Traveller Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Já cestou přes Vizovice koupil toto a podle mě za ty prachy dost dobrý: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 V 24. 9. 2020 v 13:58, simon_magus napsal: Signet je super ... obecne ja Glenmorangie moc rad. Glenmorangie a Lagavulin jsou moje stalice. Jo, můžu jen souhlasit. Dnes jsem Signet (plnění z roku 2019) ochutnal v rámci degustace Glenmorangie s Petrem Křenkem v Angels' Share a byla to vážně dobrota. Mně se navíc podařilo sehnat úplně to první lahvování z roku 2008 a to tam tehdy údajně ještě míchali i whisky více než dvacetileté, o čemž bych u těch současných šarží celkem pochyboval. Jo, o to víc se teď těším na to, až ji jednou otevřu. Mimo to jsem měl tu čest ochutnat první nakouřenou Glenmo v životě a vůbec nebyla špatná. Byť tedy Glenmo bych v ní naslepo nepoznal ani omylem... Zajímavé pak byly i dva neprodejné vzorky, které Petr přinesl jako bonus. Přesněji řečeno dva ze tří, které kdysi sloužily pro výběr finální whisky pro lahvování Glenmorangie Companta v rámci série Private Edition. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Pánové a dámy, jsou-li tu nějaké, pokud nám to ten pán, co si teď hraje na ministra zdravotnictví, nezatrhne, tak příští čtvrtek v brněnském Whiskáči opět rozjíždíme degustace. Tentokrát už asi až na výjimky jen pod mým vedením. A velmi pravděpodobně pokaždé s nějakou lahví, kterou jen tak někde neseženete. Více informací k té aktuální zde: https://www.facebook.com/events/2752227048379541/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Podvečerní pohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Od švagra jsem darem dostal tohle ..... Nebudu se tady dlouze rozepisovat o mémk názoru na tenhle patok, ale myslím, že úryvek děkovného telefonátu postačí: ... Ahoj šváro, díky za tu whisky, je úžasná. Díky ní jsem omládl o čtvrt století. Už zase piju whisky s colou .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Od Trebitch som pil nejaku peated whiskt a ta bola prudko pitna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 před 32 minutami, Bert napsal: Od švagra jsem darem dostal tohle ..... Nebudu se tady dlouze rozepisovat o mémk názoru na tenhle patok, ale myslím, že úryvek děkovného telefonátu postačí: ... Ahoj šváro, díky za tu whisky, je úžasná. Díky ní jsem omládl o čtvrt století. Už zase piju whisky s colou .... Švára to myslel určitě dobře. Ale zas máš i osobní zkušenost. Není nad ni. (...) Na první pohled ta lahev i etiketa nevypadají vůbec zle. Co se týče bližších (konkrétních) informací o produktu, to je už jiná. Tím spíš, že jejich (Trebitsch) ceny jsou hodně sebevědomé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Chivaska mezi váma gurmánama propadne, ale co už. Jsem si dneska v rámci boje s cukrovkou (ukaž jí, kdo je tu šéf!) koupil flašku. V krabici. Po večeři postavím na stůl a koštuju. No a civím s hrůzou, že na flašce je furt obojek protivá ukradení. Ještě že u rámu byl klid a žádný sekuriťácký vočko se nechtělo pošťuchovat. Ten obojek nedaly ani kombinačky, holt to vypiju tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Nedávno jsem z lahve Metaxy sundával podobně opomenutý kroužek. Čím? Nožíkem se zoubky. Musím přiznat, že jsem se u toho pěkně zapotil. Nejdřív přeřezat kus plastu, potom ocelové lanko... Navíc, pokud je pod tím (na hrdle) nějaká originální část s popisy, může se při tom nehezky poničit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Americkej, i já Ti rád poradím. Zachovej se jako chlap, a to hrdlo uraž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Zachovám se jako mega chlap: tedy co mne nezastaví, to neřeším. Zejtra půjde lahev do koše vypitá a s obojkem nepoškozeným. I bych Bertův návrh testnul, jenže šašky ještě nedorazily a jinak než carskou šavlí by mi uražení hrdla přišlo barbarský (bo etika). P.S. už mám třetí, tak mi to kecá... Tedy pro zbytek večera si ordinuju autoban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Dnes se vyloženě zadařilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Jsem ji mel dneska taky:) Poprve, vubec ji neznam. Pit stop u kamose po 90 km na silnicce:) Ale asi nizsi level. Jak whisky a vlastne tvrde temer nepiju, tak musim rict, ze je to zajimave piti. Prvni dojem hodne zvlastni, ale pak si to sedlo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Já právě otevírám toto, moje oblíbená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Po delší době mi dnes něco málo přistálo doma. A teď si (snad) dám od whisky nákupů na delší dobu pokoj, dokud zase nebudu mít práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Tip na Vánoce https://www.stramis.cz/glenlivet-15yo-40-0-7l + 12yo Glenlivet zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 V 21. 11. 2020 v 0:13, LukeD napsal: Po delší době mi dnes něco málo přistálo doma. A teď si (snad) dám od whisky nákupů na delší dobu pokoj, dokud zase nebudu mít práci... Ty jooo ani jednu neznám .... doporučil bys nějakou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 12 hodinami, Bobisky napsal: Tip na Vánoce https://www.stramis.cz/glenlivet-15yo-40-0-7l + 12yo Glenlivet zdarma Pecka. Moje nejmilejší značka, takže objednáno. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Není zač, měli i akci na 18y a k tomu 15y zdarma, ale to už je vyprodáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se