filltos Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Parádní výtvor.Já si teď oblíbil tenhle Ruike. Oddělal sem si kolíček a překvapivě (i když to výrobce tak nemyslel) jde otevřít přes jakýsi palcový flipper. Kolíček se mi tam nelíbil.https://cloud.tapatalk.com/s/5f37a1915564c/CE_Video_1597481179372.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Jde někomu to video přes cloud tapatalku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Jo, video mi jde, musel jsem kliknout na odkaz a pak na download.Jinak zajimavej system otevirani Ja mam dva noze od Ruike, takove ty multifunkcni a musim rict, ze za ty prachy je to povedena kvalita. Jedina vec je ta, ze i kdyz nuzky na jednom pusobi hodne bytelne, tak na strihani to neni nejlepsi a treba Victorinox je lepsi. Zbytek nastroju je cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 CRKT Swindle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 V 11. 8. 2020 v 15:17, obrbobr napsal: co tento? Ahoj, snazil jsem se najit co to je za nuz, ale google mi pri hledani podle obrazku moc nepomohl... Co to je, je to pekne. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 we knife angst https://weknife.com/plus/list-208.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 TO je WE Angst. Není na čepeli moc malej? Mně to přijde jako takovej záškodnickej podžebrák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 (upraveno) Díky kluci, že jste mě navedli.... Tak jsem si ho objednal... Takových peněz za čínský nůž.... To je zlo tady, fakt... Upraveno 19. srpna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 V 14. 8. 2020 v 22:36, Roman I. napsal: Kluk si vykoval keltsky nuz. Kovarskej pomahal pri brouseni, jinak je komplet od ucednika . Ten se opravdu povedl. Líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 V 7. 8. 2020 v 18:22, Daemonultimate napsal: Přesně, v hodinkách zatim stagnuju. Ty co mám nechtěj z ruky a přitom mám strašnej chroňák. Tak kupuju nože. Procházím tím samým obdobím. Od února, kdy se to projevilo, jsem si pořídil víc jak deset švýcaráků, přišel na chuť opinelu a teď jsem chtěl vyzkoušet nějakou modernu s konstrukcí, kterou ještě nemám. Přemýšlel jsem i o Ruike 801, ale nakonec jsem vybral Ganzo FH13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 před 7 hodinami, 5etter napsal: Procházím tím samým ... Tak Ti přeju, ať se sbírka pěkně rozrůstá o takový krásný kousky jako je ten na fotkách. Parádních fotkách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Dík. Já bych byl radši, kdyby se tempo rozrůstání sbírky trochu zpomalilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 To neřeš, na světě jsme jenom jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Hledal jsem a marně nějakou hodinkovnici na nože, nožovnici, nebo jak to nazvat. Existuje něco takovýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Myslim, ze by to mozna nebylo tezke udelat si sam na miru. Nejaky pekny dreveny box, krabice (treba od fajnovyho piti) a rozbetlovat to nejakou preklizkou a dobarvit dle vkusu Neco takovyho: https://independentboxworks.com/product/built-on-order-pocket-knife-storage-case-divided-wooden-box-with-6-sections-reclaimed-wood-gift-box-rustic-engraved-gift-collection-box/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Je zajímavý, že nabídka docela vázne. Asi to budu muset udělat jak píšeš. Zkusim někde splašit nejakou krabici. Hodil by se nějakej dvoupatrovej systém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 John Wick ho měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 (upraveno) Delaj i tripatrovy! Upraveno 20. srpna 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Tak Baba Jaga jasně vede no já se mrknu kde prodávaj nějaký příhodný bedny, pokusim se ji upravit, pak ji rozšlapu a vyhodim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Ale nebude se ti líbit cena https://drop.com/buy/drop-cache-display-valet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se