zekon7302 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Jsem taková lopata z moravy a moc nečtu,spíš mně zaujmou obrázky,pak něco málo k nim Avšak ten úvod mně přesvědčil že to musím přečíst celé,opravdu příkladná recenze,skvělé fotky,i když jsou to pro někoho pouze baterkáče,tak to celé kolem toho tomu dalo šťávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Ty bláho! Tak to je slušnej mazec.Esteticky mi neříkaj' vůbec nic, ale koule mají na ruce mladýho kluka jak kopačáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Paráda Kubo! Smekám před tebou, jak hodnotnou recenzi jsi napsal. Díky, bylo fajn si to přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 nadhera Kubo! oboje - hodinky samotny i ta recenze (skoro mi na konci cteni dosel dech ) lokalni BE nebo importovany ulovek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Výborná recenze, takové mi budou vzorem jestli se jednou dokopu na recenzi svých. Přesně pro to jsem se tu registroval - skvělé čtení, nové objevy a pořádné fotky. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Díky za pěkné počtení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Už budu jen papouškovat.Díky za perfektní recenzi a gratuluji ke krásným hodinkám. Jak quartz nemusím, tak po těchhle se možná poohlédnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Tomuhle říkám quartzky s koulema. A ta destička s Omega quartz nápisem je bomba. Nevěděl jsem vůbec o tomhle modelu, takže díky za rozšíření obzorů a samozřejmě velká gratulace, nádherný kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Recenze dobrá, fotky dobrý, výběr skvělej. Hned mám lepší ráno Jsou jen jediné hodinky tohoto stylu, které bych si koupil raději a to Omega Constellation Marine Chronometer s kalibrem MegaQuartz 1511 o frekvenci 2,4 MHz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 (upraveno) Nestačily by tyhle? Upraveno 17. února 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Super čtení Kubo, díky.Navíc už teď vím, kde vzali v GP inspiraci na pouzdro novejch Sea Hawk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Nestačily by tyhle? Neee, ty mají strojovnu na o dost nižší frekvenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Boze, tie maju caro - vyrabali sa okrem qwrtz a f300 aj v automatik prevedeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Ty Mariner Chronometer jsou v reálu nenositelné. Zkoušel jsme si je, když byly v OMEGA butiku v rámci zápůjčky z OMEGA muzea. Je to děsný bago. Tyhle Mariner I sedí na menší zápěstí (< 17 cm) lépe. V edici Mariner nebyly žádné automaty tuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Super hodinky, super recenze, škoda jen, že se dnes rodí spíš šperky pro rusáky, než podobné další kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASV Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Pěkně napsaný článek:speak_cool: Hezký retro kousek, gratulace! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Velmi netradiční a nádherný kousek. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Moc hezky napsanej článek o velice zajímavém kousku, gratuluji k hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Moc hezky sepsáno a nafoceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Moc krásné hodinky Děkuji za super počtení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se