feltharg Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 @evolucionar Kam se to zavírá, když je tam ta díra na prst? Z té fotky mi to vychází, že by z toho byla gilotina na ten prst, což je asi blbost?Díra na prst je ložisko kolem kteryho se to cely otočí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Už tomu rozumím...takže s prstem v díře to zkrátka nezavřu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 (upraveno) Asi takto to funguje,je tam aj poistka,dobre spracovanie aj material... zavreš to aj ked to mas na prste.. Upraveno 9. března 2021 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 před 2 minutami, Petr.S napsal: Už tomu rozumím...takže s prstem v díře to zkrátka nezavřu... no zavres, toci se to kolem te diry na prst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Díky za vysvětlení, fakt jsem asi blbej. Prostě jsem si to nedokázal pořád nějak představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 K tomu brúseniu dávam do pozornosti brúsny systém českého návrhu a aj výroby KMFS.. Je to na štýl WickedEdge.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 KMFS je TOP třída. Taky jsem nad ní uvažoval, ale pak jsem zůstal u starých diamantových brousků z Lídlu a k tomu mám pár keramik a řemen s pastou. Jednou za čas těch pár nožů nabrousím tak, že holí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 20 hodinami, ewolucionar napsal: Asi takto to funguje,je tam aj poistka,dobre spracovanie aj material... zavreš to aj ked to mas na prste.. A jak se to přidělá na klíče? Tou velkou dírou mi to nepřijde úplně pěkný. A co to vůbec je, nějaký odkaz? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 https://www.fasttech.com/product/9673943-portable-outdoor-camping-steel-edc-finger-ring Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 A přitom taková blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 díky, tak ono to je nakonec docela velký a těžký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 (upraveno) Je to masivne,reže to vyborne koberec,linoleum,kartony..v rifliach malom vacku o nom ani neviem..to cvakanie a otvaranie,zatvaranie je hotova psychohygiena,za tašku hrušiek,,,,no nekup to Upraveno 10. března 2021 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 V 8. 3. 2021 v 20:23, Mate napsal: Budu za potížistu, ale asi takhle To je nejaka konspirace. Rika, ze nema ani hodinky a ja lidem bez hodinek zasadne neverim ani slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Martinova Spectra maximálna spokojnosť a vrelo odporúčam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Krásna štruktúra dreva. Krásne hodinky. Krásne foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Ešte raz Martinova Spectra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Homeoffice řádí. Udělal jsem si radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Tak to slušně zařádil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 V 9. 3. 2021 v 15:09, ewolucionar napsal: Asi takto to funguje,je tam aj poistka,dobre spracovanie aj material... zavreš to aj ked to mas na prste.. Kde se to kupuje? Dlouho jsem si nekoupil nějakou zbytečnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Tu, ako americkej pisal https://m.fasttech.com/product/9673943-portable-outdoor-camping-steel-edc-finger-ring Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se