morbo Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 před 1 hodinou, Radek124 napsal: kromě divného (skoro rovného) výbrusu na špičce mu vlastně ani naživo nebylo co vytknout Mně se ta nestandardní rovná čepel právě líbí, takže kdybych měl hledat nějaké zápory, tak spíš přemýšlím, jak by vypadal s deep carry clipem, ale věřím, že Mr. Onion věděl, co dělá. Plus mě hrozně baví to asistované otvírání, dycky si s tím cvakám při TLCF (teda pokud u toho zrovna nikdo není). Jinak přemýšlel sem ještě nad Kershaw Launch Auto 9, když už @5etter zmínil vystřelovák, ale to už je fakt tak na otvírání obálek s modrým pruhem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Jj, svádí to k hraní, ale bacha na prasklý pero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 11 hodinami, 5etter napsal: Po pár dnech hraní už ho nahmatám v pohodě. Pojistkou je právě to tlačítko (button lock). Nebo myslíš pojistku proti nechtěnému otevření? Má svoje mouchy, ale je to pěkná kudla. Tak jsem to myslel, proti nechtenemu zmacknuti kdyz to treba tahas z kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Uz jsem z toho tak zblblej, ze se mi dnes v noci zdalo, ze jsem si koupil ten Kershaw co ma Morbo. Tak ted nevim, jestli ho zacit shanet nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Já zas, jak Dohnalové začali sypat fotky na instáč, tak nějak nutně potřebuju jejich kudlu. Žádnej nessmuk nebo buřtkraft, ale pořádnej damaškovej Bowie aspoň 30cm. Do kanclu samořejmě. Koukám na ty fotky denně a tu jejich křivku výbrusu za rikasem, notabene když je tam pořádnej choil, žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 4 hodinami, filltos napsal: Jj, svádí to k hraní, ale bacha na prasklý pero Jako taky mě to napadlo, ale stává se to? Jsem se právě na to konto bavil se známým - strojařem a v dnešní době by prej neměl být problém materiálově to nadimentovat tak, aby to přežilo i můj drsnej kancelářskej survival styl života, tak to mě trochu uklidnilo. před 47 minutami, AndyAaron napsal: Uz jsem z toho tak zblblej, ze se mi dnes v noci zdalo, ze jsem si koupil ten Kershaw co ma Morbo. Tak ted nevim, jestli ho zacit shanet nebo ne... Tak jestli tohle není znamení, tak už nevím co … . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 No na Dividendu mi už prasklo po chvíli hraní si, cca půl roku sem ho měl? Teď nevím, jak je na tom Kershaw s posíláním náhradních dílu - už to trochu zkrouhli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Mám velikou radost z tohoto nožíčku. Opravdu dobře a dlouho drží ostří a padne do ruky. Člověk může mít ruce od ryb a nůž perfektně díky G10 drží.S35VN je opravdu dobrý materiál. Mě více vyhovuje tento SPEAR POINT, protože si s ním ukrojím uherák a taky namažu máslo na housku. Clip Point se spíše hodí pro lovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Porovnání vystřelováků na návštěvě u známých. Československo 1990 vs. Čína 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Mám velikou radost z tohoto nožíčku. Opravdu dobře a dlouho drží ostří a padne do ruky. Člověk může mít ruce od ryb a nůž perfektně díky G10 drží.S35VN je opravdu dobrý materiál. Mě více vyhovuje tento SPEAR POINT, protože si s ním ukrojím uherák a taky namažu máslo na housku. Clip Point se spíše hodí pro lovce.Jeden z NEJ nožů co jsem měl a stále o něm uvažuji,že jej znovu pořídím Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 (upraveno) před 56 minutami, Juraj11 napsal: Jeden z NEJ nožů co jsem měl a stále o něm uvažuji,že jej znovu pořídím Sent from my iPhone using Tapatalk Naprosto s tebou Juraj11 souhlasím. Nosím jej s sebou velmi často. Ale největší dělník, co se týče zavíráku je SaW. Co ten se mnou zažil za posledních 20 let, to by mi tady nikdo neuvěřil. Upraveno 5. října 2020 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 (upraveno) před 5 hodinami, prizak napsal: Upraveno 5. října 2020 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 V 4. 10. 2020 v 19:42, Radek124 napsal: Jó Leek... toho fešáka jsem měl "v portfoliu" snad 5 let. Z fotek se mi vždycky strašně líbil a kromě divného (skoro rovného) výbrusu na špičce mu vlastně ani naživo nebylo co vytknout. Ale stejně si do kapsy cestu nenašel, kvůli práci dostávaly přednost švýcaráky a multitooly - takže jsem se po předprázdninové "inventuře" zařekl jsem se že z jednoduchých zavíráků už budu brát jenom "umělecké kousky" a Leek šel (spolu s několika dalšími nenošenými kousky) o dům dál... Já nosím Leek coby gentlemanský nůž v kapse už mraky let a zatím jsem naopak nenarazil na nic, co bych mu mohl vytknout. Frame lock drží jako skála, ani píď vůle, D2 ocel řeže jak blbá a retenci má ve srovnání s ostatními mými noži někde úplně jinde. Ačkoli je celý z kovu, tak se do ruky padne jako ulitý a velice příjemně se mi s ním řeže. Nemluvě o tom, že i designově se mi hrozně moc líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symptomatic Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Pánové, zde to předpokládám padne na úrodnou půdu. Spyderco Para 3 má 7,5 cm čepel, tj. teoreticky je u našich německých sousedů OK? Nebo vadí to, že lze nůž otevřít jednou rukou a má pojistku? Díky za případnou odpověď (už jsem přišel o nůž v Anglii, tak bych teď chtěl být obezřetnější...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 (upraveno) Bacha, délkovou toleranci už vloni vypustili - teď už v merkelstánu k diskvalifikaci+flastru stačí že to jde otevřít a zajistit jednou rukou... Teda pokud s tím nemáváš v dostatečně velkém davu mohamedánů, do jejichž folklóru se sluníšková Polizei preventivně nesere, aby si “za urážku Alláha” od aktivistů nevykoledovala obvinění z “nenávisti”... Upraveno 6. října 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symptomatic Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Smutný... A jak vypadá nůž, který bych u sebe mohl mít? Od pavouků asi žádný . Důležitý je bez pojistky a otevírání drážkou na nehet? Nebo konvertovat teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 @symptomatic třeba Benchmade Proper .... skvělý slipjoint! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Nebo Victorinox. Ale časem zakázou i ty - ve jménu lásky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Nůž si holt půjčíš od každýho druhýho kolemjdoucího. Akorát to bude nějaká džambija nebo handžár, no. Böker nebo Otter nečekej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symptomatic Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Tak jsem alespoň zjistil, co je slipjoint . Nůž si teda pořídím bez ohledu na naše sousedy, k nim budu asi jezdit s ostřejším kusem papíru v kapse. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se