filltos Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 A museli jsme dávat bacha, aby vevnitř nerupla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Ruike P108 sedi v ruke fakt akurat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 45 minutami, Harwey napsal: Ruike P108 sedi v ruke fakt akurat Aky z nej mas dojem? Rozmyslam nad P128, alebo nad osickou (avispa) ESEE, nieco k ruke na vylety a sluzobne cesty (v normalnych casoch)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Decentní kabelkový CRKT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 18 minutami, M109 napsal: Aky z nej mas dojem? Rozmyslam nad P128, alebo nad osickou (avispa) ESEE, nieco k ruke na vylety a sluzobne cesty (v normalnych casoch)... Skusal som aj ine Ruike, cisla netusim, tento mi sadol najlepsie. Flip ide lahko, je to zabava otvarat zatvarat:) ze je celokovovy vobec nevadi, nesmyka sa v ruke. Za 43€ neni co riesit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 17 minutami, Harwey napsal: Skusal som aj ine Ruike, cisla netusim, tento mi sadol najlepsie. Flip ide lahko, je to zabava otvarat zatvarat:) ze je celokovovy vobec nevadi, nesmyka sa v ruke. Za 43€ neni co riesit. Vdaka. Uprednostnim sice iny povod ako cinu, ale Ruike je prave sympaticky tym, ze sa za povod nehanbi, vyzera solidne, ocel pouzivaju dobru, a ked ho nahodou stratim, nebude ma to ultra stvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 V 11. 11. 2020 v 19:55, warann napsal: Jen tak cca vod voka Pravda! Je to velký, nosím o 3cm kratší a už je to celkem na hraně. Tak ratka bohužel jako EDC padá. Jde se shánět dál. Kdysi mi uteklo takový pěkný CRKT 2430 sketch asi za pětikilo, velikost akorát, cena super a tvar taky vpohodě, prostě pracovní nůž. Žádný zbytečně agresivní tvary, snadný ostření, prostě ideál. Ale za tuhle cenu už asi nesehnatelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 RATka se dela i mensi verzi, koukni na RAT2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Jsem to zrovna chtel napsat, asi rozumny reaeni. https://www.bestarmy.cz/klasicke-noze/nuz-ontario-rat-2-silver-plain/?gclid=EAIaIQobChMI0-_DrMmO7QIVCfhRCh0nugFkEAQYASABEgKUrPD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Jdu si namazat Lučinu... obouruč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasB Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Pouzivate nekdo i noze od ceskych noziru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Často doma buřtkudlu od Blacka. Oblíbené prkénko, sýr, klobása.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Já univerzální nožík od chtorra (Zdeněk Štor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 19 hodinami, ThomasB napsal: Pouzivate nekdo i noze od ceskych noziru? Zavírák mám teda jenom jeden, od Hejkala. Ale určitě jsou tady borci, co mají od českých nožířů zavíráků celé sady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasB Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 No me spis nez zaviral laka nejaky pevny nuz...nejaky “bushcraftovy” univerzal...do lesa, na ryby, atd...kouká jsem na nejake kudly od Cerva...na neco od Petra Kalouse...ale furt se nemuzu nejak rozhodnout...nebo jestli se drzet nejake seriovky...libi se drevena rukojet...briza nebo nejake svetlejsi drevo...scandi vybrus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Tvl tak nějak nevím co by. Už jsem myslel, že pořídím nějaký to ZT, ale nějak se k tomu nemůžu rozhoupat, tak koukám, co je kde jinde. Pravda je, že jeden pěknej malej Sinkevich CF je na knife, ale najednou si nějak nejsem jistej, jestli je to to, co chci. Možná to bude určitým rozčarovaáním jakz Unčovskýho tak ze Sebky, takže bych rád našel něco, co mi fakt sedne. Takže k věci, trochu jsem se zakoukal do Emersonů, který u nás (aspoň dle mýho) nejsou nějak moc rozšířený. Máte někdo (nůž či zkušenost z minula)? Konkrétně koukám třeba na tenhle: https://emersonknives.com/shop/knives/mini-models/horseman-sfs/ ne černej, spíš stone wash). Není moc velkej, ale žádnej chcípák, dostatečně robustní a taky poměrně svůj (rozumej netuctovej). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Před hodinou, ThomasB napsal: No me spis nez zaviral laka nejaky pevny nuz...nejaky “bushcraftovy” univerzal...do lesa, na ryby, atd...kouká jsem na nejake kudly od Cerva...na neco od Petra Kalouse...ale furt se nemuzu nejak rozhodnout...nebo jestli se drzet nejake seriovky...libi se drevena rukojet...briza nebo nejake svetlejsi drevo...scandi vybrus.. Mám od českých nožířů několik pevných nožů, na větší práci si beru od P. Bolfa a na většinu mi stačí od M. Roseckýho (ten zavírák je taky od něj)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Mám tenhle od GerdaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Ganzo ,som si ho oblubil, ľahký, skladný, dobre sedí v ruke, idealne EDC ,objednal som si ešte jeden ,ako uloženku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se