Frantik Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 No jen do tloušťky. Jinak je to mazlik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Co je pro jednoho survival mazlík na celodenní hraní, může být pro druhého hranaté hovado co mu akorát rozpáře kapsy gatí od Armaniho oblečku. Proto u nožů (i u ?neinvestičních? hodinek) platí že by se měly kupovat podle vlastní ruky, ne podle načančaných obrázků a dobrozdání sebelepších ?influencerů? (nic proti Frantíkovi ani DPX)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Kuwa když říkám, ze je to mazlik, tak je to mazlik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Kuwa když říkám, ze je to mazlik, tak je to mazlik! Radši bych mu neříkal Mazliku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 V ruce jsem měl jednu Z300 a tak jsem si na knifu pročetl posledních pár desítek stran o ANV. Zajímavý čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Taky jsem to četl. Nejspíš i někdo z ANV protože když mi přišel nový nůž tak byl dokonale ostrý, pojistka zaskakovala jak měla (i při testu úderu o stůl držela) apod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Deejo 37g od Ježíška. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Jsem se lek,/až mi změk/,že si jej zlomil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Boker... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Pánové co říkáte na Mr. Blade (Kizlyar), konkrétně HT-2? Vhodné na EDC nebo už je to moc velká kudla? Jsem zvyklý na S&W SWAT, teď čekám na Spyderco PM2. Díky za Vaše postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Myslim si, ze je to nuz uplne napikacu. K cemu ma flipper na cepeli cepy pro otvirani, kdyz je to flipper, je mi zahadou. Mozna aby to lip paralo kalhoty pri noseni. 4mm cepel u otviraku, na co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Zbytečně velkej a do kapsy i tlustej, ten kolík na otevírání flipperu nechápu u nožů už delší dobu. Co mi ale přijde uplnej úlet je ten utopenej klip. Pro mě osobně nepřekousnutelná věc, jsem nervák a chci pohodlně nůž dát do kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Súhlasím s borcami nadomnou. Ten Kizlyar si pri jeho rozmeroch a hmotnosti ako EDC nedokážem predstaviť (mne sa na ňom v podstate nepáči nič - počnúc tvarom čepele až po typ poistky). Ak hľadáš niečo väčšie, čo tak https://www.baterky-noze.sk/zatvaracie-noze/36043-real-steel-megalodon-titanium-2017.html ? Ale to strieľam od pása nakoľko netuším aké máš preferencie, rozpočet... No ten megalodon už je ako EDC úplne v pohode nositeľný, v titane, M390 oceľ, proste pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Díky za názory - když nad tím přemýšlím, máte absolutní pravdu (flipper, kolík na otevírání, 4mm čepel). Takže výměna nebude a můj lovečák MUELA APACHE zůstává v prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Já myslim, že budeš spokojenej s tou parou 2, to je výborná věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Nějak jsem na to tady zapomněl. Dík všem za návrhy, asi dám na doporučení a skočím si to někam osahat. Je v Praze nějaká dobrá prodejna? Samozřejmě můžu Googlit, jde mi spíš o osobní doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Neřešili jste někdo prodej nožů do zahraničí? Nebudu mít potenciální problém, třeba v Anglii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Mrkni sem - zákazy a omezení jsou rozepsaná stát po státu, často se řeší i věk kupujícího. Na druhou stranu jde hlavně o problém dotyčného, protože pokud nůž kupuje u tebe v ČR (a ne v pojebaném blitkanistánu/germanistánu), řídí se prodej tuzemskými zákony (které při prodeji nožů de-facto neomezují nic) - a pokud tu kudlu po vybalení vezme kam nemá a nebo ji bodne do něčí zadnice, konfiskace a kriminál už nejsou Tvoje starost. Za zbraň (s odpovídající byrokracií a korupčním potenciálem) se nůž považuje automaticky tuším jenom v Rusku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Přijde mi to v tom odkazu takové mnohoznačné. To mi neříkej, že třeba v Dánsku neprodávají větší kuchyňský nůž. Nebo to můžou mít doma, do sbírky, kuchyně atd., ale nesmí s tím ven? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 No napriklad v Rusku to maju vyslovene tak, ze cokolvek sa Ti s nozom prihodi, moze byt nasledne v pripade potreby lahko pouzite proti Tebe.... sice nemusi, ale moze. Na obranu sa tu nosia primarne bud hodne lahke, alebo naopak hodne tazke boty. A kto chodi domov z roboty za tmy cez lesik a chce mermomoci nieco nosit, nosi v taske masivnejsiu baterku alebo hociake naradie, napriklad som osobne videl tesarske kladivo ci 32 otvoreny kluc.... proste hlave nie noz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se