fijo Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 @moco no a teď mi řekni, kde ho máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 No zkusím se u rodičů poptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Ten můj bude mít už 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 (upraveno) Zdravím pánové, dokázali byste mi poradit? Hledám titanový kousek s framelockem, max tak 7-8K CZK, žádná Čína, ideálně U.S. made. Nejvíce se mi líbí Spydiechef a Techno od Spyderca, ale štve mě tam to made in Taiwan.. Nemáte s nimi někdo zkušenost? Moc díky za jakýkoliv tip P.S. v příloze můj oblíbený Benchmade Presidio Upraveno 24. září 2021 uživatelem Martin.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Ja můžu za sebe doporučit ZT 0808 Rexford Design, framelock, S35VN, US made.(starší foto, dnes mám u sebe Bugouta )Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Za mě ZT0450 pokud chceš něco menšího do saka nebo do kapsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 V 18. 9. 2021 v 14:15, Navros napsal: Tak dik... Mal som malo nozov, len asi 40, potreboval som este tento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 @eskimak Rádo se stalo Na chvilku jsi ale spokojený, to za to stojí, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 3 hodinami, Navros napsal: @eskimak Rádo se stalo Na chvilku jsi ale spokojený, to za to stojí, ne? Jj, jednoznacne. Velmi pekne ten noz chodi. Vypracovanie az neuveritelne na tu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Taky trochu nostalgie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Tuhle drážku pro nehet měli na Fixirech zachovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Díky za tipy na titanový ZTéčka, vypadají skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Díky za tipy na titanový ZTéčka, vypadají skvěle! Ještě mě napadl Bradley Alias (dělal se I a II, větší a menší varianta), ale ten už se podle mě nebude dát sehnat novej ke koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 (upraveno) A co něco od tohoto pána. Není to USA, ale sou pěkný. http://www.sthiel-knives.com/en/ Třeba Citizen, ale teď mě napadá, že už asi není k sehnání. Upraveno 25. září 2021 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Hezký to tu máte hoši, mě dnes přišlo toto kapesní tanto ruské výroby, musím říct, že jsem velice mile překvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 V 17. 9. 2021 v 9:49, Waya03 napsal: Já bych zas potřeboval radu jak pohodlně nosit do kanclu motýla Aspoň jsem si na něj ušil ze saffiano kůže nenápadný pouzdro. Btw. mám dneska chuť naučit se nějaký nový efektní trik, pro začátečníka. Aktuálně nejsložitější, co mi už jde, je y2k rollover, nějaký tip? Lucha je parádní Zkus Helix, pokud ho teda už neumíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 @Michal93jo, je super! Y2k už dávám, tak ještě pocvičit zen rollover a už bych mohl začít dávát Helix do kupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Nový prcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta74 Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Hodně mě láká gravitační nůž od B.Chalupného. Máte někdo a používáte jako EDC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 před 16 hodinami, vojta74 napsal: Hodně mě láká gravitační nůž od B.Chalupného. Máte někdo a používáte jako EDC? Ahoj, mám. Asi 2 měsíce jsem ho nosil, ale v létě mi překážel. Nemá klip na kapsu a je těžší. Teď v bundě by to šlo. Jinak nůž parádní, moc se mi líbí. Je to něco jiného než zavírák 1000x jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se