tano Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Super, už vím, kam pojedu na dovolenou no tak ne, no...Ale fakt, ja byl v Kolymbia a kazdych 20 metru tyto potvory. Hele, ale ty ceny byly smesne. Kupovaly si je tam rusove a pak delali machry u bazenu. Ja se jim od drinku smal. Byl jsem rad za sve Monstra. Nejvetsi prca byla, kdyz tito borci(fejkari) vlezli do bazenu s tema hnusama. Jak pak kriceli a byli rozcarovani, ze maji pod sklickem vodu )).
Lu2cz Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 no jo, já se taky bavil, když jsem to v Egyptě vzal do ruky a upadla korunka... prodavač říkal, že jsou asi pokažený, ale že vytáhne další... pak už jsem tam ani z legrace nepáchnul.... (to byly Rka...asi C--- grade , o co jde by poznal i opilý slepec o půlnoci v temným hvozdu...)
doctor_chronos Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 No z mých známých do hodinek nikdo nedělá, takže nemám nakoukáno moc originálů. Ale teď jsem byl na školení, nudil sem se a hle, týpek má na rukou jasné Paneraie. Celý natěšený jsem s ním prohodil pár slov a přiznal se zcela nenuceně, že to má z ebaye za 2 litry a ze ani netuší, že to je kopie drahých hodinek. Tak konverzace skončila.
gunman Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Dcera včera odepsala jedny fake Rolex submariner. Nosí oranžové Monstra a spolužák, dle jejího popisu šampón, machroval ve škole s Rolexkama, který mu koupili rodiče. Pár lidí mu to žralo, ale včera jeli se školou do bazénu. Naše kočka v autobuse vyhecoval toho borce, že ona má hodinky jen do 200m a on do 300m, tak jestli s nima taky půjde plavat. A cestou zpátky z Rolexek tekla voda. Je jí 16 a je to hrozná potvora.
Liqid Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Fejkobijkyně, správná výchova Třeba teď šampón taky bude shánět Seika.
Lu2cz Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Tomu říkám aktivní přístup příště ty kolegy, ředitele a jednatele - prostě fejkonoše, se kterýma pracujete, potkáváte se atd., zkuste taky vyhecovat na nějakou koupačku... osvěta a očista bude rychlá a bezbolestná... to gunman: Dceru moc pozdravuj!
Georgeisin Odesláno 30. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 DobřééééDcera včera odepsala jedny fake Rolex submariner. Nosí oranžové Monstra a spolužák, dle jejího popisu šampón, machroval ve škole s Rolexkama, který mu koupili rodiče. Pár lidí mu to žralo, ale včera jeli se školou do bazénu. Naše kočka v autobuse vyhecoval toho borce, že ona má hodinky jen do 200m a on do 300m, tak jestli s nima taky půjde plavat. A cestou zpátky z Rolexek tekla voda. Je jí 16 a je to hrozná potvora.
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 A pak, že hodinky s vodotryskem nejsou.
USER47 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Třeba měl chudák pravý a nějakej spolužák mu při prohlížení vyšrouboval korunku.:-D
Lu2cz Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Třeba měl chudák pravý a nějakej spolužák mu při prohlížení vyšrouboval korunku.:-DTak určitě... I tuto velice nepravděpodobnou variantu je nutno vzít v potaz...
SCIFI Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Fejky rolád jsem viděl mockrát, všechny měly šroubovací korunky a nechápu že do nich nateklo. Asi kvalita BBB ---
5etter Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Bývalý kamarád si ani ne před půl rokem koupil zaručeně pravé IWC Portucosi na baterku za 1500. Je to ten typ člověka, co je musí mít a nevadí mu, že je to fejk, stejně to nikdo nepozná, hlavně že jsou pěkný. Včera jsem s ním cosi a řešil a ptám se ho: "Co ty tvoje rádobyIWC?" Úplně jsem se s tou otázkou trefil. Byl na obědě se svými šéfy, zrovna přijel i nějakej hlavoun z USA, kolega přeháněl gestikulaci, jak je u něho ostatně zvykem, bouchl do stolu a z toho jeho krámu uletěla korunka, vypadlo sklíčko a ohnula se minutová ručka. Amík se ho bezelstně optal: "Oops. Was it original?" Fejkonoš s úlevou: "Fortunately not".
vraby Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Bývalý kamarád si ani ne před půl rokem koupil zaručeně pravé IWC Portucosi na baterku za 1500. Je to ten typ člověka, co je musí mít a nevadí mu, že je to fejk, stejně to nikdo nepozná, hlavně že jsou pěkný. Včera jsem s ním cosi a řešil a ptám se ho: "Co ty tvoje rádobyIWC?" Úplně jsem se s tou otázkou trefil. Byl na obědě se svými šéfy, zrovna přijel i nějakej hlavoun z USA, kolega přeháněl gestikulaci, jak je u něho ostatně zvykem, bouchl do stolu a z toho jeho krámu uletěla korunka, vypadlo sklíčko a ohnula se minutová ručka. Amík se ho bezelstně optal: "Oops. Was it original?" Fejkonoš s úlevou: "Fortunately not".pěkná pohádka
martigen Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 hodilo by se pro lepší představu nahodit fotku dcery (i s monsterama samozřejmě) ))) Dcera včera odepsala jedny fake Rolex submariner. Nosí oranžové Monstra a spolužák, dle jejího popisu šampón, machroval ve škole s Rolexkama, který mu koupili rodiče. Pár lidí mu to žralo, ale včera jeli se školou do bazénu. Naše kočka v autobuse vyhecoval toho borce, že ona má hodinky jen do 200m a on do 300m, tak jestli s nima taky půjde plavat. A cestou zpátky z Rolexek tekla voda. Je jí 16 a je to hrozná potvora.
McStinger Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 pěkná pohádka No, na jeden diel "Z mechu a kapradí" by to bolo. Křemílek by mal fejky a Vochomůrka by ho konštruktívne kritizoval.
Marcus Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Tenhle se tvářil seriózně, docela bych mu to i na první pohled věřil, navíc golfové hřiště kousek od restaurace, ale to držení příboru bylo k Daytonám naprosto nepatřičné.
Filip.J Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 A koukám, že se nedávno pořezal, ten bude šikovnej jako já...
wizard-ov Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Marcus: Borec ale vypadá nějaký tmavší (možná tím světlem) - koza byla ?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.