Přejít na obsah

Co kupujete na Vánoce

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Danajskej dar, zase práce, snad to žena neuvidí.... :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Letos.. otec rum jako každý rok :-) takže Diplomatico Ambassador. Máti nová Sony TV... bráchovi ještě nějáky herní monitor kolem 32-34 palců a s přítelkyní pojedeme po novém roce někam na Mauricius nebo někde kolem :D

Odkaz ke komentáři

Stáním pro dceru obal na iPad mini a nemohu sehnat žádný, který by mi připadal pěkný pro 10 letou holku. Samé konzervativní černý atd. Kdysi jsem ji koupil takový pěkný bledě modrý s embosovanymy obrázky. Jenže prasknul a já teď žádný podobný nemohu sehnat. Nemáte někdo nějaký tip?

Odkaz ke komentáři

Kluci rád bych mladému chtěl koupit nějaké to Lego pro kluky kolem 6-7let,ale nemám v tom přehled.Má doma jen to větší základní Duplo a chtěl by něco už z těch klasických menších kostiček.Nechci mu kupovat nějaké ty Ninjaga,mám obavy,že by to hned rozbil,takže něco "blbovzdornějšího". Díky za rady.

Odkaz ke komentáři

Kluci rád bych mladému chtěl koupit nějaké to Lego pro kluky kolem 6-7let,ale nemám v tom přehled.Má doma jen to větší základní Duplo a chtěl by něco už z těch klasických menších kostiček.Nechci mu kupovat nějaké ty Ninjaga,mám obavy,že by to hned rozbil,takže něco "blbovzdornějšího". Díky za rady.

Prošli jsme si všemožnými vrtulniky, raketoplány atd., vše skončilo rozebraný, nejlepší je krabice xxx kostek a podložka, mladej staví co ho napadne, dílů má dost tak ai s tím hodně vyhraje. Makro má velkou bednu za dobrou cenu. Přihoď k tomu pár lego panáčků co se dají koupit zvlášť a je to vyřešeno na dost dlouho dopředu.

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě,že jej baví auta a jakékoli jiné pohybovadla,ale mám strach,aby to nerozbil na "ohrabky" :-)  Říkal jsem si,zda mu nepořídit pro začátek nějakou tu základní sadu kostek,ale zkrátka malých.No teď to píšu,zda do začátku nevzít tu XX sadu.

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Vem ho do krámu, kde toho maj víc pokudmožno, jestli máš tu možnost, chvilku si to tam prohlížejte a ať Ti zkusí ukázat, pak to zhodnoť, jestli by to šlo a to kup. Bude mít radost, že dostane to, co chtěl a viděl. Nebo ještě katalog a přes net, ale na to už asi neni moc čas...  S Legem (ostatně jako se vším), je to těžký. Mám dva kluky, oba si s tím hrají, ale každý úplně jinak a každý k tomu má jiný přístup. Skoro pětiletej staví neuvěřitelný věci i třeba z kostiček a hejblátek Technicu. Důležitá je jedna věc, pro kterou už jsem slyšel několik lidí Lego trochu zatracovat a odsuzovat: To co je na krabici a v návodu a pak to postavíte, je potřeba zbourat a kostky naházet do bedny, aby se z nich dalo zase stavět, ne si to postavit na výstavku na polici, to je pak celý Lego k prdu. Možná si za to ta firma muže trochu sama, my bychom s dětma třeba ocenili krabici, kde bude tisíc různých kostiček bez jakýhokoliv tématu. Ale třeba řada City, jak píše Murphy, bude pro kluka dobrej základ.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

První lego jsem klukovi koupil na váhu do plastovýho kelímku v

USA a říkal jsem si, že jsou mu teprv tři roky a je brzo. Ale nebylo. Od té doby si s tím hodně tvořivě hraje. Staví výhradně vlastní tvorbu, mimo všechny návody. Autobus s vlastním návrhem kloubu, mazací tramvaj, kde jako webkamera slouží starý mobil, automat na nápoje a nebo výtah o šesti patrech i s šachtou a dveřmi, kterou staví na první pokus dohromady po vrstvách. Přichází na neuvěřitelný řešení a mě ta jeho kreativita hodně baví. Takže se přikláním ke krabici surových kostek. Teď si napsal Ježíškovi mimo jiné o "speciální lego díly". Na Národní se dají koupit taky kostky na váhu a dokonce je tam hrabárna na váhu s použitým díly asi někde z výstav. Naplnil jsem dva, jeden těch speciálních, druhý jedničky a dvojky asi za 700,-

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...