Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mně přijde, že se v přímé úměře k hodinkám čím dál tím více zvětšujou ženský v mém okolí...v práci a tak. To mě znepokojuje mnohem víc. Chose, ty IGENy jsou na Tvý ruce, jak kdyby se na ní narodily.

Díky, také už jsem je znova poptal v příslušném vlákně. Nezvětšují se jen ženy, zvětšování je plošné a všudepřítomné...řekl bych, že je to v nepřímé úměře se sebevědomím . :) 

Upraveno uživatelem Chosef76
  • Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mě by jen zajímalo, co dělali urostlí mužové v době, kdy se prostě velké hodinky nedělaly. To asi museli bejt úplně hotoví, chudáci, a co teprve jejich koule. Já vždycky, když vidím chlapa (libovolné velikosti), který má na sobě hodinky typu "hele, mám hodinky, to čumíš co?", hned mám hezčí den, takový rozesmátý, takže vlastně díky pánové :clap: .

Odesláno

Já vždycky, když vidím chlapa (libovolné velikosti), který má na sobě hodinky typu "hele, mám hodinky, to čumíš co?", hned mám hezčí den, takový rozesmátý, takže vlastně díky pánové :clap: .

když vidím člověka s hodinkami, které se mi nelíbí, tak si říkám, že to je jeho ruka, jeho rozhodnutí (obvykle za jeho peníze), čili si říkám, že mi do toho vůbec nic není. s mým dnem to nic nedělá.

a už vůbec se nezamýšlím nad jeho koulemi (na rozdíl od kolegy výše). ;-)

ale budiž Vám to přáno. :-D

Odesláno (upraveno)

Na LLD si si vybral najhorsi mozny typ a material remena.

vysvětli mi prosím čím je ten materiál nejhorší, mám úplně opačný názor a většina to potvrdí, myslím

edit: jinak nosím od 36mm až 44mm a nevidím a ni okolí nějaký zásadní problém

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno (upraveno)

když vidím člověka s hodinkami, které se mi nelíbí, tak si říkám, že to je jeho ruka, jeho rozhodnutí (obvykle za jeho peníze), čili si říkám, že mi do toho vůbec nic není. s mým dnem to nic nedělá.

a už vůbec se nezamýšlím nad jeho koulemi (na rozdíl od kolegy výše). ;-)

ale budiž Vám to přáno. :-D

Díky za přání. Samozřejmě, že je mi prd po tom, co má kdo na ruce. Ale občas to jsou takové palby, že by i zenový mistr pohnul brvou:-).

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno (upraveno)

"Zenovy mistr pohnul brvou" : Nech si kazdy nosi taku velkost aku chce pokial tym neublizuje inym. A nemam tym na mysli osobne preferencie ostatnych mistrov. To, ze niekto nosi iny rozmer ako oni im urcite neublizi. Keby vsetci nosili rovnake hodinky rovnakej velkosti asi by nebolo o com diskutovat.

Upraveno uživatelem tribec00
Odesláno

Mne neni uplne jasne, jak si nekdo muze dovolit rict, ze od (napr) 42 mm to jsou velke hodinky a blablabla. To prece zalezi na tom, jakou ma kdo ruku. Me PO big size vypadaji na pritelkyne ruce naprosto smesne, ale na me ruce s obvodem 21 cm sedi jak ulite.

Odesláno

synteza 11 stran - mame tu 2 schools of thought :)

(1.) 'velke' hodinky jsou jen pro ty, co na to maji koule

(2.) ne kazdy ma koule na to nosit 'male' hodinky

Odesláno

Blbá zpráva pro všechny co mají rádi velké koule a malé hodinky. Neznám žádného výrobce, který by svoje modely hodinek zmenšoval. Trend je přesně obrácený, většinou je zvětšují nebo zůstávají stejné.

Znáte snad nějakého výrobce který by nějaký model zmenšoval?

PP svoje calatravy, ale i ostatní modely pomalu po 1 mm zvětšuje ( což je pro mě pozitivní, ale pořád jsou ještě moc malý).

Naproti tomu IWC některé modely portugalů zvětšil na 44 mm, což už mě vadí, portugalům sluší 42,3 mm ani o mm víc.  

Odesláno

IWC zmenšilo Ingy..

Můžeš být konkrétnější Ingy tolik nesleduju, ale mám pocit, že spíš vyrábějí několik velikostí současně než, že by nový model byl menší.

Odesláno

synteza 11 stran - mame tu 2 schools of thought :)

(1.) 'velke' hodinky jsou jen pro ty, co na to maji koule

(2.) ne kazdy ma koule na to nosit 'male' hodinky

ja myslim ze uz by stacilo, kolego.

ze schools of thought. kto ste blizko, ebnite mu prosim. najlepsie ciapkou po zatylku

Odesláno

Micey má pravdu- IWC u Ingů zmenšovalo ale ne nějak drasticky, model z roku 2005 má 42mm (mezitím dělaly i 40 a 44mm), modely Mission Earth a Plastiki mají dokonce 46mm a poslední model je zredukovaný na 40mm a i výška šla dolů

Odesláno

Ja nevim. Mam velke zapesti. O vikendu jsem si nasadil na ruku PRIMky - 37mm. Vsichni na mne koukali, jestli mam nejake detske hodinky. Vcera jsem si vzal military no name modraky - 40mm a to same. I v praci se mne vsichni ptali, proc nosim tak malinkate hodinky. Proste nemuzu mit hodinky pod 42-44mm. Takze male hodinky na velkem zapesti nejsou vzdy to prave ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...