colommbo Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Jóóóóóóóóóóóó, to je přesně vona, dííííííííííííííííky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Neni vubec zac. Pokud se dobre pamatuji, tak tahle Dukla pusobila fortelneji, nez jeji sestra Rybicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Sosejte:http://www.knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/Details/mid/381/ItemID/200/Default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 tano: Ano, rybička byl nožík, zato Dukla byla prostě kudla (že by i cílená přesmyčka v názvu)...?horal: Z obrázku jsem měl všecky krom elektrikářského... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Tiez jeden starsi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Duklu mel muj deda dlouha leta. Pmatuju si, ze cepel uz mel pekne tenkou od casteho brouseni. Od dedy jsem mel prave kdysi Rybicku. Asi deset dvanact let zpatky jsem mu k narozkam koupil Opinel. Ten si nemuze vynachvalit a ma ho dodnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Celej život miluju klasický kudly se střenkou ze dřeva, ale Opinel nějak nemůžu zkousnout, ani jsem na něj nikdy neměl zálusk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 opinel je za ten peniaz skutocne super. taka frantikovska rybicka... ale kvalitou a dovtipom ovela dalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Taky jsem tu Duklu kdysi mel.A podle vydrazene ceny si ji lide stale pamatuji?Jenom ja vocas vzdycky vsechno prodal, propil, nebo ztratil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Já jako kluk kudly ztrácel, asi největší neřest mýho mládí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Celej život miluju klasický kudly se střenkou ze dřeva, ale Opinel nějak nemůžu zkousnout, ani jsem na něj nikdy neměl zálusk...Vsetky Opinely co som doteraz kupil som rozkuchal, obrusil rucku (extremne mi vadi vystupok na konci rucky ktory pri malych verziach tlaci do dlane), stensil ju aby padla do ruky, napustil olejom na drevo, zabrusil kovovu obruc aby noz nebol po otvoreni "krivy" a som s nimi max. spokojny. Nosim to "von" ako kuchynske noze - lod, chaty/chalupy, proste dlhsi pobyt mimo dom. Ak mi to niekto pripomenie pocas dna, mozem nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 @eskimakTak to teda prosim prosim nafoť, já se na upravený Opinelky koukám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 @eskimak Tak to teda prosim prosim nafoť, já se na upravený Opinelky koukám rád.Oki, mas to mat. Robim si poznamku do kalendara . Ale nieje to ziadne umenie, uprava bola ciste ucelova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Tady máš jeden účelovej modding od mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Jj, tu rucku som upravil velmi podobnym sposobom. Ale aj jej sirku, aby nebola okruhla ale plocha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Trošku jsem si hrál,ještě jej trochu "obleču" do střenek a nechám nabrousit a půjde do služby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Maly a velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Sakra. Na mobile tie fotky uplne rozhadzalo. Ale snad je sprava jasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Nerozumím řeči eskymáci ... :-D A teď bez legrace. Není tu někdo kdo má Spyderco Szabó sekerku? Má smysl to shánět?Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Hezký to máš, díky za fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se