Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

@nekdo Nosím několik let Tilak Ketil a je super, celou zimu jen s tričkem pod, v autě nemusím svlékat - funguje. Je lehká a příjemná, super kapsy. Kdybych měly verzi bez kapuce, tak je to ultimátum bunda pro mě - každopádně kapuce mi nijak nepřekáží. Nosím ji do města, na hory, na lyže. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no...já děkuju všem, ale neuspokojilo mě to... je mi to malé  (ve velikosti xxl), takže hledám dál :(

husky to samé v bledě modrém :(

prostě nejsem prototyp standardního člověka :( nějaké typy na něco podobného pro "velké" a "rozměrově tlusté" ?

ne péřové :)

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Hasňa napsal:

S tím bojuju pořád. Našel jsme už dvě, které nemám jako olačku, u HighPoint. Tilak je pro normální chlapy úplně mimo.

High Point jsem si ted taky koupil, ne teda zimni, ale to je fuk. Trosku tam bojuju s prilis dlouhymi rukavy a takhle to je u vetsiny znacek. Kdyz potrebujes vetsi velikost pres telo (XL), tak automaticky vsichni predpokladaji, ze mas aspon dva metry a ruce jak opice...

Odkaz ke komentáři

Tilak už ani nezkouším, Mammut ještě horší, už není ani EU lezcům, navržen s cílem uspokojit asijské atlety 😆 Pro normální postavy Millet, La Sportiva...pro využité nekdo jak jsem pochopil bych se mrknul i na Fjallraven. Ten goráč opravdu není pro každodenní nošení a na poctivou zimu se nehodí už vůbec. Hudy má teď nějáké slevy koukám...

https://www.hudy.cz/panske-zateplene-bundy-kabaty/fjallraven?sort=price-asc

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, DavidLC napsal:

Dneska jsem vytáhl Sir Joseph... Pro mne akorát, fakt jsem asi rozbitej... Viděl jsem lidi v triku a udělalo se mi zle a dopnul jsem se....No nic 🥶 musím to přežít,prospat, do jara 🐻 🙂

Jseš naprosto normální. Já dneska taky v Alpha N3B a bylo mi tak krásně...

Odkaz ke komentáři

@AndyAaron taky jsem teď bral, využil jsem té slevy. Je to spíš taková mikina, ale mám předchozí model a jsem s ní strašně spokojen. Mám ovšem stejný problém, ty rukávy jsou delší než bych chtěl, ale převažují klady, takže spokojenost.

https://www.highpoint.cz/produkty/panske-obleceni-high-point/panske-bundy-vesty/zateplene-bundy/merino-alpha.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3Na5BhAZEiwAzrfagNA-sPyQEUa50rQXzhfeTPguFMmyOikP6fZDuptULURHpgM6aQd3TRoCZXUQAvD_BwE

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Ja bral Manii https://www.highpoint.cz/produkty/panske-obleceni-high-point/panske-bundy-vesty/nepromokave-bundy/mania-7-0-jacket.html

Mel jsem nejaky predchozi model nekdy z roku 2006 a vydrzela mi do ted. Tak doufam, ze tahle zase nejakou petiletku vydrzi.

Odkaz ke komentáři

Nevim proc, ale ted uz se parky malo delaj. Tohle je jedna z mala, co jsem nasel.
Co se tyka velikosti, tak mam 180cm a 100kg. V pase asi 115cm. Takze takovej ctvercovej prumet :)
Vzal jsem velikost XL. Po tele je velikost fajn s tim, ze si pod to muzu vzit jeste mikinu nebo svetr. Ale rukavy jsou mi dlouhe nez bych preferoval. Ale da se.
Ten stary model jsem mel velikost L, ale v tom jsem uz ted vypadal lehce vycpane :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...