moco Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu @nekdo Nosím několik let Tilak Ketil a je super, celou zimu jen s tričkem pod, v autě nemusím svlékat - funguje. Je lehká a příjemná, super kapsy. Kdybych měly verzi bez kapuce, tak je to ultimátum bunda pro mě - každopádně kapuce mi nijak nepřekáží. Nosím ji do města, na hory, na lyže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Také mám Ketil, je to takový univerzál. U mne už po těch letech dosluhuje, ale asi vezmu znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno úterý v 05:16 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 05:16 Ketil je ultimátní a taky ji miluju. Na skialpy ji lehce sbalim do batohu, pri pauze nasadim. Teď jsem s ni sel pochod vylsadkářů, pod ni jen merino a paráda. Jen musim koupit další, tuhle si necham na outdor a novou budu nosit “mezi lidi”. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno úterý v 17:45 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:45 no...já děkuju všem, ale neuspokojilo mě to... je mi to malé (ve velikosti xxl), takže hledám dál husky to samé v bledě modrém prostě nejsem prototyp standardního člověka nějaké typy na něco podobného pro "velké" a "rozměrově tlusté" ? ne péřové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno úterý v 17:49 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:49 S tím bojuju pořád. Našel jsme už dvě, které nemám jako olačku, u HighPoint. Tilak je pro normální chlapy úplně mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno úterý v 21:06 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 21:06 Dneska jsem vytáhl Sir Joseph... Pro mne akorát, fakt jsem asi rozbitej... Viděl jsem lidi v triku a udělalo se mi zle a dopnul jsem se....No nic musím to přežít,prospat, do jara 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno středa v 06:49 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 06:49 před 12 hodinami, Hasňa napsal: S tím bojuju pořád. Našel jsme už dvě, které nemám jako olačku, u HighPoint. Tilak je pro normální chlapy úplně mimo. V olačce jsi zase rychleji v hospodě (aerodynamika). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno středa v 08:39 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:39 před 14 hodinami, Hasňa napsal: S tím bojuju pořád. Našel jsme už dvě, které nemám jako olačku, u HighPoint. Tilak je pro normální chlapy úplně mimo. High Point jsem si ted taky koupil, ne teda zimni, ale to je fuk. Trosku tam bojuju s prilis dlouhymi rukavy a takhle to je u vetsiny znacek. Kdyz potrebujes vetsi velikost pres telo (XL), tak automaticky vsichni predpokladaji, ze mas aspon dva metry a ruce jak opice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno středa v 09:13 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:13 Tilak už ani nezkouším, Mammut ještě horší, už není ani EU lezcům, navržen s cílem uspokojit asijské atlety Pro normální postavy Millet, La Sportiva...pro využité nekdo jak jsem pochopil bych se mrknul i na Fjallraven. Ten goráč opravdu není pro každodenní nošení a na poctivou zimu se nehodí už vůbec. Hudy má teď nějáké slevy koukám... https://www.hudy.cz/panske-zateplene-bundy-kabaty/fjallraven?sort=price-asc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno středa v 13:10 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:10 před 16 hodinami, DavidLC napsal: Dneska jsem vytáhl Sir Joseph... Pro mne akorát, fakt jsem asi rozbitej... Viděl jsem lidi v triku a udělalo se mi zle a dopnul jsem se....No nic musím to přežít,prospat, do jara Jseš naprosto normální. Já dneska taky v Alpha N3B a bylo mi tak krásně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno středa v 16:17 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:17 před 3 hodinami, Kotlick napsal: Jseš naprosto normální. Já dneska taky v Alpha N3B a bylo mi tak krásně... Viď a "teplouši" se nám smějou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno čtvrtek v 07:41 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:41 před 15 hodinami, DavidLC napsal: Viď a "teplouši" se nám smějou To je jejich boj... ještě musím vyladit hrubé vlněné ponožky do farmářek a budu v topu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno čtvrtek v 17:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:00 před 9 hodinami, Kotlick napsal: To je jejich boj... ještě musím vyladit hrubé vlněné ponožky do farmářek a budu v topu. Merino nahoru, dolu, všude radši bych si přiťukl svařákem, nebo grogem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno čtvrtek v 18:11 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:11 @AndyAaron taky jsem teď bral, využil jsem té slevy. Je to spíš taková mikina, ale mám předchozí model a jsem s ní strašně spokojen. Mám ovšem stejný problém, ty rukávy jsou delší než bych chtěl, ale převažují klady, takže spokojenost. https://www.highpoint.cz/produkty/panske-obleceni-high-point/panske-bundy-vesty/zateplene-bundy/merino-alpha.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3Na5BhAZEiwAzrfagNA-sPyQEUa50rQXzhfeTPguFMmyOikP6fZDuptULURHpgM6aQd3TRoCZXUQAvD_BwE 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno čtvrtek v 19:09 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:09 Ja bral Manii https://www.highpoint.cz/produkty/panske-obleceni-high-point/panske-bundy-vesty/nepromokave-bundy/mania-7-0-jacket.htmlMel jsem nejaky predchozi model nekdy z roku 2006 a vydrzela mi do ted. Tak doufam, ze tahle zase nejakou petiletku vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno čtvrtek v 19:40 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:40 před 29 minutami, AndyAaron napsal: Ja bral Manii Ta vyzerá super! Hm, podľa tej tabuľky som výškou XL, ale ostatnými parametrami skôr M. Akú veľkosť by si mi poradil prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno čtvrtek v 20:10 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:10 Nevim proc, ale ted uz se parky malo delaj. Tohle je jedna z mala, co jsem nasel.Co se tyka velikosti, tak mam 180cm a 100kg. V pase asi 115cm. Takze takovej ctvercovej prumet Vzal jsem velikost XL. Po tele je velikost fajn s tim, ze si pod to muzu vzit jeste mikinu nebo svetr. Ale rukavy jsou mi dlouhe nez bych preferoval. Ale da se.Ten stary model jsem mel velikost L, ale v tom jsem uz ted vypadal lehce vycpane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno čtvrtek v 20:51 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:51 No jo. Ja 190/80. Takže v XL budem plávať aj keď si dám 3 mikiny a v M budem mat rukávy kúsok pod lakte. Škoda, vypadá fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno čtvrtek v 21:46 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:46 Ale myslim, ze L by mohlo byt cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pátek v 12:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:04 Hudy ma zase dobre ceny na bundy Millet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se