Přejít na obsah

GILIUS

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jen malou poznámku, prosím, nikdy tu nezveřejme cokoli, co by mohlo kdykoli v budoucnu komukoli za jakýchkoli okolností dělat jakékoli i nepatrné potíže. Nevíme, kdo se díval, dívá a bude dívat. Já myslím, že tohle je to snad základní pravidlo a platí myslím vždy .......

• Odpovědi 167
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jen malou poznámku, prosím, nikdy tu nezveřejme cokoli, co by mohlo kdykoli v budoucnu komukoli za jakýchkoli okolností dělat jakékoli i nepatrné potíže. Nevíme, kdo se díval, dívá a bude dívat. Já myslím, že tohle je to snad základní pravidlo a platí myslím vždy .......

Tak to je stoprocentní pravda.Když jsem osmdesátých letech četl sci-fi antologii "Návrat na planetu zemi",tak tam mezi jinými byla povídka,kterou si dodnes pamatuju a jmenovala se "Kupte si knihu od Berthera".Vynález v mnohém srovnatelný s internetem.Tehdy mi to přišlo jako nesmysl z velmi vzdálené budoucnosti.

Citace:

"Z práce ke Knize, od Knihy do práce a těšit se celý den jen na to, až se k ní člověk po práci zase vrátí. Vskutku ideální společnost. Ano, Bertherovi se podařilo realizovat nejrůžovější sen všech absolutistických vládců, kolik jich historie měla. Tak ukázněné lidstvo ještě nikdy nebylo, co svět světem stojí. A také tak dokonale ovladatelné a kontrolovatelné. A největším paradoxem bylo, že si za to sami zaplatili - pospíchali, aby si mohli koupit své vlastní kontrolní zařízení."

http://www.lupa.cz/clanky/bojite-se-cipu-v-hlave/nazory/109694/

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Návštěvník Ondra
Odesláno

Popravdě, moc nechápu, o co tady posledních cca 40 příspěvků jde. Je na čase, aby to Kamil celé nějak uzavřel - zvěřejněním vybrané částky a infa, kdy bude předána - a vlákno zamknul. Už vzhledem k pietě k pozůstalým.

Odesláno

Tak urcite tem co prispeli se to da poslat formou PM. Me osobne by to taky zajimalo, kolik lidi se podilelo a kolik se vybralo....

Návštěvník Kamil
Odesláno

Zatim to tady zamknu.

Jeste porad se mi hlasi nejaky ten opozdilec, celkovou castku jsem uz v podstate napsal. Z longovy a kubsonovy aukce plus ze sbirky ziskame velmi zaokrouhlenou sumu v hotovosti (komu to neni jasne, at mi napise SZ). Za zbyvajici castku koupime jako upominku pro Gilovy kluky dva zlate retizky a nechame udelat privesky s logem Chronomagu (pocitam za zhruba 13-15 tisic).

Celkovy a kompletni seznam vsech bude k dispozici. Tady napisu jen abecedni prehled darcu krome tech, co si neprali byt zverejneni (pokud jeste nekdo nechcete byt na seznamu, napiste mi SZ).

Predani uskutecnime nekdy behem prvniho vikendu v listopadu.

• po 3 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak jsem se vrátil z Jihlavy.

Ještě jednou i jménem Gilovy paní děkuji všem:
Chronoshop, Baker, sect, P_P, vlasta66, bradda, T2, Traveller, filo-boxer, JII., tmoris, decebal, Karloss, African, NiG, Moty123, ricous, sery-vlk, Martin12, Funthom95, Andrew, maama, baza, lib, Andrew_G, Frantik, tolja, mt01, tyfo, TomCZ, Rybiz, Conrad, Tara, gougy, sashator, Petr_P, Olda, Murphy97, Dali, Gustaf, financ, sonnyC, m.n., Ondra, Skalamander, FilipJ, Maty, yed69, gas, cigi, nickolas, Joe Lemonade, pischera, mischa, JayDoll, exBURN, J Denver, Oliver333, instant, Xpak, Foundryman, railmaster, mnako, Quasar007, EpsteinBarr, jankoxxx, misoo, lolohh, Jezevcik2, RedDwarf, diver60, habaděj, prukajda, cretino, Z., pitrs182, Viktor, Chorche, Eman2208, kapo, montemar, kubson, huhu4d, Petr Svenda, bandicoot, Ondraj, quest987, Vit, KyleCase, VintageLover, michal_45, Klabrdon, Jumbo, Roman I, horal, ladisu, David_B, PetrM, jacob, Adam99, bohus76, pikec, Pege1012,
Giovany21, MartiJ, honza1, kdojinej, nAscA, parnistroj, vikhra, JR_2010, pavel67, Mirek24, flagolo, Cyber, Pirx, Honza.manta, lukin_ova, Kristian.nov, PepaSFI, Ohm-Aztec, Bert, skipi, Radim01, Peta-Biker, Henry, Adam99, Pavel K., Locque, jnm, vraby, Ondoni, mrakodrap, Sedlinarkrage, maccin, Rejan, little_w, long a další, kteří si nepřáli zveřejnit. Celkem 147 členů, kteří přispéli finančně, případně něco věnovali nebo koupili v některé z aukcí.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Abyste věděli, pro koho to bylo.:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Také děkuji organizátorům a Všem, kteří se zapojily :notworthy:

I když se tady na foru občas ukáže nějákej tem šmejd a vykuk, asi jako na jinejch forech, tak i přes to zde drtivě převládá velká skupina výborných, poctivých a hodných lidí :smile_anim:

Gilius musí být tam nahoře na Chronomag hrdý, Rest in Peace chlapíku"

Odesláno (upraveno)
:cheers: všem zúčastněným Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

zdravím, také děkuji všem dárcům a organizátorům za to, že i v dnešní době kdy kolem slušných lidí krouží supi a ostatní sr.či tak lze podat pomocnou ruku tam kde je to potřeba.Smekám klobouk

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj kolegáčci,

chci jen ukázat co od nás dostanou Gilovi kluci pod strom.

Je to Gold, echt ´Gold, ale není teda po dědovi. Je to ruční práce

Jen můj zlatník na začátku zcela nepobral ten nápis na destičce.

Doufám, že to pro ně alespoň trochu připomínka slušných lidí odsud a také samozřejmě na tátu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...