lukin_ova Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Dovolím si založit fotogalerii naší poslední limitky. Fota prosím přidávejte všichni co je máte, ať ti, co je nemají, vědí o co přišli.Přidávám první várku, další budou následovat. P.S. Foto je v rozlišení 1200x800, snad mi to admini nesmáznou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 No konečně!!!! Nádhera!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 P.S. Foto je v rozlišení 1200x800, snad mi to admini nesmáznou. Pravidla:Velikost vkládaných obrázků omezte na 1000 obrazových bodů na širší straně nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 27. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Fajn, takže je to OKá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 (upraveno) Krásné hodinky,krásný řemen.Velice důstojná pocta geniálnímu spisovateli.Římské číslice,které na hodinkách nemám moc rád,zde vyloženě sedí.Gratuluji. Upraveno 27. ledna 2013 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Pozorne som sledoval vývoj Verneovskej limitky aj jej limitné možnosti, ale rešpektoval zámer, kto nemá záujem, nech do toho nekecá. Ale teraz sa tu o tom dosť rozkecá, lebo výsledok stojí za to! Chlapi, výborná práca, pekne dotiahnuté - kožené puzdro, lajstra, prepojené znakom s kormidlom = limitka ako má byť. Možno, ak dovolíte, by som ich grafiku paierov potiahol ešte viac ku klasickým kresbám, teda rytinám, ktoré sú v knihe, možno ponorka by sa mohla niekde mihnúť...ale jasné, základ sú hodinky. Klobúk dole všetkým, ktorí v tom mali prsty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Necekal jsem, ze to bude takova krasa. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 sakra to je pecka,průběžně jsem sledoval,ale výsledek je pekelnej,fakt se mi to líbí od A do Z,pouzdro je kapitola samo pro sebe...moc se vám to vyvedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Parádní hodinky, chlapi gratuluji vám všem, obrázek zatím nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Moc se vám to povedlo, krása. Díky za povedené fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 No popravdě jsou tak o 100 lepší než co vyplývalo z prvních plánování. Nezavidím Vám je bo vím, že se to nědělá,ale VŠEM MAJITELŮM ( jistě hrdým) GRATULUJI !!!! Také obdivuji některá skoro zapadlá řemesla, tedy například ( pekaře) a je zde názorně vidět kam až se to dá od rohlíkú dotáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Jsou parádní! Gratulace...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Vim jake bylo obtizne vymyslet vrtulku a pak nasledne realizovat... ale ted koukam na ten detail, ze po tech strastich je uzasne propracovana. Klobouk dolu panum realizatorum!! Gratulace vsem majitelum a at delaji radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Co to je za remen? Chci ho na Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Jo a chtelo by to poradny PR a poradne to proflaknout - za prve to hrave trumfne vsechny Seryny, Berkuse, Broze a janevimkohojeste a taky to zavre hubu vsem pochybovacum a radobyfandum a radobyservrum Tohle musi bejt ve vsech hodinarskejch casopisech, blozich, ve vsech lifestyle rubrikach. Kdyby majitele a autori chteli, mohu pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 hluboká poklona všem, kteří se podíleli na realizaci. vypadají nádherně, máte být na co pyšní. popravdě jsem takto dokonalý výsledek nečekal, fakt pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Jo a chtelo by to poradny PR a poradne to proflaknout - za prve to hrave trumfne vsechny Seryny, Berkuse, Broze a janevimkohojeste a taky to zavre hubu vsem pochybovacum a radobyfandum a radobyservrum Tohle musi bejt ve vsech hodinarskejch casopisech, blozich, ve vsech lifestyle rubrikach. Kdyby majitele a autori chteli, mohu pomoci. Tesat do kamene !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Takhle má podle mně vypadat limitka,než vymýšlet úpravy už hotových hodinek,originalita se jim nazapře,jedinečné hodinky,všem majitelům blahopřeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Jak píše Frantík, pořádnej humbuk kolem nich udělat, sledoval jsem to téměř celé z povzdálí, ale nádšený jsem jako bych je měl, gratulace všem šťastným majitelům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se