jvecer Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Pěkný. Já mám zásadní problém, že neumím malý pevný nože nosit. V kapse tlačí, překáží i na opasku, na krku mě to nebaví, v mošně nejsou po ruce. Jak se s tím vypořádáváte vy? Přesně tohle by mě taky zajímalo, jak je to s denním nošením… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Dnes na skok do reichu, takze tadsi neco legalniho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Nošení malého pevného nože v kapse: Mám jen týdenní zkušenost, ale za mě cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Já bych zas potřeboval radu jak pohodlně nosit do kanclu motýla Aspoň jsem si na něj ušil ze saffiano kůže nenápadný pouzdro. Btw. mám dneska chuť naučit se nějaký nový efektní trik, pro začátečníka. Aktuálně nejsložitější, co mi už jde, je y2k rollover, nějaký tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Já mám menší pevnej a ten se na krku dá docela nosit bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 @mAra_ a navic, jako bonus ti to krásně ladí k šactvu . @filltos pěknej mrňous.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Lumbersexuál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris313 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Přátelé, nemá tady náhodou někdo zkušenosti s broušením nožů Arkansas kámeny? Jde mi jednak o to, jestli vám běžně stačí na prvotní broušení (dejme tomu odstranění drobných zubů) nebo rovnou vzít nějakou syntetiku s hrubší zrnitostí? Případně zda někdo brousíte na sucho a když tak jestli nemáte nějaký tip na zdravotně nezávadný olej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Přemýšlel jsem původně o Mikov Predator a sešel z cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Mikov List ,na dlhú dobu vytlačil u mňa všetky zatváraky, aj keď som sa zase knim vrátil, mám ich veľa tak ich striedam. Je to jediný pevný nôž čo dokážem nosiť ako EDC, mám F1, Smersh3, Moru Clasic a ďalsie dva pevné nože, do lesa ok ,v meste tak do ruksaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Ahojte, je prosim Vas nejak mozne objednat do ČR alebo SR custom konfiguraciu benchmade? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Zkoušel si nuz.cz? Je to oficiální dovozce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Skusal som ich kontaktovat emailom, no neodpovedali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 6 hodinami, lukasb515 napsal: Skusal som ich kontaktovat emailom, no neodpovedali A kdy si je kontaktoval? Dej jim čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 tak 3 mesiace dozadu, postupne na vsetky emailove adresy asi sa skusim radsej osobne zastavit na predajni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 @lukasb515skus sa opytat tu https://www.knifestock.sk/benchmade-m195 vedia zohnat dost veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 No tak to bych od ofiko prodejce nečekal. Klidně i odmítavou odpověď, ale aspoň nějakou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 vtedy som neriesil custom benchmade ale mal som otazku na lifetime zaruku, no aj tak som bez odpovede.. bohuzial je to jediny oficialny dealer pre cr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 @lukasb515 A co čekáš že Ti v kamenné prodejně řeknou hezkého? Dost možná to bude něco ve smyslu že "zakázková produkce vzniká na základě přímé dohody mezi výrobcem a zákazníkem, prodejce žijící z pultového prodeje z ní nemá ani prd - a tím pádem ji nemá ani důvod zprostředkovávat a za (de-facto nevratné) zakázkové kusy ručit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se