montemar Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 nejdřív jsem myslel, že to koupím jenom KoFoLovi, ale koupím to všem hodným lidem - chci šířit lásku *kdybyste chtěli taky šířit lásku, tak je to ZDEs tím jsem nedávno viděl fordíka ka, v růžové barvě, řídila pěkná bloncka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 s tím jsem nedávno viděl fordíka ka, v růžové barvě, řídila pěkná bloncka šířila lásku -------------------------------------------------------- tohle je taky dobrý - je to prasečí chřipka a mají tam i beďara - syfilis bohužel vyprodaný http://www.bestdarky...krobi-c-30.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Odbocim od dluhopisu, pojistek, nafukovacek, Real Dolls...Tiffany&Co. ma na rozdil od stejne zvucnyho Cartiera (no flame pls) nejen zlato a brilose, ale i stribrnou bijou...Milion hezkych veci do peti litru. Vcetne servisu jako by to ty brilose byly.Kdo se boji faux pas, v americas sekci tiffany.com jsou ceny, ktere odpovidaji cenam tady.Takze pripadne lze nastudovat a sebevedome nakracet s jasnou predstavou a nebat se, ze to bude mimo budget. P.S. me tam dneska obsluhovala tak krasna slovenka, ze jsem zavahal nad adresaci darku díky za tip, už mám vybráno :-) na oplátku přidám ještě něco podobného, bohužel značka má slabé evropské zastoupení. Alex Woo, v Evropě se dá koupit na Shopstyle UK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 kloubik, dik.Mise splnena, ac mam aktery zdejsich ofttopic zvastu rad, uz se jich neucastnim. O Tiffany jsem vedel od vstupu na CZ trh, ale sam jsem byl prekvapeny low cost (no flame) sekci v nabidce (a v prvnim patre boutique).Myslim, ze spousta holek zna Snidani s Audrey...Jo a hned vedle je Nespresso, zahrej se Indryiou take away.Ja si dnesni nakupy prekvapive uzil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Nápad dobrý, ale fakt nevím, co by přítelkyně dělala se 34 kousky háčků na kabelku.Taky nevím... třeba by jí stačil jeden. U nás v kanclu to bylo v průměru 4 kousky na jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Tandém v zimě? To se snad ani neskáče,ne??? Já jsem skákal v srpnu,v Prostějově a nemá to chybu.Do ted z toho čerpu energii.Fakt skvělý zážítek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Tandém v zimě? To se snad ani neskáče,ne??? Já jsem skákal v srpnu,v Prostějově a nemá to chybu.Do ted z toho čerpu energii.Fakt skvělý zážítek. a on tandem se musí využít ten den, co se koupil??? nebo jak ? dostane na vánoce a skočí v létě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Tandém v zimě? To se snad ani neskáče,ne??? Já jsem skákal v srpnu,v Prostějově a nemá to chybu.Do ted z toho čerpu energii.Fakt skvělý zážítek. Však mluvíme o dárku pro manželku, né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Mám si pod stromeček koupit hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Co je to za otázku, VS? Např. já přemýšlel, jestli vzít jedny nebo rovnou dvoje - a to se za chronomagora nepovažuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Když já už jich pár (asi 50) mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 African: a jooo to neni špatný nápad! Letos náš největší dárek budou stavební úpravy na baráčku.Prachy litaji jako vztekly doprava,doleva...strašny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Zajímavý panenky pro děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Zajímavý panenky pro děti. jo - tohle : http://www.jenpromuz...anocum?page=0,8 vypadá jako správná cesta- dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Možná bych zvolil trochu jinou hlavu, tohle je skutečně perverzní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Manželka se před časem zmínila, že by chtěla "voňavku Dior Addict", protože jí už došla. Myslel jsem, že ji v pohodě na netu koupim, ale spletl jsem se... Mám koupit parfém nebo toaletní vodu? A který "Addict" byste doporučili? Já už nevím, jakou měla a je jich tolik...AddictAddict 2Addict 2 Eau FraicheAddict Eau FraicheAddict Eau SensuelleAddict ShineAddict To Life Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 (upraveno) Parfem samozrejme, vzdy. Ale to je daleko drazsi, tajze to by chtelo vetsi jistotu. Na slepo parfem je velke riziko minuti terce a s tim spojens financni strata. Ja tak vyhodil pet tacu za No.5 pro mati. Me se libi, ji ovsem ne. Upraveno 9. prosince 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Jestli se Mayové spletli tak jsem v řiti, neboť nemám vůbec žádné dárky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 ... Ja tak vyhodil pet tacu za No.5 ... Tak to jsme dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Na parfemy a vonavky je dobry obchod v Nové Pace-El Nino.Maji dobré ceny a je to odzkoušené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se