Přejít na obsah

Co kupujete na Vánoce

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odbocim od dluhopisu, pojistek, nafukovacek, Real Dolls...

Tiffany&Co. ma na rozdil od stejne zvucnyho Cartiera (no flame pls) nejen zlato a brilose, ale i stribrnou bijou...

Milion hezkych veci do peti litru. Vcetne servisu jako by to ty brilose byly.

Kdo se boji faux pas, v americas sekci tiffany.com jsou ceny, ktere odpovidaji cenam tady.

Takze pripadne lze nastudovat a sebevedome nakracet s jasnou predstavou a nebat se, ze to bude mimo budget.

P.S. me tam dneska obsluhovala tak krasna slovenka, ze jsem zavahal nad adresaci darku ;)

díky za tip, už mám vybráno :-)

na oplátku přidám ještě něco podobného, bohužel značka má slabé evropské zastoupení. Alex Woo, v Evropě se dá koupit na Shopstyle UK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kloubik, dik.

Mise splnena, ac mam aktery zdejsich ofttopic zvastu rad, uz se jich neucastnim.

O Tiffany jsem vedel od vstupu na CZ trh, ale sam jsem byl prekvapeny low cost (no flame) sekci v nabidce (a v prvnim patre boutique).

Myslim, ze spousta holek zna Snidani s Audrey...

Jo a hned vedle je Nespresso, zahrej se Indryiou take away.

Ja si dnesni nakupy prekvapive uzil.

Odkaz ke komentáři

Tandém v zimě? :gora: To se snad ani neskáče,ne??? :) Já jsem skákal v srpnu,v Prostějově a nemá to chybu.Do ted z toho čerpu energii.Fakt skvělý zážítek.

a on tandem se musí využít ten den, co se koupil??? nebo jak ? :D dostane na vánoce a skočí v létě ;)

Odkaz ke komentáři

Manželka se před časem zmínila, že by chtěla "voňavku Dior Addict", protože jí už došla. Myslel jsem, že ji v pohodě na netu koupim, ale spletl jsem se... :suicide_anim:

Mám koupit parfém nebo toaletní vodu? A který "Addict" byste doporučili? Já už nevím, jakou měla a je jich tolik...

Addict

Addict 2

Addict 2 Eau Fraiche

Addict Eau Fraiche

Addict Eau Sensuelle

Addict Shine

Addict To Life

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...