Tomas_2002 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 bez legrace...výborný pití. tahle 52 je nejlepší... ikdyz to pijes samotný, tak ta voltaz není cítit...lahoda Strašný pití. Piješ, piješ, piješ.....pořád ti přijde jako že nic a najednou ležíš v posteli s botama na nohách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Všecko už mám, ale ta peněženka mi nějak dává zabrat.Na pařížskou nejsou fondy, ale snad se dá i kolem litru až patnáctistovek sehnat něco v přiměřené kvalitě - nemáte někdo tip? Psaníčkový styl. http://www.dress-for-less.com/tmpl/shop.tmpl?main_cat=3&cat=32&pg=111 Zaregistruj se a přihlaš se k Newsletteru, dalších 10% sleva, a třeba i počkej na nějakou akci s dodatečnými slevami (nedávno bylo dalších 25% na vše), doprava do ČR s trackingem do 3 dnů za 300 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 http://www.dress-for-less.com/tmpl/shop.tmpl?main_cat=3&cat=32&pg=111 Zaregistruj se a přihlaš se k Newsletteru, dalších 10% sleva, a třeba i počkej na nějakou akci s dodatečnými slevami (nedávno bylo dalších 25% na vše), doprava do ČR s trackingem do 3 dnů za 300 Kč. Díky za tip, už to tam lustruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Už jen 14 dni...strašně to letí.Já jsem dnes objednal segře Sony Xperia Z5compact tak snad to nebude šlápnutí vedle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 ochutnal jsem to teprve nedávno,ale podepisuju....fakt dobrota a taky jej asi objednám na zimní večerykup lepsiu dobrotu, neolutujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) nerada by som bratov cechov podcenovala, ale na tvrde destilaty a este z vychodneho Slovenska jednoducho nemaju trening no a k teme.pre seba mam remen na hodinkz /zatial na ceste..vdaka Marvinovi/ .pre polovicku mam zatial encyklopediu James Bond, nejake manzetove gombiky a ine somarinky a pre netere hreben na rocesavanie dlhych vlasov a retro saty..a som bezradna co este kupit Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem Hellé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Mámě poukaz do Prakulu http://prakul.cz/voucher/ Tátovi poukaz na holení břitvou http://www.gentlemenbrothers.cz/praha/shop/ ségře nějaký další kusy nádobí Thomas v http://www.pottenpannen.cz přítelkyni perly (ještě nevím kde) a synovci poukaz na treninkovej kemp http://hfltrainingcenter.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Na jaře jsme začali stavět dům a teď jsme to dokončili. Rozpočet jsme samozřejmě neudrželi, takže o vánocích si dáme dobrej bramborovej salát, kapra z místních sádek a půjdeme se projít na Kozlovský kopec :-)Tak to klobouk dolů za tu rychlost.... na klíč? Jinak moje je skromná a zakázala mi parfémy, že má ještě na dva roky dopředu tak nevím no, asi novýho robota do kuchyně mi taktně naznačila, hodinky ji neberou prostě zaimprovizuji v posledním týdnu :-) a mladej se..e na školu, se..e na vše tak tak tak trochu budem letos sr..t na něj :-)))) včera dostal novej TV stolek co si sám vybral takže pod stromem najde nějakej parfem a trenýrky Hlavně že se všichni ve zdraví a v pohodě opět sejdeme u rodinného stolu a dáme si fantastickej bramborovej salát a kaprořízek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Tak to klobouk dolů za tu rychlost.... na klíč? Jinak moje je skromná a zakázala mi parfémy, že má ještě na dva roky dopředu tak nevím no, asi novýho robota do kuchyně mi taktně naznačila, hodinky ji neberou prostě zaimprovizuji v posledním týdnu :-) a mladej se..e na školu, se..e na vše tak tak tak trochu budem letos sr..t na něj :-)))) včera dostal novej TV stolek co si sám vybral takže pod stromem najde nějakej parfem a trenýrky Hlavně že se všichni ve zdraví a v pohodě opět sejdeme u rodinného stolu a dáme si fantastickej bramborovej salát a kaprořízek Na klíč ne. Mám tu po vesnici spoustu kamarádů co mají firmy (vodoinstalace, elektrikáš, zedník, tesař atd. ) Takže mi najednou dělalo na baráku třeba 15 lidí a díky tomu to šlo rychle i přesto, že některé věci co jsme si vymysleli byly docela komplikované. Minulý týden jsme zabetonovali bazén, dneska osadili dveře a až v pátek dodělají plot tak bude hotovo. S dárky jsem to udělal letos takto: Manželka: robotický vysavač, glock, diář filofax a knižní série Zaklínač Táta: kvalitní holínky, elektrické nářadí Tchán: Personifikované láhev Chivas regal Tchýně: Kosmetika Just Zbytek budu řešit během příštího týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 kup lepsiu dobrotu, neolutujes toto už jen tak do čaje,52 volume je ideální,už je objednáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Na klíč ne. Mám tu po vesnici spoustu kamarádů co mají firmy (vodoinstalace, elektrikáš, zedník, tesař atd. ) Takže mi najednou dělalo na baráku třeba 15 lidí a díky tomu to šlo rychle i přesto, že některé věci co jsme si vymysleli byly docela komplikované. Minulý týden jsme zabetonovali bazén, dneska osadili dveře a až v pátek dodělají plot tak bude hotovo. S dárky jsem to udělal letos takto: Manželka: ................ glock,.............. A jseš si jistej, že je to dobrý nápad ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) za mě:žena - kabelka armani, což jsem kvitoval, že sama nadhodila, pak mi to přišlo málo a jak jsem tak šel jsem kolem Swarovského tak jsem nakoupil...no a ještě by to něco chtělo, ještě mám týden...dcerce je to fuk, neb v jejích 9měsících bude nadšená z trhání papírů...nicméně dostane nějaké ty interaktivní hračky hodinky mám zakázáno dávat :-( jedna strana rodičů - kalendář s dcerkou a fotoknihou s jejím prvním půlrokem a pak něco z Tchiba - ale to zařizuje žena druhá strana rodičů - fotokniha taky ať si babičky užijí a fotoobraz..zbytek opět žena.. já ji nemít tak ani nevím co jim kupovat.... no a sobě...pohodu o Vánocích, poprvé snad po 15 letech budu mít dovolenou kolem Vánoc a to je na tom to nejlepší (možná mi udělají radost nějaké ty tikající kousky co mám v plánu) Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 A jseš si jistej, že je to dobrý nápad ??? No, snad nebudu mít nikdy důvod nad tím přemýšlet Jo a ještě jsem vybral manželce jeden dárek :-) Kuchyňské prkénko. Vyrábí je jeden šikovný truhlář tady u nás. Je to taková ozdoba domácnosti. No možná jsem ho vybral i trochu kvůli sobě, protože se mi tyhle věci prostě líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 No, snad nebudu mít nikdy důvod nad tím přemýšlet Jo a ještě jsem vybral manželce jeden dárek :-) Kuchyňské prkénko. Vyrábí je jeden šikovný truhlář tady u nás. Je to taková ozdoba domácnosti. No možná jsem ho vybral i trochu kvůli sobě, protože se mi tyhle věci prostě líbí Prkenko.jpg Prkýnko moc pěkný, jen si dobře rozmysli, v jakým pořadí jí to dáš.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Takže zatiaľ tablet s2 lte,satelitný receiver vu+solo 4k,pobyt vo welnes Hungaria,kozmetika Auricum,ešte nejaké knihy hračky a vianočné sviatky mam vybavené. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 No, snad nebudu mít nikdy důvod nad tím přemýšlet Jo a ještě jsem vybral manželce jeden dárek :-) Kuchyňské prkénko. Vyrábí je jeden šikovný truhlář tady u nás. Je to taková ozdoba domácnosti. No možná jsem ho vybral i trochu kvůli sobě, protože se mi tyhle věci prostě líbí vypadá pěkně,já vybral toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 tip na dárek pro manželku http://www.novinky.cz/koktejl/386805-monika-dostala-k-vyroci-svatby-obrneny-ford-m8-umi-s-nim-pekne-kousky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 toto už jen tak do čaje,52 volume je ideální,už je objednáno dobře děláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Takže zatiaľ tablet s2 lte,satelitný receiver vu+solo 4k,pobyt vo welnes Hungaria,kozmetika Auricum,ešte nejaké knihy hračky a vianočné sviatky mam vybavené. ...Děj vědět, jak jsi spokojen. V mé hlavě vrtá VU+ Duo2 s dvb-t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 No, snad nebudu mít nikdy důvod nad tím přemýšlet Jo a ještě jsem vybral manželce jeden dárek :-) Kuchyňské prkénko. Vyrábí je jeden šikovný truhlář tady u nás. Je to taková ozdoba domácnosti. No možná jsem ho vybral i trochu kvůli sobě, protože se mi tyhle věci prostě líbí Prkenko.jpgUdělej reklamu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se