino777 https://www.4fitness.cz/suroviny-obaly-odmerky-pytle/20-kg-pytel-proteinu-cfm-80-instant-syrovatkovy-p-127/ Já všechno bez příchutě, jediné když mě mladej něco dá se příchutí tak skousnu Pěkný balení, poprvé vidím protein s dvojitou funkcí: nejdřív s tím odcvičíš a pak to sežereš Jinak Reflex Nexgen je koukám populární. Taky mi vyhovuje ačas od času bejvá akce 2 + 1 zadax. Upraveno 5. února uživatelem M.K.
Prochy68 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 37 minutami, Jeronimo napsal: Teda Penco co si já tehdy pamatuju, tak byl hrozný. Z velké části rostlinného původu, snad byl hráškový nebo kukuřičný, nedalo se to rozmýchat, nechutnalo to. Ale nebyl drahý. Teď sypu dlouhodobě konopný, bio, bez příchutě. Beru pětikilové balení. Je to takové hnusné zelené blatíčko. Já si pamatuju jen že to byly snad kilovky, ale chuť a z čeho to přesně bylo to už ne. Já mám výhodu že vypiju všechno, nedělá mi to problém a nepotřebuju příchutě. 1
MK3D Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Před hodinou, Prochy68 napsal: Já si vybavují, že za komára se tahal zvenku super protein, ale jestli to byl název výrobce nebo produktu to už si nepamatuju, a krátce po revoluci si pamatuju Penco Po revoluci se taky prodával Laktofit protein. S vodou se to nedalo pozřít vůbec, s mlékem to bylo lepší, ale stejně to chutnalo jak mrtvej dinosaurus s tvarohem .
Bert Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Tak jo, i já vynesu trumfy Vzpomínáte na veterinární céčko? První pangamin? Slušivé kníry Výchdoněmeckých plavkyň? 1
bohus76 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února (upraveno) Pangamin pamatuju, dobrota A co teprve Vitalecitin Upraveno 5. února uživatelem bohus76
Jeronimo Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února No jo. Pangamin, pivovarské kvasnice. Balení stálo snad sedm korun. Myslím, že se dá koupit i dnes, akorát to už cosi stojí. Nebo sušená hovězí játra. A jako kloubní výživa/kolagen vývar z hovězích kostí
Prochy68 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února (upraveno) Pangamin žeru, ne že bych ho nějak kupoval, ale zbyl mě po hafanovi tak ho dojidam. A vitalecitin, to snad bylo normálně v potravinách, takový kostičky velikosti Masox cca? Upraveno 5. února uživatelem Prochy68
Dagoberd Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Díky za komentáře, bavilo mě to číst. Makra řeším, svých 1,2g-1,5g bílkovin na kg zvládnu ujíst. Reflex Nextgen je levnej a asi OK, po pár měsících zkusím změnu Supradyn s Q10. Ten pangamin je možná dobrý nápad, trochu zápasím s energií, ikdyž zanedbávám sacharidy a to bude asi hlavní issue.
Bert Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Přátelé, mám prosbu. V týdnu 16. - 22.2. mějte snížené nároky na brilanci mých příspěvků zde na fóru Důvod je prajednoduchý. Počátek ketonického stavu, kdy mozek už nemá kde brát cukr, ale ještě se nenaučil, jak se s tím vyrovnat.
Prochy68 Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Jakým způsobem se to dneska měří (znám to z moči, ale nesleduju trendy)?
Bert Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Jasně. Čtvrtej den pochčiješ papírek. No a pokud máš spočítáno 20-25 gr. na den, a nemáš pocit, že bys nějak ulítl, pak už to ani nemusíš kontrolovat. Humorná historka ze života. Jak to naše představenstvo jsou skoro všechno bývalí sportovci, tak všichni bojujeme s váhou. No a není nic neobvyklého, když vážený pan ředitel fabriky na poradě holdingu pronese něco jako: Borci sorry, ale já jsem dnes úúúúúplně blbej ..... A protože máme pochopení, ale pořádek musí být, tak se většinou v zápise objeví něco jako: Report spol. XY za období XY bude zaslán ostatním členům představenstva do .... 1
Bert Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února No, je to trochu osobní , ale: nesmrdí. Každý reaguje individuálně. Já třeba do ketózy vlítnu úplně v poho, většinou si dokáži i nějaký ten cukrový průšvih 30+ odcvičit, ale klidně i ve třetím měsíci trpím občasným průjmem. Ale fest ....
ragu Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února @Bert haha. Kamarad talhle v práci raději ukazoval pochcanej papírek aby bylo jasný, ze je v ketoze a ne ozralej. Na streva zkus https://www.medicol.cz/bio-kult-boosted/
Prochy68 Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února @Bert Jak resis stravu? Sam nebo neco na miru?
morepower Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Zajímavý počtení. Vždycky záleží na cíli. Osobně proteiny / ostatní doplňky stravy nijak nezatracuju, ale už nepoužívám. Bílkoviny normálně užeru z jídla. Mám 220-240 na den, po zkušenosti jak jdu nad 200, tak už nepočítám. Mimo soutěžní období mám bílkovin výrazně stejně, akorát v jiný formě. Kdysi jsem zjistil, že jsem skoro lowcarb, v podstatě odjakživa, aniž bych věděl, že to je taková móda.
M.K. Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února před 1 hodinou, morepower napsal: Zajímavý počtení. Vždycky záleží na cíli. Osobně proteiny / ostatní doplňky stravy nijak nezatracuju, ale už nepoužívám. Bílkoviny normálně užeru z jídla. Mám 220-240 na den, po zkušenosti jak jdu nad 200, tak už nepočítám. Mimo soutěžní období mám bílkovin výrazně stejně, akorát v jiný formě. Kdysi jsem zjistil, že jsem skoro lowcarb, v podstatě odjakživa, aniž bych věděl, že to je taková móda. Jenom pro zajímavost - jak vypadá těch skoro čtvrt kila bílkoviny prakticky? A doplňky žádný, jakože ani vit. D3 (+K2)..?
morepower Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února (upraveno) Většinou je to složeno z krůtího/kuřecího masa, sýrů, vajec, skyru, tvarůžků, ještě docela dost mám rád šunku. Dneska mi to vychází přes 220, ale já už to potom nepočítám. Co se týče doplňků, tak jak píšu, já je nezatracuju, akorát je nepoužívám. Přes sezonu (myslím pokud je k dispozici dobrá zelenina a ovoce) vůbec, při nějaké potřebě případně multivitamin, ale málo. V minulosti byly pro mě především proteinové koncentráty jednodušším způsobem jak do sebe dostat dostatek bílkovin při nedostatku času. Teď čas ale nějaký mám, tak se tím můžu zabývat. Edit: ještě doplním, že cukrama jsem (myslím nejen dnes, ale +/- obecně) kolem 120-150. Mimo sezonu si dopřávám víc masa (různýho, kromě ryb, ty fakt nemám rád). Sezona je hodně silová, tahy, dřepy, dvojky, trojky, nějaká ta zem, tu mám rád, postoje je míň. Postoj a takový to kardio blbnutí je spíš jarně-letní (posezónní) záležitost, ale neber to striktně. Už nejsem ale závodně aktivní (nebo řekněme tolik aktivní), přesto mám pořád tohle rozdělení rád. Upraveno 11. února uživatelem morepower
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se