brut12358 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=921f3c78-70d4-45f3-96ee-89f460961fa5 Asi se dám na modlení
Návštěvník eloga Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) Těžká hodina, a další zprávy?** Upraveno 25. června 2015 uživatelem eloga
kudrnac Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Kvůli takové prkotině se snad ani do konkurzu neposílá, ne? :-) Tak snad mají těch pár korun na zaplacení... Pokud ne, tak kdyby tady nabídli pár kousků za 50% ceny, tak to zamáznou jako nic :-)
Jakubisko Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 A hele, už je to tady. Tuším rok zpátky tu někdo dával prognózu, že nový ředitel má za úkol tu firmu dovést do této fáze. Doufejme, že se to nevyplní :-(
straspol Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 No, teď by to chtělo vyjádřeni PrimTeamu..
cigi Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) Myslím, že tohle není přesně to, kam to chtěli dotáhnout, nebo o čem by mohl nějak raportovat primteam. Tohle zvenčí vypadá na staré kostlivce, věřiteli zjevně došla trpělivost a prodal pohledávku - nabyvatel bude asi "profí vymahač" a tak to místo k soudu a následné exekuce žene na to, čemu se tuším říká šikanózní insolvenční návrh. Teď bude dost záležet na ostatních případných věřitelích. Není to neobvyklé. Každopádně to prim dost poškodí, jsem zvědav, kdo mu teď svěří hodinky na opravu, poskytne zálohu, která firma pro ně hne na fakturu, v tom rejstříku to pár týdnu minimálně zůstane, i když elton ten dluh zaplatí. Zas budou mít důvod vymáhat škodu a stěžovat si na všechno to zlo okolo. Upraveno 25. června 2015 uživatelem cigi
bandicoot Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Nepřeceňujte to. Běžný prostředek k šikaně, jakých je dnes v legislativě k nalezení povícero...Nedávno tohle někdo zkoušel na Prahu.
baza Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) No, může to dopadnout dobře, ale příště třeba zase špatně. To se dá těžko předvídat.Zálohu bych tam ale zrovna složenou mít nechtěl... Upraveno 25. června 2015 uživatelem baza
brut12358 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 No, teď by to chtělo vyjádřeni PrimTeamu.. .....pst radí se
financ Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) .....pst radí se neradí, oficiální vyjádření představitelů Eltonu je v článku. další info je tady (čas 3:10)http://vctv.cz/archiv/video/vychodoceske-zpravy-25-06-2015-18-00 Upraveno 25. června 2015 uživatelem financ
Josef01 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Je to vždy nepříjemná věc, ať je pravda ,kdekoliv navíc hrozí další nepříjemnosti "Příjemce dotace nesmí v období pěti (5) let, (tří (3) let v případě malých a středních podniků) od skutečného data ukončení realizace projektu vstoupit do likvidace, insolvence, konkurzu nebo úpadku, pokud již byla příjemci proplacena dotace nebo její část." Samozřejmě v období insolvence ani žádnou dotaci nedostane, ani se nesmí účastnit výběrových řízení dle zákona o VZ.
gougy Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Rozumím velmi pochybnému (mnohokrát ověřenému) systému vyhlašování konkurzů, nicméně to neustálé předstírání jak je vše v naprostém pořádku a chyby jsou na straně trhu, zákazníků, zlých nepřejícných konkurentů a žádná není uvnitř, je směšné, respektive k pláči.
klasik51 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Pani Kršková se mnou přestala komunikovat, jste na tom také tak? Nebo jenom z nějakého důvodu nedostávámoje meily? Po její dovolené mně jednou odepsala a potom už nic.
gunman Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Jen v Eltonu vědí, kolik mají takových kostlivců ve skříni, možná by to šlo vyčíst ze závěrek na soudě. Roozhodně to nedělá důvěryhodný dojem.
t.p Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Pani Kršková se mnou přestala komunikovat, jste na tom také tak? Nebo jenom z nějakého důvodu nedostávámoje meily? Po její dovolené mně jednou odepsala a potom už nic.Jestli paní Krskové říkáš paní Kršková tak se tomu ani nedivim.
Návštěvník eloga Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 (upraveno) jo, to je adekvátní informace, ale zdá se že z toho mraku moc pršet nebude, na to je tady na vlákně moc velký klid. Jedině, že by se vyjádřil Libor. Ale nikdy neříkej nikdy že, jde přeci o ty dotace. ** Je to vždy nepříjemná věc, ať je pravda ,kdekoliv navíc hrozí další nepříjemnosti "Příjemce dotace nesmí v období pěti (5) let, (tří (3) let v případě malých a středních podniků) od skutečného data ukončení realizace projektu vstoupit do likvidace, insolvence, konkurzu nebo úpadku, pokud již byla příjemci proplacena dotace nebo její část." Samozřejmě v období insolvence ani žádnou dotaci nedostane, ani se nesmí účastnit výběrových řízení dle zákona o VZ. Upraveno 26. června 2015 uživatelem eloga
Držák Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 jo, to je adekvátní informace, ale zdá se že z toho mraku moc pršet nebude, na to je tady na vlákně moc velký klid. Jedině, že by se vyjádřil Libor. Ale nikdy neříkej nikdy že, jde přeci o ty dotace. ** No je to jeho zaměstnavatel (ELTON), tak to se asi Libor moc nevyjádří. Já bych to taky nedělal, přeci kvůli tomu nepřijde o zaměstnání. Pustit si pusu na špacír se dnes moc nevyplácí.
Honza.manta Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Accutron hlavně není ve vedení firmy, je jen zaměstnanec, i když v důležité vedoucí funkci, ale politika a ekonomika firmy se ho netýká.
Miroslávek Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Accutron hlavně není ve vedení firmy, je jen zaměstnanec, i když v důležité vedoucí funkci, ale politika a ekonomika firmy se ho netýká.Tak to asi nebyla dvakrát štastná definice zaměstnaneckého vztahu vůči zaměstnavateli.
accutron Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 (upraveno) Accutron hlavně není ve vedení firmy, je jen zaměstnanec, i když v důležité vedoucí funkci, ale politika a ekonomika firmy se ho netýká.Vážení kolegové z fóra. Možná vás to překvapí, ale zaměstnancem Eltonu již nejsem více jak rok. Odešel jsem ke konci dubna 2014 po vzájemné dohodě s tehdejším předsedou představenstva Ing. Jiřím Helikarem. Ke stejnému datu jsem skončil i jako člen Dozorčí rady hodinářské společnosti ELTON. Sice jsem s Eltonem od září 2014 znovu spolupracoval, například projekt Prim Orlík L.E. TOBRUK je mé děcko, ale již více jak tři měsíce jsem ve firmě nebyl a tudíž nemám přehled o aktuálním dění. Každopádně jsem si jist, že současný návrh na konkurs je šikanózní a Elton je schopen ho ustát. Dle mého názoru je to pouze další díl nekonečného seriálu s názvem "Bitva o ochrannou známku PRIM". Upraveno 28. června 2015 uživatelem accutron
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se