Přejít na obsah

Co kupujete na Vánoce

kubson

Doporučené příspěvky

Já mám dohodu s našima, že si dáváme jen takové drobnosti jako svíčky, mejdla, víno (i zde zmiňovaný salám :-) ) ale nová přítelkyně na tohle nevypadá. Lehce jsem to sondoval a velká svíčka z včelího vosku ji nějak neoslovila a hodinky taky nehce... :-) takže fakt netuším, co ji dát (a za kolik).

Navíc bydlí v podnájmu, takže věci do bytu neocení a zatím ji až zas tak moc neznám, abych se trefil do toho, co by mohla tak chtít. Nerad bych skočil u nějaké knížky...

Napadla mě zatím nějaká zimní čepice nebo sada čepice + šála... co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

odjinud - šel bych do parfému, někdy je těžší se trefit, ale podle mě to ocení víc než čepici :-) mě na přítelkyni voní např. Hugo Boss Intense. Nebo pokud jste v začátku, tak jí dej nějakou poukázku na masáž pro dva apod, víkend na horách, prostě nějakou romantiku :-)

Edit: mě fakt udělal radost bandicoot tipem na Tiffany, přítelkyně chtěla nějaký přívěšek, tak jsem vybral Elsa Perreti Teardrop a ještě k tomu objednal DVD Breakfast at Tiffany's, který přítelkyně nikdy neviděla a mluvíme o tom už víc jak rok, že to musíme zkouknout. Schvalně jí nechám rozbalit DVD první, jako takovou malou indicii :-)

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Poraďte prosím, co otci (50). Podnikatel, workoholik, všechno má a nemá koníčky :worried_anim:

Já mám ten stejnej problém + denně musí nosit oblek, takže jsem vymyslel nějaký luxusní pásek, těch není nikdy dost a co jsem se koukal, tak třeba Gucci jich má spoustu hezkých a nejsou to takové dardy jako třeba LV apod.

Odkaz ke komentáři

Jakubisko: Nějakej EDC zavírák? Já řešil něco hodně podobnýho vloni, vyřešil takhle a zdá se, že jsem se celkem i trefil (nosí ho furt a přestal jíst jabka konvenčnim způsobem:))

To je dobrej nápad, taky jsem nad tím uvažoval, ale i když nejsem pověrčivý, tak už od děcka mám od babičky zažité, že ostré věci se jako dárky nemají dávat, takže jsem musel vymyslet něco jiného... :)

A koukám, že tady se to dokonce řeší... :) http://www.knife.cz/default.aspx?tabid=53&g=posts&t=319

Upraveno uživatelem m.n.
Odkaz ke komentáři

No já tátovi koupil k vánocům švédskou sekeru Hultafors ... máme rodinej barák a chalupu a před časem básnil o fiskarce. Já nejsem zastánce plastu .. tak padla volba na švédy.... Horší to mám se svou drahou polovičkou ... koníčky skoro žádný, u ničeho dlouho nevydrží, na hadry a hovadiny si netroufnu , hodinky by už brala jako provokaci .... JSEM V PASTI !!!

Odkaz ke komentáři

Horší to mám se svou drahou polovičkou ... koníčky skoro žádný, u ničeho dlouho nevydrží, na hadry a hovadiny si netroufnu , hodinky by už brala jako provokaci .... JSEM V PASTI !!!

To jsem na tom podobně,také zatím tápu,snad něco vymyslím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...