Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mipa, to co popisuješ, tak tím jsem si prošel také, ale ty první Primky od baby a dědy mám dodnes.A ty bateriové sračky nosím na ruce ve všední dny do práce a to jen proto, abych si ty Primky navlékl na víkend a měl z nich radost a chlubil se s nimi a spousta lidí nade mnou kroutí hlavou a nechápou a moje přítelkyně mi taky nechápe a tak si občas myslím, že jsme tu většina  z tohoto fóra zralý na Chocholouška.

• po měsíci...
Odesláno

Chápu Kulhavého, chápu Třeštíka, ale, aniž bych chtěl zpochybňovat jeho manažerské kvality, proč je proboha ambasadorem nějaký strategický ředitel nějaké firmy se 100M obratem?

Odesláno

Typka neznam a ani neznam jeho firmu.

Asi tam cinknu a zeptam se jestli nechteji meho kamarada za ambasadora.

Taky ho nikdo nezna a je vsem ukradeny.

Horniku si vazim, ale vzdycky si z neho delam srandu s hornickym naborovym motem :

Cerne oci v hlave ?cu,

proto robim na Staricu. ;-)

Odesláno

Když mi dají diplomaty, tak budu klidně ambasador taky :D Jen aby mě pak ale nenutili nosit ty šílené, barvené quartzky :)

Odesláno

Opravdu nevím, kdo je to Marek Botka, strategický ředitel LogEX Logistics, ale ta vrata od hangáru před kterými ten stárnoucí šampón stojí mi podezřele připomínají vrata starého hangáru na Točné, tedy letišti Ivo Lukačoviče.

Odesláno (upraveno)

Je to teda malickost, ale hned prvni fotka co maj na strankach, je ocividne ukradnuti fotky mclarenu z f1. Pochybuju ze jsou jejich sponzorem ...

Upraveno uživatelem utrejch
  • po 3 týdnech...
Návštěvník maxipesfik
Odesláno

ELTON hodinářská, a.s. se stala součástí holdingu CZECHOSLOVAK GROUP

Součástí holdingu CZECHOSLOVAK GROUP se stala další tradiční česká firma s bohatou historií. Po nedávném získání automobilky Avia se nyní členem holdingu stal i výrobce hodinek značky PRIM, společnost ELTON z Nového Města nad Metují. Cena transakce je neveřejná. CZECHOSLOVAK GROUP odkoupila většinový podíl ve společnosti ELTON od firmy E-CENTRUM, která zůstane menšinovým společníkem.

Tímto krokem CZECHOSLOVAK GROUP pokračuje ve své vizi udržovat a dále rozvíjet tradiční československé značky, které jsou ve svých oborech výjimečné. Silné zázemí holdingu, který má aktuálně téměř 5000 zaměstnanců, přináší novoměstskému výrobci hodinek nové možnosti růstu a vývoje.

Základem dnešního úspěchu značky PRIM je oživení zájmu o mechanické hodinky a orientace na bezprostřední komunikaci se zákazníky. Stejně jako v minulosti mohou zákazníci aktivně zasahovat do výroby svých hodinek. Tento přístup spolu s dlouholetou zkušeností činí z hodinek PRIM osobité a kvalitní výrobky, kterých bylo dodnes vyrobeno více než 16 milionů kusů.

Nedávno společnost ELTON hodinářská připravila u příležitosti 700. výročí narození císaře Karla IV. unikátní limitovanou edici hodinek PRIM Karel IV.

Předsedou představenstva a generálním ředitelem byl jmenován Martin Pabiška a Ing. Aleš Fleischmann bude nadále působit v představenstvu společnosti a ve funkci výkonného ředitele.

CZECHOSLOVAK GROUP

CZECHOSLOVAK GROUP (zkráceně CSG) je holding navazující na tradici československého průmyslu, který podporuje a dále rozvíjí aktivity tradičních českých a slovenských společností v oblasti obranné i civilní průmyslové produkce. Jeho portfolio zahrnuje výrobu a prodej vojenských a speciálních vozidel, terénních nákladních automobilů, zbraní a zbraňových systémů, munice, strojírenských produktů pro automobilový, železniční a letecký průmysl či brzdových systémů pro kolejová vozidla, stejně jako silniční dopravní a logistické služby. Skupina klade silný důraz na kvalitu svých produktů a služeb a na exportní aktivity. S produkty společností holdingu se lze setkat na všech kontinentech a počet jeho zákazníků se stále rozrůstá. Podniky holdingu CZECHOSLOVAK GROUP v roce 2015 zaměstnávaly téměř 4000 osob a vygenerovaly tržby v hodnotě 12 mld. Kč.

• po 4 týdnech...
Odesláno

http://ekonomika.idnes.cz/primky-zbrojare-strnada-budou-nosit-i-zeny-a-vojaci-fh0-/ekoakcie.aspx?c=A160622_145919_ekoakcie_fih

Takže se nezmění vůbec nic - nadále se bude ždímat stát (tentokrát zacíleno na armádu), budou se dělat limitované edice a "hodinky pro byznysmeny" a otevře se pár nových butiků (pokud vyjdou plány). Značka PRIM už je asi odpískaná, tak se připravuje plán B... 

No to bude sukces... 

Odesláno

Plán B znamená, že ví, že to nevyhrajou.

Odesláno

Vyhrát se to dá, jen když to uplatí, to je každému jasné. Plán B měli udělat už dávno a vykašlat se na značku Prim, které jim nic nepřináší, spíše naopak, v očích neznalé většiny to jsou levné hodinky všude v prodejnách. To je podobný nesmyslný stav, jako kdyby Škoda Plzeň začala vyrábět čínská auta a nazývala je Škoda.

Odesláno

Na nedávných "Novoměstských hodinářských dnech", kam mladí zástupci Eltonu přinesli presentovat nové hodinky "Karel IV", se také krátce zmínili o "plánu B" (neříkali nic konkrétního), ale z jejich slov jsem měl pocit značné rozhodnosti a připravenosti udělat v případě nutnosti tento krok. Tam také říkali, že vyvíjejí nový oboustranný samonátah jejich hodinek. 

Odesláno

Jestli není plán B prostě to, že začnou vyrábět pod jménem Elton. Do teď nechápu, proč tomu tak není. Čerpat z tradičkního názvu Prim je hloupost, když z něj nejvíce čerpá MPM.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...