Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Hlásím také přistání obálky s nálepkami, díky moc Farky. O víkendu mám v plánu přehození kol na autě + mytí atd., takže jí tam poté rovnou lípnu.

PS: Mám dotaz na ty, kterým už jejich kousky také dorazily...jak jste na tom s kvalitou zpracování? Já mám ve vnitřku vidět jakoby vrstvy, máte to taky?

Samozřejmě nějakou reklamaci řešit nebudu, ono na autě to ani nebude vidět, z blízka to nikdo zkoumat nebude, jen mě zajímá, jestli je to tak na všech, díky nějakému postupu výroby, nebo to mám jen já.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím také přistání obálky s nálepkami, díky moc Farky. O víkendu mám v plánu přehození kol na autě + mytí atd., takže jí tam poté rovnou lípnu.

PS: Mám dotaz na ty, kterým už jejich kousky také dorazily...jak jste na tom s kvalitou zpracování? Já mám ve vnitřku vidět jakoby vrstvy, máte to taky?

Samozřejmě nějakou reklamaci řešit nebudu, ono na autě to ani nebude vidět, z blízka to nikdo zkoumat nebude, jen mě zajímá, jestli je to tak na všech, díky nějakému postupu výroby, nebo to mám jen já.

"Nic co by nešlo rozleštit"  :punk:  

Odkaz ke komentáři

Díky za reakce, jak jsem psal, řešit nějakou reklamaci vůbec nemám v úmyslu, beru to samozřejmě s rezervou vůči ceně. Na autě to z metru už nikdo nepostřehne a o zahumusení pak vším možným ani nemluvě. Jen mě zajímalo, jestli je to tak u všech, nebo jsem zrovna chytnul ty horší kousky :)

Nebylo to tedy vůbec nějaké rýpání, jestli to tak vyznělo, samozřejmě jsem rád, že mám loga doma a hned o víkendu půjde jedno na kufr.

Odkaz ke komentáři

Zavodnici na pravou stranu, kochaci v klobouku a s platem vajec na levou stranu

Jojo, leva strana to jisti :)

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...