vera8888 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Kara model Samuel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 V 11. 5. 2022 v 13:26, Kapo napsal: Lehká, neprofoukavá, ale prodyšná, udrží mírný deštík. Tahám ji pátým rokem a pořád je stejná. Není tedy úplně nepromokavá, ale pokud bys chtěl opravdu nepromokavou, tak jedině se zátěrem nebo s membránou, ale to je cenově někde jinde, navíc bude špatně větrat. https://www.nalehko.com/produkt/damsky-rab-borealis-jacket/ @Kapo Bych rád po delší době jen poděkoval za tip a @wawrik taktéž za doporučení. I když to nebylo přesně co jsem tenkrát hledal, tak jsem ji koupil v létě manželce a ta je velmi spokojená. Teď minulý týden Nalehko (bohužel) rušilo brněnskou prodejnu a měli na Rab slevu 30 %, tak jsem si Borealis koupil i pro sebe a protože mi chyběla i nějaká pořádná nepromok vrstva, pořídil jsem si i jejich Nalehko Etalon bundu. Tak jsem zvědavej, až je vytáhnu ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Happy88 - jsem rád, že ti můj tip pomohl. Já jsem hodně potivý typ a tak membránovku využívám jen v nejnutnějším případě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Trocha reklamy dále jen pro zmrzlé, vyzkoušeno v provozu https://www.4camping.cz/p/panska-bunda-sir-joseph-spire-ii/?gclid=Cj0KCQiAlKmeBhCkARIsAHy7WVvmP59Iv4UVEXhYHXPM23YNAIL-CNH0JSRb7u2prjbYgX_7ky6wRuUaAppFEALw_wcB#m-modra a naprostá spokojenost, na pohled těžká a neohrabaná, opak pravdou. Nalézání do auta v pohodě, ne že tlačí, překáží. A to teplo Používám na chůzi a postávání (práce) ne sport a výpravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Premyslim aktualne o tyhle parce HH: https://www.4camping.cz/p/panska-zimni-bunda-helly-hansen-reine-parka/#xl-cerna jenom jsem zjistil, ze to ma nejakou membranu 10.000/10.000 (myslel jsem, ze tam zadna neni), coz mi prijde docela malo (myslim prodysnost). GTX, Gelanots apod. ma 20/20 a potim se v tom docela dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Byl by to hřích v Hudy za ty prachy nechat a to jsem se zařekl že Fjallraven už nikdy, asi v tom bude nějaké to africké voodoo Jak jsem již psal, 25% sleva na všechny prémiové značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Skogso výborně Tady je zip podle mě o poznání lepší než u Kiruny Taky se mi líbí, ale už mám Yupika a Greenland no.1 , tak se vnitřně ujišťuji, že to je přece dostačující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Afri, preco Fjallraven uz nie? kvalita, vyroba, co bolo zle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Jeste ze nic nepotrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 před 2 hodinami, semi001 napsal: Skogso výborně Tady je zip podle mě o poznání lepší než u Kiruny Taky se mi líbí, ale už mám Yupika a Greenland no.1 , tak se vnitřně ujišťuji, že to je přece dostačující Tak to jsem rád, protože zipy u pětileté Kiruny už mám vyměněné. Snad velikost bude stejná. Jo a bund není nikdy dost To Harwey: Jak píšu výše, kvalita žádná hitparáda, zipy mě odešli, pářou se mi rukávy, cvoky na kraťasech odešli, roztrhlé kapsy uvnitř, spacák co jsem měl byla mega tragédie, ten vydržel jedno spaní a rozpáral se. Kalhoty zatím všechny drží dlouhá léta. Ale je pravda že ty hadry se mnou zažívají peklo, nosím je defakto furt a všude, no a pozitiva prostě převládají. Výborně se nosí, materiály mají perfektní vlastnosti, ale po generace jak hlásají v reklamě holt nevydrží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Žena má Kirunu parku, novou od loňska, měla ji na sobě tak 20x. Letos ji vzala podruhé a začal se rozjíždět zip.... Docela zklamání. Naše první liška doma. Myslím že zůstaneme s dalšíma věcma zase u Patagonie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 (upraveno) Před hodinou, kloubik napsal: Žena má Kirunu parku, novou od loňska, měla ji na sobě tak 20x. Letos ji vzala podruhé a začal se rozjíždět zip.... Docela zklamání. Naše první liška doma. Myslím že zůstaneme s dalšíma věcma zase u Patagonie. Patagonie je super, mám ji moc rád a už na ni ulítává i junior Ze zimních bund jsem chtěl Isthmuse, ale manželka mě řekla že v ní vypadám jak starej, mladej....no a nakonec vyhrála právě liška, která je propracovanější a víc outdoor. Jak píšeš, je smutné když ti praskne zip na bundě za deset litrů, na druhou stranu kdoví co nám sem na to naše smetiště zase tahají za dreky... já si prohlížel jednu Kirunu v Rakousku a ta měla úplně jinej originální zip než ta moje .....velmi zajímavé Upraveno 26. října 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Nikdy jsem nechtěl vypadat jako michelinský panák, ale minulý rok jsem si na podzim řekl, že poprvé zkusím péřovou bundu. Jsem zimomřivější jedinec. Volba padla na Mountain Equipment Senja Jacket. Stála baťovských 4990,- a prodejci mi řekli, že se kvůli válce na UA peří výrazně zdraží, což se jak teď koukám po roce opravdu projevilo. Nyní je za 7t. https://www.hanibal.cz/mountain-equipment-senja-jacket_z30487/#117840 To teplíčko a váha bundy 580 gramů je návyková. Použití od cca +8 stupňů do nevím kolika, protože minulou zimu bylo pod nulou v Brně asi jen 14 dní a nejvíc cca - 8 a tenký svetr pod bundou v pohodě stačil. Ano, vypadám jak panák Michelin a je mi to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 před 14 hodinami, kloubik napsal: Žena má Kirunu parku, novou od loňska, měla ji na sobě tak 20x. Letos ji vzala podruhé a začal se rozjíždět zip.... Docela zklamání. Naše první liška doma. Myslím že zůstaneme s dalšíma věcma zase u Patagonie. Moje žena má za sebou dvě sezony s SNOW FLAKE PARKA W a pere je furt ( tahá děti a jak je dlouhá hned se zasere ) a musím zatím zaťukat, že zipy drží parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Tak zip je za mě jedna z nejdůležitějších částí outdoorového oblečení, mám doma Mammut, La Sportivu Milletku, 10,15 let a nikdy jsem nezaznamenal problém ze zipy. Tady po pěti letech hlavní vyměněn, náprsní nejde protože by museli rozpárat půl bundy a rukávy asi takto, navíc točím tak čtyři různé bundy. Četl jsem recenze, že všichni stejný problém u Kiruny a že Skogso je mnohem lepší, konec konců i na letní Skogso mám lepší zipy, tak snad. Protože jakmile dají lepší zipy, půjde o super hadr. Kalhoty jsou za mě téměř nezničitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 před 25 minutami, African napsal: Tak zip je za mě jedna z nejdůležitějších částí outdoorového oblečení, mám doma Mammut, La Sportivu Milletku, 10,15 let a nikdy jsem nezaznamenal problém ze zipy. Tady po pěti letech hlavní vyměněn, náprsní nejde protože by museli rozpárat půl bundy a rukávy asi takto, navíc točím tak čtyři různé bundy. Četl jsem recenze, že všichni stejný problém u Kiruny a že Skogso je mnohem lepší, konec konců i na letní Skogso mám lepší zipy, tak snad. Protože jakmile dají lepší zipy, půjde o super hadr. Kalhoty jsou za mě téměř nezničitelné Jo a pravá kapsa taky v perdéli jsem zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Máte někdo dobrý tip na skutečně nepromokavou bundu? Aby dejchala, takže sítě v podpaží, nebo tak něco. Na hrubší zacházení do lesa, žádnou stylovku metrosexuála. Něco ověřenýho, co bude fungovat i v postapokalyptickým světě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.Z. Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 před 2 hodinami, Americkej napsal: Něco ověřenýho, co bude fungovat i v postapokalyptickým světě... Osobně oveřeno v tvrdých pracovních podmínkách, nemám pochyb že bude fungovat i po konci Světa... https://praryb.cz/kabat-rybarsky-lovecky-lovecka-se-zvysenym-limcem-prezkydruky-gumotextilni-cerny/54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Ta bude větrat perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 a do zimy idealna...tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se