Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

Konec pohádky. Nakonec jsem vzal LG 43UR73003LA + klávesnici s touchpadem. Je to to letošní verze. O to by ani nešlo, ale má 2xUSB o proti té verzi 43UQ7500. A protože to jedno USB zaplním tou klávesnicí, tak pak už bych neměl nic volného na flešky a to by mě vadilo.

Tak uvidíme zítra co bude....
A nema tota telka bluetooth alebo co? Naco usb?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, shaggy napsal:
před 2 hodinami, papun napsal:
Konec pohádky. Nakonec jsem vzal LG 43UR73003LA + klávesnici s touchpadem. Je to to letošní verze. O to by ani nešlo, ale má 2xUSB o proti té verzi 43UQ7500. A protože to jedno USB zaplním tou klávesnicí, tak pak už bych neměl nic volného na flešky a to by mě vadilo.

Tak uvidíme zítra co bude....

A nema tota telka bluetooth alebo co? Naco usb?

Klávesnice je USB bezdrát. Bluetooth klávesnice jsem se díval docela dost drahé. A jinak já jsem takové technologické retro, takže já se implementuju postupně :)

Odkaz ke komentáři

@papun Model od modelu se samozřejmě může lišit, ale stačí to třeba takhle? 🏠

https://www.lg.com/us/support/help-library/lg-tv-how-to-connect-a-keyboard-mouse-or-gamepad-to-your-lg-tv-CT32003203-20152890341179

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Tak je to doma. Klávesnice funguje, ale..... ona ta aplikace YouTube s tou klávesnicí neumí pracovat:D. Jako touchpad v pohodě, šipky a tak taky, ale psát se to stejně musí na té obrazovce na ty písmena. Je tam víc takto fungujících aplikací, ale když třeba pustím ten jejeich prohlížeč, tak to píše normálně. Takže je to o tom jak která apka to přebere.

Jinak telka funguje. Akorát barvy se mi zdají zvláštní, ale spíš mi to přijde, že tady ta nová telka mnohem víc neodpouští nekvalitní vstup. Teda jako když jede nějaký starší pořad tak mám snad pocit, že to je barevně horší než ta stará LCD.

Ale všechno je to asi o zvyku...

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Josef01 napsal:

Přesně tak, člověk si na ten horší obraz zvykne :) 

Šel jsem z plazmy na LED a upřímně si na tu černou a tmavé scény nikdy pořádně nezvykl. Teď mám OLED a nemám výhrad, všechno to jsou vyšší modely od Panasonic. Stále mám všechny tři a nejlepší obraz, který se mi zdá lepší jak u plazmy, která tedy pamatuje pravěk, má právě ta OLED. Mám to tedy podobně jak Papun, na TV nemám moc času ani náladu, ale když už se k nějakému tomu filmu nebo dokumentu odhodlám, chci prostě kvalitu odpovídající mé satisfakci....

Odkaz ke komentáři

před 59 minutami, papun napsal:

Ale to stojí úplně jiné peníze a na to moje dívání ta LEDka dobré. Akorát fakt o zvyku.

Tak jasná věc, hlavně aby jsi byl spokojený :cheers: Akorát bacha na usazení LED, flákají to jak se dá a každá bedna je jak se povede, takže to omrkni hlavně ve tmě a pokud se ti bude zdát že ledky vyzařují moc světlé a ještě k tomu nerovnoměrně, vrať ji a zkus jiný kus. Uvidíš že nekecám, protože LED technologie je opravdová zábava a co kus, to originál. 

Odkaz ke komentáři

Pánové, už kolegu Papuna netrapte. LCD je už ze své podstaty měňavka a podsvětlovací LED pásky nakřivo nalepené ujgurským školákem můžou svítit všelijak - ale technicky vzato, v téhle nejnižší cenové třídě přežívají i mnohem horší než tohle IPS. Jestli je ve výchozím nastavení obraz blitka ještě neznamená že tam není schovaná jiná předvolba, vhodnější pro dané světelné podmínky a vkus - třeba u Philipsu jsem s tím strávil víkend a ve finále to u většiny vstupů obnášelo povypínání většiny "AI zkrášlovačů", generovaných (taky 4-jádrovým) obrazovým procesorem :censored:

To že dodaná aplikace "trubka" (na rozdíl od zbytku systému) ignoruje vstup klávesnice je samozřejmě ostuda LG, nicméně na AndroidTV mi podpora práce s QWERTY klávesnicí (kterou mám integrovanou z druhé strany ovladače) v dostupných aplikacích nepřijde výrazně lepší - a odezva na cokoliv z Bluetooth ovladače je z hlediska času i spolehlivosti naprostá katastrofa. Ale lidi si to tak dneska asi žádají...

Odkaz ke komentáři

Já se zase tak netrapim 😁. Problém je podle mě jasný a to je zobrazení černé, tady ta obyč ledka to prostě neumí a kde není pořádná černá, tak není kontrast. A taky docela stačí nepřímý pozorovací úhel a už je to zase jiné. 

Spíš teď přemýšlím co s tou klávesnici. Primární účel YouTube se nekoná, takže buďto bezdrat myš nebo ten jejich magic ovladač. Mladý to s ním umí hezky. U tchýně to válí 😁

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...