Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super, už vím, kam pojedu na dovolenou :whistling:

:lol2: no tak ne, no...

Ale fakt, ja byl v Kolymbia a kazdych 20 metru tyto potvory. Hele, ale ty ceny byly smesne. Kupovaly si je tam rusove a pak delali machry u bazenu. Ja se jim od drinku smal. Byl jsem rad za sve Monstra. Nejvetsi prca byla, kdyz tito borci(fejkari) vlezli do bazenu s tema hnusama. Jak pak kriceli a byli rozcarovani, ze maji pod sklickem vodu :))).

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

:lol2:  no jo, já se taky bavil, když jsem to v Egyptě vzal do ruky a upadla korunka... prodavač říkal, že jsou asi pokažený, ale že vytáhne další... pak už jsem tam ani z legrace nepáchnul.... (to byly Rka...asi C--- grade :photo: , o co jde by poznal i opilý slepec o půlnoci v temným hvozdu...)

Odesláno

No z mých známých do hodinek nikdo nedělá, takže nemám nakoukáno moc originálů.

Ale teď jsem byl na školení, nudil sem se a hle, týpek má na rukou jasné Paneraie. Celý natěšený jsem s ním prohodil pár slov a přiznal se zcela nenuceně, že to má z ebaye za 2 litry a ze ani netuší, že to je kopie drahých hodinek. Tak konverzace skončila.

Odesláno

Dcera včera odepsala jedny fake Rolex submariner. Nosí oranžové Monstra a spolužák, dle jejího popisu šampón, machroval ve škole s Rolexkama, který mu koupili rodiče. Pár lidí mu to žralo, ale včera jeli se školou do bazénu. Naše kočka  v autobuse vyhecoval toho borce, že ona má hodinky jen do 200m a on do 300m, tak jestli s nima taky půjde plavat.

A cestou zpátky z Rolexek tekla voda. Je jí 16 a je to hrozná potvora.

Odesláno

Tomu říkám aktivní přístup :clap:  příště ty kolegy, ředitele a jednatele - prostě fejkonoše, se kterýma pracujete, potkáváte se atd., zkuste taky vyhecovat na nějakou koupačku... osvěta a očista bude rychlá a bezbolestná...

to gunman: Dceru moc pozdravuj! :notworthy:

Odesláno

Dobřéééé

Dcera včera odepsala jedny fake Rolex submariner. Nosí oranžové Monstra a spolužák, dle jejího popisu šampón, machroval ve škole s Rolexkama, který mu koupili rodiče. Pár lidí mu to žralo, ale včera jeli se školou do bazénu. Naše kočka  v autobuse vyhecoval toho borce, že ona má hodinky jen do 200m a on do 300m, tak jestli s nima taky půjde plavat.

Odesláno

Třeba měl chudák pravý a nějakej spolužák mu při prohlížení vyšrouboval korunku.:-D

Tak určitě... I tuto velice nepravděpodobnou variantu je nutno vzít v potaz... ;)

Odesláno

Bývalý kamarád si ani ne před půl rokem koupil zaručeně pravé IWC Portucosi na baterku za 1500. Je to ten typ člověka, co je musí mít a nevadí mu, že je to fejk, stejně to nikdo nepozná, hlavně že jsou pěkný. Včera jsem s ním cosi a řešil a ptám se ho: "Co ty tvoje rádobyIWC?" Úplně jsem se s tou otázkou trefil. Byl na obědě se svými šéfy, zrovna přijel i nějakej hlavoun z USA, kolega přeháněl gestikulaci, jak je u něho ostatně zvykem, bouchl do stolu a z toho jeho krámu uletěla korunka, vypadlo sklíčko a ohnula se minutová ručka. Amík se ho bezelstně optal: "Oops. Was it original?" Fejkonoš s úlevou: "Fortunately not".

Odesláno

Bývalý kamarád si ani ne před půl rokem koupil zaručeně pravé IWC Portucosi na baterku za 1500. Je to ten typ člověka, co je musí mít a nevadí mu, že je to fejk, stejně to nikdo nepozná, hlavně že jsou pěkný. Včera jsem s ním cosi a řešil a ptám se ho: "Co ty tvoje rádobyIWC?" Úplně jsem se s tou otázkou trefil. Byl na obědě se svými šéfy, zrovna přijel i nějakej hlavoun z USA, kolega přeháněl gestikulaci, jak je u něho ostatně zvykem, bouchl do stolu a z toho jeho krámu uletěla korunka, vypadlo sklíčko a ohnula se minutová ručka. Amík se ho bezelstně optal: "Oops. Was it original?" Fejkonoš s úlevou: "Fortunately not".

pěkná pohádka

Odesláno

hodilo by se pro lepší představu nahodit fotku dcery (i s monsterama samozřejmě) :))))

• po měsíci...
Odesláno

Tenhle se tvářil seriózně, docela bych mu to i na první pohled věřil, navíc golfové hřiště kousek od restaurace, ale to držení příboru bylo k Daytonám naprosto nepatřičné.  

post-32939-0-21683800-1427146177_thumb.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...