Bells Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Hlásím také přistání obálky s nálepkami, díky moc Farky. O víkendu mám v plánu přehození kol na autě + mytí atd., takže jí tam poté rovnou lípnu. PS: Mám dotaz na ty, kterým už jejich kousky také dorazily...jak jste na tom s kvalitou zpracování? Já mám ve vnitřku vidět jakoby vrstvy, máte to taky?Samozřejmě nějakou reklamaci řešit nebudu, ono na autě to ani nebude vidět, z blízka to nikdo zkoumat nebude, jen mě zajímá, jestli je to tak na všech, díky nějakému postupu výroby, nebo to mám jen já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Ty vrstvy tam mam taky, ale myslim ze na aute to videt nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Poštovní holub přistál. Ještě jednou díky moc Farky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Hlásím také přistání obálky s nálepkami, díky moc Farky. O víkendu mám v plánu přehození kol na autě + mytí atd., takže jí tam poté rovnou lípnu. PS: Mám dotaz na ty, kterým už jejich kousky také dorazily...jak jste na tom s kvalitou zpracování? Já mám ve vnitřku vidět jakoby vrstvy, máte to taky?Samozřejmě nějakou reklamaci řešit nebudu, ono na autě to ani nebude vidět, z blízka to nikdo zkoumat nebude, jen mě zajímá, jestli je to tak na všech, díky nějakému postupu výroby, nebo to mám jen já."Nic co by nešlo rozleštit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 V tech zimnich srackach, co nas cekaj, tam za chvilku budes mit dalsich vrstev milijon. Taky jsem na to zprvu cumel, ale koho to trapi...Farky dik za organizaci a doruceni. Uz jsem jich par rozdal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Já mám ve vnitřku vidět jakoby vrstvy, máte to taky? Je to dáno technologií výroby, pokud by to mělo být vyhlazené na 100% cena by byla dvojnásobná. Takto to bylo vždycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Díky za reakce, jak jsem psal, řešit nějakou reklamaci vůbec nemám v úmyslu, beru to samozřejmě s rezervou vůči ceně. Na autě to z metru už nikdo nepostřehne a o zahumusení pak vším možným ani nemluvě. Jen mě zajímalo, jestli je to tak u všech, nebo jsem zrovna chytnul ty horší kousky Nebylo to tedy vůbec nějaké rýpání, jestli to tak vyznělo, samozřejmě jsem rád, že mám loga doma a hned o víkendu půjde jedno na kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Vladane diky, zasielka uz dorazila aj na SK;)Farky na HRAD!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Et tu, Brute, mi fili...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Zásilka dorazila. Mockrát děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Stejně tak a ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 panove akce logo skoncena. vsechna loga odeslana. dekuji Bakerovi za dodání, Vám kluci za rychle platby...doufam ze vsichni kteri zaplatili dostali co si objednali posledni 4 objednavky dnes odeslany..sklad je prazdny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Je to doma. Děkuju Farky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 dorazilo, diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Kde si to budete lepit ? Je nějaké konkrétní místo, kde by ta nálepka měla být ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Zavodnici na pravou stranu, kochaci v klobouku a s platem vajec na levou stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Zavodnici na pravou stranu, kochaci v klobouku a s platem vajec na levou stranu No tak to těžko říct, kde to dám Jelikož jezdím s dodávkou tak to bude asi pravá strana Někde jsem četl, že nejrychlejší auto na dálnici je bílá dodávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Zavodnici na pravou stranu, kochaci v klobouku a s platem vajec na levou stranu Tak levá, no. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 (upraveno) Zavodnici na pravou stranu, kochaci v klobouku a s platem vajec na levou stranuJojo, leva strana to jisti Upraveno 31. října 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Já hodně couvám, takže na přední masku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se