Melly Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) Jasný, záleží co máš. Lansky má sadu pro recurve čepele... Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem Melly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Měl bych prosbu, našel jsem po letech nůž, kdysi už byl dost používaný a pak mi jeden dobrák ukázal, jak brousí nůž indiáni a odrápal ji o kámen jako děcko jsem mu nemohl říct že je to kokotina, ale co už. Máte někdo tip na prověřeného nožíře, který by ji dal do slušného stavu (nejde mi o stav nové věci), popřípadě nějaký lehký servis ? Nebo to neřešit a nechat ji jako vzpomínku (což vlastně je) tak jak je... Určitě jí používat nebudu, mám plno jiných a nejsem nožomagor . Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Kabar je kabar a maximalne sa moze clovek rozhodnut medzi kozou a gumou. Kazdy pripadny upgrade bude uplne iny noz. Mam ale napad na downgrade... chvilu som vlastnil cinske repro, dnes sa predava nove do litra a neposobilo vlastnostami o nic horsie nez original.... na prasenie by nemuselo byt zle. Este mam napad na alternativu... googli sheffield israeli commando dostanes kabar s davidovou hviezdou a podla mna zaujimavejsim vybrusom nez original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Přestaň mi říkat Bertonile, nebo na Tobě nějakej model vyzkouším .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Cali, díky za tip, navíc sheffield israeli commando je politicky naprosto v pořádku, ale bude určitě moc lehkej. Má mít o skoro 100 gr. méně. A můj pocit s Kabarem je tak na hraně, spíše bych snesl těžší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Vem toho Operatora, podle mě nebudeš litovat. A můžeš ho pak vzít ukázat na pražskej sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Měl bych prosbu, našel jsem po letech nůž, kdysi už byl dost používaný a pak mi jeden dobrák ukázal, jak brousí nůž indiáni a odrápal ji o kámen jako děcko jsem mu nemohl říct že je to kokotina, ale co už. Máte někdo tip na prověřeného nožíře, který by ji dal do slušného stavu (nejde mi o stav nové věci), popřípadě nějaký lehký servis ? Nebo to neřešit a nechat ji jako vzpomínku (což vlastně je) tak jak je... Určitě jí používat nebudu, mám plno jiných a nejsem nožomagor . Díky za radu.Takhle brousí nože cigáni, ne indiáni....sis to za ty léta popletl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Takhle brousí nože cigáni, ne indiáni....sis to za ty léta popletlTo by odpovídalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Cali, díky za tip, navíc sheffield israeli commando je politicky naprosto v pořádku, ale bude určitě moc lehkej. Má mít o skoro 100 gr. méně. A můj pocit s Kabarem je tak na hraně, spíše bych snesl těžší. A co CASE XX USMC? Je delší a těžší a tvar i provedení je stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Na procházce (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Bráchové... Blbě nafoceno, oba jsou stejně velcí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Taky mam jeden SOG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Ten jsem měl taky a moc rád.Ale pak mi začali korodovat nějaké části (okolo pinu na čepeli, u klipu a tak...)Možná že si ho koupím zase :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Zkousel jsem ho jako nahradu za nekam zalozeny Kershaw Blur, ale v porovnani s nim je tohle nic moc, Ale hozeny do batohu staci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Tak jsem pořád přemýšlel nad bruskou Tormek. Model T-4 se mi zdál malý, model T-8 příliš drahý (začíná na 17.000,- Kč). No a dneska koukám na Amazonu, že je možné pořídit jeden použitý kousek (ve stavu nového) za 10 tisíc :-) No tak do toho už jsem šel ... Když mi to s tím nepůjde, nebude mě to bavit, nebo obojí tak na to tolik nepotratím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Tormek t8 je super mašinka. Proč by ti to s tím nemělo jít, nic na tom není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) Tak jsem si udělal radost- zavíráku mám několik,ale všechny poměrně masivní, poslední je od Pokorného se snakewoodem, Pajl také se snakewoodem, nějaké Westony jsou nádherné,ale do města na nošení to za prvé téměř trhá kapsu- žena nadává - a když jsem si ho vytáhl v restauraci že si nakrájím steak tak pomalu vrchní mi podával kasírtašku.Tak jsem vyměnil Kizera Alieon za tohodle skutečně mazlíka- Spycerco centofante je to paráda, malý lehký- 72 gramů - vzhledově dokonalý- ani 500 gramový T bone mu nebude dělat potíže a pasuje pomalu i k fraku. A na hrubší zacházení mám Tenacious- dokonalá dvojka Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Koupil jsem karbonového Krysáka od Šulce, jako výběr i popis super, ale střenky jsou poškrábané, na jedné je cca 6 cm vlásečnice a pak dva různé vrypy z druhé strany, tohle mi zanechalo z obchodu takovou hořkou pachuť ... docela mě zklamalo, že to tam neuvedl, ale jinak nůž samo o sobě je super, ten karbon je paráda, žádná vůle. Ostrost - mám starší krysu a tou se šlo oholit, tohle na holení není, ale jako dobrý no ... vracet to nechci, protože ten karbon se mi fest líbí. Zatím jen wrist s hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Tak jsem si udělal radost- zavíráku mám několik,ale všechny poměrně masivní, poslední je od Pokorného se snakewoodem, Pajl také se snakewoodem, nějaké Westony jsou nádherné,ale do města na nošení to za prvé téměř trhá kapsu- žena nadává - a když jsem si ho vytáhl v restauraci že si nakrájím steak tak pomalu vrchní mi podával kasírtašku.Tak jsem vyměnil Kizera Alieon za tohodle skutečně mazlíka- Spycerco centofante je to paráda, malý lehký- 72 gramů - vzhledově dokonalý- ani 500 gramový T bone mu nebude dělat potíže a pasuje pomalu i k fraku. A na hrubší zacházení mám Tenacious- dokonalá dvojkaZa mňa má jedinú chybu a to je nitovaná konštrukcia (preto som sa ho aj zbavil).. Ale ako superlighty sú skvelé Benchmade 545 (Bugout), prípadne 531 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Za mňa má jedinú chybu a to je nitovaná konštrukcia (preto som sa ho aj zbavil).. Ale ako superlighty sú skvelé Benchmade 545 (Bugout), prípadne 531 No vzhledem k tomu že si nože kupuji abych je používal a ne rozebíral mi to nepálí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se