Conrad Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Mám několik placatyh brusných kamenů keramickou tyčku a kůži na britvu po dědovi a s tím jsem si zatím vystacil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Jaké kameny používáš Conrade ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Znalci, poraďte prosím. Jak se jmenuje ten bazmek, který pomáhá držet úhel nože, když brousím na kameni? Pokud víte, máte i nějaké doporučení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 (upraveno) vodítko na broušení nožů * dost jsem to studoval a dospěl k závěru, že je to hovnu Upraveno 12. listopadu 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Takže raději to udělátko, co jsi postoval dnes dopoledne. Takový ty kmitající ručičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Takže raději to udělátko, co jsi postoval dnes dopoledne. Takový ty kmitající ručičky?pokud nejsi v nouzi tak KMFS sadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Znám. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Prosim o radu,chtel bych si poridit ocilku. Nejaka osvědčená za normalni peníze(max 1500) Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Chlapi nemáte někdo doma plonkový deep pocket clip jako na fotce - myslím to připevnění? Je na Kershaw Link, ale bude sedět určitě i jiný.Kdyby náhodou jste měli na noži, co Vám leží v šuplíku, stopy používání nevadí. Nejlépe černý nebo grafit šedá, ale uvidím co bude. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Když vidím předchozí dotaz... Nemá někdo či neví někdo kde koupit takové ty tři šroubky k Spyderco klipu? Někde se mi vytratili. Klip snad ještě někde mám... Jen ty tři malé šroubky chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Kershaw - https://mxggear.com/collections/kershaw-1sorry, teď koukám, že tenhle tam nemaj, ale třeba tě aspoň nasměruju Spyderco - https://mxggear.com/collections/spyderco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Když vidím předchozí dotaz... Nemá někdo či neví někdo kde koupit takové ty tři šroubky k Spyderco klipu? Někde se mi vytratili. Klip snad ještě někde mám... Jen ty tři malé šroubky chybí...Koupit nevím, ale servis funguje super. Kdysi jsem potratil nějaký šroubek k para2. Napsal jsem jim mail a za týden byl doma v obálce celý set grátis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Jaké kameny používáš Conrade ? Značku nevím je to korundovy dvoustranny kámen jedna strana údajně zrnitost 1000 a druhá 6000 s olejickem bez chybičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Takže raději to udělátko, co jsi postoval dnes dopoledne. Takový ty kmitající ručičky?Myslíš tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Myslíš tohle? Tohle sem chtěl objednat. Mate s tím zkušenosti? Nejsou to vyhozený prachy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 (upraveno) ... když k tomu přidáš ten můj držák, tak ne. Ale to pak nemá cenu kupovat celou sadu, protože Ti stačej jednotlivý brousky, na udržování 600 a 1000 Upraveno 13. listopadu 2019 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 ... když k tomu přidáš ten můj držák, tak ne. Ale to pak nemá cenu kupovat celou sadu, protože Ti stačej jednotlivý brousky, na udržování 600 a 1000 Ta Mydlinkova klema je už pryč, ale zbyly mi ty dva brousky, kdyby někdo chtěl, včetně vodících tyček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Já rád brousim z ruky, člověk se musí soustředit a používám Buck 3 Stone. http://www.noze-nuz.com/bucksharp/BU97045.php Koukám, že se to dělá i v neznačkový verzi jenom se šutrama. https://www.amazon.com/Smiths-Arkansas-TRI-HONE-Sharpening-Stones/dp/B00062BIT4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Tohle vypadá zajímavě......ale za raketu... http://www.noze-nuz.com/kmfs/KMFS.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Vždyť tohle právě postoval YPO k mému dotazu jako řešení. BTW, lepší než Lansky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se