nickolas Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Uz to mam http://www.dcs.ed.ac.uk/home/jhb/whisky/pronounc.html'> http://www.dcs.ed.ac.uk/home/jhb/whisky/pronounc.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Já znám tuhle:http://www.dcs.ed.ac.uk/home/jhb/whisky/pronounc.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Než bych to všechno ochutnal měl bych játra jako žulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Chlapci, potrebuju radu. Rumu jsem vyzkousel mraky, desitky, ale v posledni dobe me to asi uz tolik nebere...Napadlo me, ze bych vyzkousel nejakou whisku, jesi mi to bude chutnat. Co tedy doporucite novackovi?Nejaka Talisker 10y, Laphroaig 10y?Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Nováčkovi bych asi doporučil něco komplexnejsiho a min kourovyho. K těm jodovejm tinkturam se zpravidla člověk musí trosku propit Zkus něco ze stáje macallan či glenmorangie. Koňak to jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 brownwld: Nevím, jak jsi na tom se zkušenostmi s whiskou obecně, ale obě jmenované budou "kouřové" - ten dým z rašeliny tam bude méně nebo více cítit a každý to prostě nedá. Ale jestli máš, byť minimální, zkušenost s produkcí z ostrova Islay, tak za mě dobrý... Zkus třeba i tohle: Lagavulin 16 yo, Ardbeg 10 yo, Bruichladdich Port Charlotte Heavy Peated a pokud chceš jemnější tak můžu doporučit whisku - The Glenlivet The French OAK Reserve 15 yo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Chlapci, potrebuju radu. Rumu jsem vyzkousel mraky, desitky, ale v posledni dobe me to asi uz tolik nebere...Napadlo me, ze bych vyzkousel nejakou whisku, jesi mi to bude chutnat. Co tedy doporucite novackovi?Nejaka Talisker 10y, Laphroaig 10y?Dik. Nováčkovi bych doporučil se držet někde vprostřed, a teprve po nějaké době se vydat na sever :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 jj, Bert má pravdu a ta jeho grafická "pomůcka" radí výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 (upraveno) Na začiatok by som odporúčal niečo na štýl Glenfiddich, Glenlivet, Glenkinchie a celkovo niečo z oblasti Speyside.. Upraveno 26. ledna 2020 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Supni tam 18r Glenfiddich, Cragganmore (tusim 14), Connemaru, Glenmorangie 10 a uvidis co ta chyti za srdce. Silne dymovymi by som nezacinal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Chlapci, potrebuju radu. Rumu jsem vyzkousel mraky, desitky, ale v posledni dobe me to asi uz tolik nebere...Napadlo me, ze bych vyzkousel nejakou whisku, jesi mi to bude chutnat. Co tedy doporucite novackovi?Nejaka Talisker 10y, Laphroaig 10y?Dik. Jako typ rumu jsi měl rád ? Sladší / sušší ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Inak ešte celkom príjemné sú "degustačné sety" Classic malts of Scotland (rôzne verzie).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Koukam, ze vy jste taky dobra sekta Diky za rady. Moje zkusenosti jsou nula. Jack s colou se asi nepocita Treba ta Glenkinchie 12 Year Old se mi "papirove" libi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 K těm whisky se člověk musí propít. Před cca 10 - 15 lety jsem měl možnost ochutnat Lagavulin a to byl pro mě humus. Když pominu léta, kdy člověk pil skoro vše, tak seriozní pití, kdy člověk posedí, i sám a vychutnává, tak jsem taky začínal na rumech, ale časem mě ta sladkost začala vadit a postupně jsem přešel před cca 3 lety k whisky. Začínal jsem Walker a Jameson, pak JW Black, Double Black atd, až přešel k single malt. Aktuálně mám v baru toto, když pominu slivovici a rumy a ostatní Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Zajímavé akce :-) https://bottlesandstories.cz/classic-ladie/octomore-9-1-0-7l-59-1-akce-1-the-classic-laddie-0-7l-navic.html?search_query=Octomore+10.1+0%2C7l&results=2 https://bottlesandstories.cz/classic-ladie/port-charlotte-10yo-0-7l-50-akce-1-the-classic-laddie-0-7l-navic.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 (upraveno) https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/58/glenmorangie-port-wood-finish Dostal jsem tohle, nechce to někdo koupit ? Mě to absolutně nic neříká... Upraveno 18. února 2020 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Boa, toto forum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Já si jako úplný nováček koupil lagavulin 16 a jsem z ní totálně nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Tu 16 musim tiez prihodit, vsetci ju chvalia. Zatial vedie Bunna z predchadzajuceho obrazka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Tak ted je Lagavulin taky moje nej pití, ten kouř je proste hustej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se