Moty Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Co mate nové smart LG, dá se nejak nastavit, aby kdyz vypínám telku na satelitu nebo Blue Ray, se mi druhy den pustila na TV a ne na vypnutem zařízení? Musim pak s mladým o víkendu vstávám a prehazovat mu to na anténní vstupDiky
Gustaf Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 já to mám přes Scart a funguje mi to normálně. jakmile stopku film na dyfku, tak automaticky prepne na TV a naopak.
Josef01 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Pro 4K vidím uplatnění na prohlížení kvalitních fotek, které na monitoru moc nevyniknou zvlášť u dnešních přemegapixelovaných fotáků, no a to je asi tak vše. Známý přišel a ptá se mě jakou TV si má koupit kolem 100 cm uhlopříčky. Říká, Blue-ray nemám ani satelit a většinou pouštím DVB-T nebo DVD. Tak mu říkám, kup si za 12 tis. plasmu Panasonic, víc nepotřebuješ. To naše HD vysílání je stejně o ničem, takže to bohatě stačí. Stejně budeš koukat vetšinou na přepočítaných 720x540. V TV stejně vidíš les a trávu, jakoby nakreslený vodovkama a tenisovou síť, jako igelit, tak to máš jedno
Moty Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 já to mám přes Scart a funguje mi to normálně. jakmile stopku film na dyfku, tak automaticky prepne na TV a naopak.přes HDMI to nedělá:-(
Gustaf Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 to ne, na hdmi musím jít do menu a vybrat zdroj a manuálně prepnout. to samé přes USB....
Berbatow Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Pro 4K vidím uplatnění na prohlížení kvalitních fotek, které na monitoru moc nevyniknou zvlášť u dnešních přemegapixelovaných fotáků, no a to je asi tak vše. Známý přišel a ptá se mě jakou TV si má koupit kolem 100 cm uhlopříčky. Říká, Blue-ray nemám ani satelit a většinou pouštím DVB-T nebo DVD. Tak mu říkám, kup si za 12 tis. plasmu Panasonic, víc nepotřebuješ. To naše HD vysílání je stejně o ničem, takže to bohatě stačí. Stejně budeš koukat vetšinou na přepočítaných 720x540. V TV stejně vidíš les a trávu, jakoby nakreslený vodovkama a tenisovou síť, jako igelit, tak to máš jedno Já myslel, že za 12 000 plasmu od Panasonicu nekoupím. Můžeš mi poradit? Odesláno z mého Transformer Prime TF201 pomocí Tapatalk
Josef01 Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Oni ji zlevnili na 8.5 tis. http://www.alza.cz/42-panasonic-tx-p42x60e-d398621.htm
Berbatow Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 Oni ji zlevnili na 8.5 tis. http://www.alza.cz/42-panasonic-tx-p42x60e-d398621.htm No jo, ale to není FullHD, to mi prijde uz dneska skoda.
Josef01 Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 Když se díváš na filmy ve fullHD pak ano, já jsem žádnej takovej film ještě doma za posledních 8 let neviděl a bohatě mi stačí sateltní HD.
Radimk Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Pánové rychlá rada: Co říkáte na tento koucek: Přiznám ser, jsem laik, potřebuji ovšem záložní menší televizku do "pánského pokojíku" LG 32LN636B, třeba tady: http://www.exasoft.cz/lg-32ln536b-_d88294.htmlebo kam kouknout v téhle ceně??
M3maniac Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Tento oříšek mě čeká tak za rok, plasma je plasma, to jsem si x krát ověřil, ale co skončil Pioneer tak mě napadá jedině Panasonic (udajně koupil technologii od pioneeru ,ale nevím to jistě..) Moje 8let stará plasma od pioneeru ma pěknější a přirozenější obraz než všechny LED co jsem zatím viděl.....bohužel. A když čtu o tom jak plasmy přestanou vyrábět tak jsem nasra...
uff Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 presne, at mi nikdo nevyklada, ze LEDky dotahuji plazmu, bohuzel ani nahodou
ricous Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Potřebuju dětem do pokojíčku novou TV, nejlépe Full HD max. 24´´. Máme připojení přes setobox od UPC, HDMI výstup - nestačí mi koupit monitor s HDMI vstupem? Nebo je lepší vzít TV s tunerem? Máte případně nějaký tip?
PNS Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 a v obýváku máte tv s dvb-t tunerem? pokud máte jen jeden set top box tak poběží na obou tv stejný pořad pokud v pokoji bude monitor připojený na společný STB.
PNS Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 resp. já bych šel do tv s tunerem, dnes už jsou stb přežitek u moderních tv. U UPC už lze taky ladit na integrovaný tv dvb-t tuner
Frostie Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 UPC a DVB-T? Něco jsem přehlédl? Maximálně ještě tak integrovaný DVB-C tuner, ale ten není zdaleka v každé tv.
PNS Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 jop teď jsem to kontroloval, mám naladěno přes dvb-t a to včetně HD programů. STB nemám, ani žádný další dodatečný modul.
PNS Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 tak beru zpět, to co chytám na mém upc jsou dvb-t muxy, čili pro čistě kabelové programy nějaký ten STB potřeba bude, omlouvám se
ricous Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 a v obýváku máte tv s dvb-t tunerem? pokud máte jen jeden set top box tak poběží na obou tv stejný pořad pokud v pokoji bude monitor připojený na společný STB.V obýváku jedu UPC na kartu DVB-C...
angus Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Nemáte někdo zkušenost z LG 50 PN 6500,uvažuji o koupi této plazmy.Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se