kuncák7 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Pošleš? V zájmu civilizace? Posli me sz,pls. Jsou to Becka a i kdyz je to fake,je me lito je testovat osobne.
bandicoot Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Jen k tomu Kellnerovi, trochu to někteří motáte. On nemyslel toho "našeho", ale CEO Breitling pro CEE.
JAJA Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 To jo, lepší jak s originálama, který mi tam už jednou ukradli... PAMy jsou dobré potápky... bazén zvládnou.
petr_cha Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Tak myslím, ze je cas nahodit FB a postnout si taky prispevecek, ten pan za to rozhodne stoji... V první vikendove vlne jsem to nedal, stejne vsichni koukali na hokej, ted to bude tak akorát... A pokud to dotycny tady cte, tak timto mu dekuji, ze me zahrnul do skupiny trotlu, kteri nepoznaji fejk na deset metru... Od neho toto onalepkovani sedi :-) ... Nakonec o nej zas az tak nejde, ale at maji sanci ti, co ho sledují, se taky neco dozvedet...
rayethon Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 ...sami si za to můžete, no.Díl 1.:Dobrý den Tome, vidím, že vášně už utichají, a to i na našem Facebooku. Přestaly i pomlouvačné kampaně na mém oficiálním Facebooku. Nechtěl jsem je komentovat, protože dokud jsou horké hlavy, nic se nevyřeší. Jste třetí (po muži, který se mi poté omluvil - již jsem Vám psal, a po Pavlu Hrobařovi - na Chronomagu jako Kandidát závislosti, ten si to ještě nepřečetl), komu píšu celé vysvětlení. Přijměte ho, nebo ne, je to na Vás, můžete ho postoupit dál své komunitě, jak chcete.Píšu VÁM především proto, že jsem ve Vašich zprávách ani nikde nezaznamenal, že byste nejprve střílel a pak se ptal. Ptal jste se slušně, ale já jsem to komentovat nechtěl. A vysvětlím Vám proč.First Class je projekt, který jsem založil s úmyslem pomoci druhým. V dnešní negativní době lidé ztrácejí bod, o který by se mohli opřít, kam napsat, když je průšvih a vše se hroutí. Ano, možná se to zdá naivní, ale já jsem z určitých důvodů (smrt mé mámy atd., čtenáři tohle vědí) to chtěl zkusit. Vyšlo to. Zdá se, že to, co dělám, lidem pomáhá.Nyní s dovolením nebudu publikovat data a jména, přijímejte to prosím tak, jak to píšu.Píše mi opravdu mnoho lidí. Neznají mě a já je. Ale cítí, že bych jim třeba mohl pomoci. Radou, nebo tím, že se jen vypovídají. Takto mi napsala maminka, která měla přijít o svého syna. Případ složitý. Napsal mi i ten malý syn. Výsledkem je, že syn zůstal mámě. Od tohoto kluka mám dodnes schovaný obrázek, kde jsem já, on a máma, od paní jsem jako poděkování dostal hodinky. Jsou z jejich dovolené v Turecku. Já jsem v Turecku nikdy v životě nebyl. Takže bych se k těmto hodinkám jinak nedostal.Vím, že to jsou fejky. Pro mě ale mají hodnotu, kterou Vám nevysvětlím. Žijí se mnou a vždy mi připomínají, že to, co dělám, má smysl. A že jsou lidé, kterým jsem pomohl.K útokům na mou osobu:Strašně mě mrzí, že se stupňovaly, ačkoli jsem to nechtěl komentovat. Tak už to bývá, že lidé nejprve střílejí a pak se ptají. Já jsem to nechtěl veřejně řešit, protože bych tím degradoval ty dva lidi a hlavně by se ostatním zdálo, že i když se jim pomohl, nic mi za to nedalo. Tohle já nechci.A jinak k tomu, že "jsem fejkař" a všem těm rozborům na tom fóru:1) Prvním, kdo ty hodinky (mimo moji rodinu) viděl, byl Honza Lidmaňský. Kdo se vyzná v hodinářském světě, ví. Je to pro mě největší nezávislý odborník v této zemi. A můj kamarád už 10 let. Když ty hodinky viděl v mé kanceláři, z deseti metrů poznal, že je to fejk (dál napíšu proč), ale pochopil, že je nebudu vyhazovat.2) Je smutné, že si "odborníci" zvětšují fotku a skoro pod lupou posuzují číslíčka nebo pohyb ručky, přitom z deseti kroků od monitoru je jasné, že to nemůže být originál. Breitling neumožňuje jakoukoli personifikaci. Kombinace pouzder, číselníků, tahů atd. jsou jasně dané konfigurátorem, který je na webu. Kombinace, kterou mám já, neexistuje.3) Breitling o celé věci ví. S Peterem Kellnerem, který řeší kompletní komunikaci v tomto teritoriu, se znám už osm let, téměř vždycky, když je v Praze, spolu mluvíme a snídáme v hotelu Palace, kde bydlí. Naposledy tu byl v únoru. Ostatně distributor značky v Česku je naším inzerentem.4) Já opravdu nejsem fejkař. Nekupuji si hodinky za miliony, strop, kolem kterého se pohybuji, je 120 000. Naposledy jsem vybíral v březnu v Omeze, cca za 180 000, Tomáš Kočí (store manager) mi ještě psal, že mi omylem napočítali vyšší cenu za prsten (bral jsem toho víc), tak tam musím pro novou účtenku (teď jsem si vzpomněl - vidíte, vše špatné pro něco dobré).Tohle jsem ale nikdy nechtěl řešit, protože by se jednomu malému klukovi a jedné obyčejné ženské mohlo zdát, že mě věcí za 15 eur urazili. Naopak. Já nemám zapotřebí nosit fejky. Ale toto pro mě fejk prostě není (ačkoli je).Naložte tedy s touto informací, jak potřebujete. Vědí to všichni. Moje žena, můj společník, všichni ve firmě. Myslím, že každý má nějaký takový amulet. Já jsem si neuměl představit lepší hodinky na svatbu než ty, které mi dal někdo od srdce. A v tom videu byly právě pro tyhle dva lidi, kteří mi je dali. Aby měli radost, jak jsou pro mě důležité.Tak se mějte fajn a děkuji za případné pochopení. S úctou, PetrJa teda o cele veci nevim nic, ale dovolim si poznamku o Petru Kellnerovi - samozrejme ne ze bych s nim nekdy mluvil nebo ho snad dokonce znal, ale Petr Kellner bydli v Praze - asi hodne cestuje a je na cestach, ale pomerne casto ho lze s jeho manzelkou a dcerou videt u jejich vily na prazske Hanspaulce s bodyguardy jak venci labradora - je to nadherna vila vedle jiz zbouraneho Hotelu Praha, naproti bydli dalsi VIP z PPF Jiri Smejc - nakonec PPF ma v prazskych Dejvicich i svoje ceske sidlo. Tedy nevim do jake miry jsou pravdive ostatni informace, ale ze by Petr Kellner bydlel v hotelu Palace je nesmysl - bydli ve sve nadherne vile na prazske Hanspaulce, kde ho obcas lze potkat. Coz tedy podle me celkem hodne vypovida o validite dalsich informaci uvedenych v prispevku.
gunman Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Motáš Kellnera z Breitlingu s našim Kellnerem
stepan_1981 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Bacha technická, on nemyslí Petra Kellnera z PPF, ale PETERA Kellnera - zástupce Breitlingu pro Rakousko a východní Evropu...
rayethon Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Pardon, v tom pripade muj post ignorujte, dily.
gougy Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Každopádně nic CEO pro Východní Evropu nepotěší víc, než snídaňovej "kámoš jak bejk" s fejkama značky, kterou reprezentuje asi je to bulimik
Kristian.nov Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Aby bylo jasno s kým chodí na snídani:-)
michalval Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Je tady nějakej psycholog nebo psychiatr? Me by VÁŽNĚ zajímalo, jestli tohle už je bájná lhavost nebo se to jmenuje jinak...
SCIFI Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Já to vidím na dopis tomu papalasovi
Flipik Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Trocha interpretace: Ano Breitling ví, že si lidé kupují fejky jejich hodinek a já jsem doteď nevěděl, že fejky se dají koupit jenom v Turecku Jsou z jejich dovolené v Turecku. Já jsem v Turecku nikdy v životě nebyl. Takže bych se k těmto hodinkám jinak nedostal.Breitling o celé věci ví.
VintageLover Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Aby bylo jasno s kým chodí na snídani:-)Otázka je na jakou snídani...
Johny111 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Doložím fotoreport. Čím zajímavější fík, tím poutavější fotky.Prispejem na strelivo ...
Johny111 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Celé to vysvetľovanie pána C. je značne nekonzistentné, bolo napísané s cieľom "ukľudniť" situáciu, samotné vyjadrenia, ich chronológia, argumentácia, atď. sú značne nekonzistentné. To znamená, že pán C. vedome klame.
JR_2010 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Pohybuje se ve virtuálním světě, tak ho "fake fotem" trochu podpořím, když jste na něho všichni tak vostrý...
Sabbath Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Pohybuje se ve virtuálním světě, tak ho "fake fotem" trochu podpořím, když jste na něho všichni tak vostrý... bitmap.pngBreitlingen Skvělá práce
Rodkopf Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Pohybuje se ve virtuálním světě, tak ho "fake fotem" trochu podpořím, když jste na něho všichni tak vostrý... Zabil :D :D
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.