RomanP Odesláno 14. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2013 To by mě zajímalo, co asi tak může TV vymyslet S obrázky na úrovni pixelů pracuju asi 10 let a existují samozřejmě interpolace, které zvednou rozlišení pomocí několika stejných obrázků, ale že by existovala televize, která to umí v reálném čase v rychlosti 25 obr./s jsem nikdy neslyšel. TV dělá obyčejnou interpolaci (je skoro jedno jakým vzorcem) a žádné detaily nepřináší, jedná se o tzv. prázdné zvětšení obrazu. To že soused má špatný obraz ale může být pravda, ať si koupí novou TV. Já taky chápu princip, že jakákoliv interpolace nevymyslí jisktné detaily, které v obraze nejsou.Chápu i to, že čím větší je oproti předchozímu "obrazu", tím hůř, ale říkám co vidím, že se s výpočtem popere každá TV trochu jinak je prostě fakt.Proto souhlasím s tím, co píše pod tvým postem mates444.
SCIFI Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Chystám se koupit novou telku. Mám doma první generaci panasonic viera kterou mám snad 10 let a slouží dobře, jen ten obraz :-) pokukoval jsem a rozmýšlím se mezi LG 47LM670S a Samsung UE46ES8000. Moc se v tom nevyznám a nároky snad ani žádný nenám. Prostě hezkej obraz, aby to šlo připojit k wifi resp plnohodnotnej prohlížeč a víc mě nenapadá. Hlavně taky malej rámeček. Jsem omezen na místě a teď mám uhl 42" a když budu mít bez rámečku můžu mít až 47" tak proto jsem vybítal mezi těmahle. Je nějaký důvod proč koupit jednu či druhou? Hodně se přikláním k samsungu ale to jen proto že mám všechno samsung. Díky moc za rady a případně i typy na jiný telky.
Honza.manta Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Všeobecně se tvrdí, že všechnu elektroniku do plazmovejch TV vyvíjí samsung a taky ji tím pádem má první a teprve potom posílá dál dalším značkám. Takže by samsung měl být stále o krůček napřed a v poměru cena/výkon o krůček levnější. Já si díky tomuto tvrzení samsung koupil a je v pohodě - prostě televize.
ondra.palas Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 No já když jsem vybíral plazmu, tak jsem nabyl dojmu, že u plazmy je to spíš Panasonic, kdo v týhle sféře posunuje vývoj kupředu.
klobadysek Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 (upraveno) Nevím jak si stojí debata plasma versus LED. Mám LED Philips loňská řada 7000. Spotřeba 60W, 47 palců, obraz super. Nevím jestli se na tom mezitím zapracovalo, ale prohlížeč je dost na nic - nepřehraje Flash obsah což je škoda, některé televizní společnosti jej používají pro archiv. Jinak to ovládáme pře androidí telefony a tablet Nexus 7 v pohodě. Také HDMI synchronizace je skvělá věc - jedním tlačítkem zapnu a vypnu BD, AVR i telku, zvuk jde automaticky přes AVR.Pokud se týká 3D byl pro mne rozhodující faktor dostupných 3D brýlí, proto jsem se rozhodl pro pasivní systém. Koupil jsme jich celou krabici od LG a naše děti si to společně s kamarády užívaji - človek nemusí mít strach jako u aktivních systémů, že je rozbijí, případně hlídat stav baterií. Upraveno 19. března 2013 uživatelem klobadysek
luidis Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Pánové, měl bych jeden dotaz. K televizi mám připojené externí repro se zesilovačem, přes cinchový audio kabel. Ale některé programy se mi při zapnutém repru vlní. Čím to je? Chce to lepší kabel?
lexa Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Chystám se koupit novou telku. Mám doma první generaci panasonic viera kterou mám snad 10 let a slouží dobře, jen ten obraz :-) pokukoval jsem a rozmýšlím se mezi LG 47LM670S a Samsung UE46ES8000. Moc se v tom nevyznám a nároky snad ani žádný nenám. Prostě hezkej obraz, aby to šlo připojit k wifi resp plnohodnotnej prohlížeč a víc mě nenapadá. Hlavně taky malej rámeček. Jsem omezen na místě a teď mám uhl 42" a když budu mít bez rámečku můžu mít až 47" tak proto jsem vybítal mezi těmahle. Je nějaký důvod proč koupit jednu či druhou? Hodně se přikláním k samsungu ale to jen proto že mám všechno samsung. Díky moc za rady a případně i typy na jiný telky.K tomu samsungu, jestli netrvas na tom podstavci a chrom ramecku tak staci ES7000, obrazove rozdil pozna 1 clovek z 20, jinak v zahranicnich testech si velice dobre stoji sony 46HX850, asi je trosku lepsi jeste nez ten samsung- 7000 ve 46 se da koupit za 30k, ta sony tak 36k- jinak osobne LG moc nefandim, a nebo pockat na letosni radu samsungu F7000, od teto rady uz budou mit 4 jadrove procesory, ES ma jen 2jadra
montemar Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 panasonic končí s plazmama.. kdo jí moc chce, neváhejte.. nebudou
SCIFI Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 K tomu samsungu, jestli netrvas na tom podstavci a chrom ramecku tak staci ES7000, obrazove rozdil pozna 1 clovek z 20, jinak v zahranicnich testech si velice dobre stoji sony 46HX850, asi je trosku lepsi jeste nez ten samsung- 7000 ve 46 se da koupit za 30k, ta sony tak 36k- jinak osobne LG moc nefandim, a nebo pockat na letosni radu samsungu F7000, od teto rady uz budou mit 4 jadrove procesory, ES ma jen 2jadrajo dřív jsem po te 7000 koukal ale dnes je rozdíl v ceně asi tisícovka takže si za ten stříbrnej rámeček připlatím. stojan nepotřebuju. ta sony má tlustej rám takže je už velká a přečuhovala by mi. k těm jádrům. ta telka má prí evolition ready takže jestli to chápu tak si můžu za rok dva vyměnit procesor. tak jsem to aspoň pochopil
lexa Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 jo dřív jsem po te 7000 koukal ale dnes je rozdíl v ceně asi tisícovka takže si za ten stříbrnej rámeček připlatím. stojan nepotřebuju. ta sony má tlustej rám takže je už velká a přečuhovala by mi. k těm jádrům. ta telka má prí evolition ready takže jestli to chápu tak si můžu za rok dva vyměnit procesor. tak jsem to aspoň pochopilTed uz to je v nabidce, prijde to na trh v brzke dobe, ma to stat cca 7.5k, jinak to je krabicka velikosti HDD, ma to vlastne vyradit skoro vse v tv, takze vlastne uplne nova tv, zustane jen panel a tunery, za ty prachy to urcite neni pro kazdeho
gas Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Ted resim tv, vemu tu lepsi neo plazmu v 50 od panasonic. LCD me nebere, Kuro co mam doma se uz nedela, tak asi nic moc lepsiho nevymyslim ...
viking Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 je to nesmysl, nevěřte všemu panasonic končí s plazmama.. kdo jí moc chce, neváhejte.. nebudou
kamilb Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 je to nesmysl, nevěřte všemu http://www.nbcnews.com/id/51219742/ns/technology_and_science-tech_and_gadgets/t/panasonic-considers-exiting-plasma-tvs-nikkei/#.UVAe5DeLZ48
African Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Maximálně tak s 3D jako většina výrobců, protože Hollywood prej pro ně nedělá dastatek filmů jsem někde četl, nebo slyšel panasonic končí s plazmama.. kdo jí moc chce, neváhejte.. nebudou
viking Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Maximálně tak s 3D jako většina výrobců, protože Hollywood prej pro ně nedělá dastatek filmů jsem někde četl, nebo slyšel informace týkající se PDP, které probleskly v médiích nebyly oficiálním stanoviskem Panasonicu. Je pravda, že nikdo nevím co se bude prodávat za 5-10 let, ale v nejbližších letech nic takového nehrozí - viz CES 2013. Zafungoval takový "novinářský šum".
Gustaf Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Chystám se koupit novou telku. Mám doma první generaci panasonic viera kterou mám snad 10 let a slouží dobře, jen ten obraz :-) pokukoval jsem a rozmýšlím se mezi LG 47LM670S a Samsung UE46ES8000. Moc se v tom nevyznám a nároky snad ani žádný nenám. Prostě hezkej obraz, aby to šlo připojit k wifi resp plnohodnotnej prohlížeč a víc mě nenapadá. Hlavně taky malej rámeček. Jsem omezen na místě a teď mám uhl 42" a když budu mít bez rámečku můžu mít až 47" tak proto jsem vybítal mezi těmahle. Je nějaký důvod proč koupit jednu či druhou? Hodně se přikláním k samsungu ale to jen proto že mám všechno samsung. Díky moc za rady a případně i typy na jiný telky.Tak o tom Samsungu taky přemýšlím...a nejspíš to bude horkej favorit. Teď mám plazmu od Samsungu a veliká spokojenost. Tak jí kup a jsem zvědavej na recenze
SCIFI Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Tak jí kup a jsem zvědavej na recenze kupovat ji budu tenhle týden ale recenze já neumím bohužel :-(
Hasňa Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 (upraveno) http://m.cnet.com/news/how-long-will-panasonic-keep-making-plasma-tvs/57575459 Upraveno 25. března 2013 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Trochu z LED soudku. Kamarad si vybira televizi a nemuze se rozhoupat mezi dvema finalisty. Po zdlouhavych debatach jseme dosli do finaloveho vyberu a trochu jsme se zadrhli. Nemate nejake postrehy? Jakekoliv. Znacka, vzhled, zkusenosti, sympatie, kvalita, servis, cokoliv. Sony KDL - 46HX 755 http://www.sony.cz/product/tv-117-46-lcd/kdl-46hx755/technicke-specifikace#tab vs Panasonic TX-47 WT 50 http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/V%C3%BDrobky/Ploch%C3%A9+televizory+Viera/3D+LED/TX-L47WT50/overview/9006262/index.html
quest987 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Možná je to subjektivní, ale panasonic ..WT50 mi přijde z hlediska barevného podání a hlavně v černých barvách přirozeněji. Ze Sony mám trochu pocit , že při pohledech z úhlu dostávají černé odstíny až trochu fialový nádech.. Takže WT50 z těhto dvou jasná volba.Navíc se mi designové zamlouvá víc něž Sony
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se