Dokusan Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Ten klip je asi jediná věc co mě na U štve. Je krasnej, ale ukrutně nepraktickej. V podstatě lze jen těžko použít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Stejně už jsem nějakej novej opasek potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Hračičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 před 15 minutami, strong napsal: Hračičky Tak jiste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Hoši, máte to nějaké moc vypulírované. Skoro jako byste je ani nepoužívali k tomu, k čemu jsou určené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 No jo no. To jak si vážíš svých věcí o tobě dost vypovídá. To je jako bys tvrdil, že příbory jsou určený ke konzumování jídla a ne k mytí ... Fujtajxl dobytku jeden ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 před 8 hodinami, Tomas_2002 napsal: No jo no. To jak si vážíš svých věcí o tobě dost vypovídá. To je jako bys tvrdil, že příbory jsou určený ke konzumování jídla a ne k mytí ... Fujtajxl dobytku jeden ... Na těch nožích žádnou špínu nevidím. Ale, pane bože, on s nimi něco řeže! Hnusné. Nůž patří přece do vitríny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Já třeba s nožema taky řežu, sekám a další věci co je potřeba. Třeba ESEE-3 mám jako takový typický nůž na práci. Ale jednou za čas je očistím, přebrousím, pokud se někde objeví koroze tak to ošetřím. Promiň, ale ty nože na fotce nevypadají tak, že by o ně někdo pečoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 před 4 minutami, Tomas_2002 napsal: Já třeba s nožema taky řežu, sekám a další věci co je potřeba. Třeba ESEE-3 mám jako takový typický nůž na práci. Ale jednou za čas je očistím, přebrousím, pokud se někde objeví koroze tak to ošetřím. Promiň, ale ty nože na fotce nevypadají tak, že by o ně někdo pečoval. Naprostý souhlas! Ta rez na Opinelu a pod střenkama Echolonu vypovidá o něčem jiném než řezání a používání kudel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 (upraveno) Tohle bych viděl nějak podobně jako Tomáš. Taky všechny používám, horní dva jsou teda spíš kancelářský, zatímco spodní tři běžně používám venku, ať už na zahradě při práci, v lese nebo kdekoli jinde, ale nějakou elementární péči si všechny určitě zasloužej. A vitríňák teda není ani jeden, ani jsem žádnej takovej nikdy neměl. Edit: Mydlinka byl rychlejší, jinak jsem měl samozřejmě na mysli svý nože na předchozí stránce. Upraveno 1. října 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Šmarjá, pánové, neberme se to tak smrtelně vážně. To bylo jen takové přátelské dloubnutí. Není třeba mne hned kamenovat. Mimochodem, co se Echelonu a RAT týče, tak ty jsem užíval prakticky na denní bázi, když jsem ještě pracoval coby sokolník a řezal jsem s tím úplně všechno (ale žádné prasárny), takže proto ta čepel u nich vypadá tak, jak vypadá. Nicméně ať se dívám, jak se dívám, na Echelonu žádnou rez nevidím. Když už něco, tak tam bude nějaký bordel, co se tam nachytal za ta léta nošení v kapse. A hlavně je to asi blbou fotku za blbého světla blbým foťákem s bleskem navrch k tomu. A pokud jde o Opinel, tak to je prosím pěkně kudla s příběhem. Donedávna jsem o něm vůbec nevěděl. Myslím, že je po dědovi, který ho měl normálně v dílně, a že si ho pak táta přitáhl domů s nějakým nářadím, když se prodával barák po smrti bábiny. Táta ho měl též v ponku a já ho tam objevil, když jsem si bral nějaké to nářadí, protože se halt opět prodával barák. A ještě jsem se nedostal k tomu, abych ho "restauroval". Mimochodem, našel jsem tam i tenhle druhý nůž. Děda ho tuším používal na roubování stromů, jestli se dobře pamatuju. Ten aktuálně ani nejde otevřít rukou. Tam je otázkou, jestli s ním vůbec lze něco udělat. A když už tady o tom píšu. Ke komu dát ideálně takové nože do "lázní"? Máte nějaký tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 (upraveno) Jasne, uhlikovka je horsi na udrzbu, ale takle nejak vypadaji noze, co se pouzivaji a pritom se o ne stara. Pevny nozik ma tezsi zivot, protoze obcas ceka ve drezu, kde zacne reznout nebo v odkapavaci, kde dela to same, takze nastoupi drsna strana houbicky. Upraveno 1. října 2020 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 A jen pro jistotu dodám, že o nože se starám jako o oko v hlavě, stejně jako o všechny své další věci. Pravidelně je čistím a brousím. Jen se halt nebojím je používat na to, k čemu jsou určeny. Vitrínkový nůž u mě prostě nenajdete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Tento týden jsem pořídil dvě nové číny Obě ergonomicky na hovno. Telefon moc dlouhej a těžkej, při držení v ruce se vyvrací. Kudla zase na můj vkus trochu tlustá, tlačítko poslepu těžko nahmatatelné (splývá s okolím) a klip na opačném konci střenky, než by měl logicky být, aby člověk mohl po vytažení z kapsy hned tasit bez otáčení nože v ruce. Asi to nebude EDC, ale jako jako hračka na občasné vytažení ze šuplíku a pomazlení dobrý. Je to můj první vystřelovák a jsem z toho nadšen, cvakám si jak debil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 (upraveno) Za ty prachy je to sranda. Ganzo nože jsou pěkně udělaný, akorát byť je u nich na výběr všehochuť všech designů a kopírek, tak u nich postrádám auru. Sám jeden mám, nosím a používám, ale vlastně ho vůbec nemam na blbnutí a hraní, protože mu chybí špetka duše. Anebo sem povrchní a chybí mi na něm nějaká aspoň trochu tradiční značka. Proti zpracování ale nemůžu říct ani fň a D2 drží ostří fajnově. Upraveno 1. října 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Skoro by se mi chtělo říct že jsem spokojenej a nic víc nepotřebuju (což je v podstatě pravda), ale nerad bych byl po čase konfrontován sám se sebou, jak je tu ostatně dobrým zvykem, takže radši nic :) jinak tenhle postrach vodních melounů asi netřeba zde představovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Jó Leek... toho fešáka jsem měl "v portfoliu" snad 5 let. Z fotek se mi vždycky strašně líbil a kromě divného (skoro rovného) výbrusu na špičce mu vlastně ani naživo nebylo co vytknout. Ale stejně si do kapsy cestu nenašel, kvůli práci dostávaly přednost švýcaráky a multitooly - takže jsem se po předprázdninové "inventuře" zařekl jsem se že z jednoduchých zavíráků už budu brát jenom "umělecké kousky" a Leek šel (spolu s několika dalšími nenošenými kousky) o dům dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Tento týden jsem pořídil dvě nové číny Obě ergonomicky na hovno. Telefon moc dlouhej a těžkej, při držení v ruce se vyvrací. Kudla zase na můj vkus trochu tlustá, tlačítko poslepu těžko nahmatatelné (splývá s okolím) a klip na opačném konci střenky, než by měl logicky být, aby člověk mohl po vytažení z kapsy hned tasit bez otáčení nože v ruce. Asi to nebude EDC, ale jako jako hračka na občasné vytažení ze šuplíku a pomazlení dobrý. Je to můj první vystřelovák a jsem z toho nadšen, cvakám si jak debil Tlačítko jde nahmatat dobře mi přijde, s klipem máš bohužel pravdu a nějaká pojistka by se taky hodilaOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Po pár dnech hraní už ho nahmatám v pohodě. Pojistkou je právě to tlačítko (button lock). Nebo myslíš pojistku proti nechtěnému otevření? Má svoje mouchy, ale je to pěkná kudla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 V 27. 9. 2020 v 16:37, Irwinek napsal: No, když tedy i obsah peněženky, tak vězte, že v Secridce se nechá do letadla dostat tohle Sám mám v dokladech a už jsem jej dvakrát za tři roku použil a byl jsem moc rád, že jej mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se