undertaker Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 42 minutami, bandicoot napsal: @undertakerv jaké kapse to nosíš? Přemýšlím nad umístěním klipu... Ja som ľavák a tomu mám aj prispôsobenú pozíciu klipu. Nôž nosím v ľavom vrecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 2 minutami, undertaker napsal: Ja som ľavák a tomu mám aj prispôsobenú pozíciu klipu. Nôž nosím v ľavom vrecku. Tak pak nemám výhrady perfektní. Naprosto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 22 minutami, undertaker napsal: nie poistku nie je potrebné odisťovať funkciu pekne ukázal Martin na videu Čumím jak puk, vymakané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 1 minutou, Vit napsal: Čumím jak puk, vymakané. Hledej emerson wave. Esteticky to asi není bůhví co, ale funkčně povedené. Mam to na zt 0620 a je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 1 minutou, Vit napsal: Čumím jak puk, vymakané. Je to silne návykové pôvodne som uvažoval skôr o Mates IX ktorý má obľúbený aj Martin ale za mňa je Spektra úplne najlepší nôž ktorý som zatiaľ mal. Martinov systém poistky MATAX je tiež výborný a nemám k nemu žiadne výhrady. Geometria čepele a rúčky je top. Odporúčam fakt každému kto uvažuje o noži na každodenné nosenie. Martinova práca je dokonalá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Môj najnovší prírastok.. Nemusí sa hanbiť ani v kuchyni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Hledej emerson wave. Esteticky to asi není bůhví co, ale funkčně povedené. Mam to na zt 0620 a je to super. Za mňa je to najlepšie prevedený wave a maximálne funkčný. Dizajnovo to tiež nie je žiadna tragédia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Tak tohle je velká pecka, klobouk dolů. Tenhle systém otvírání má i Pteryx od Laskyho, ten se mi taky moc líbí. Ale mám rád a dávám přednost nožům s "deep carry" klipama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Tak tohle je velká pecka, klobouk dolů. Tenhle systém otvírání má i Pteryx od Laskyho, ten se mi taky moc líbí. Ale mám rád a dávám přednost nožům s "deep carry" klipama.Za mňa deep carry klip nie je tak pohodlný v ruke pri držaní noža. K tomu to klipu nemám žiadne výhrady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Jasný, vždyť já to nijak nehaním, je to fakt krásná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 K historickýmu gravitačnímu němčourovi jsem pořídil novou hračku. Je parádní moc mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 5 hodinami, Dali napsal: K historickýmu gravitačnímu němčourovi jsem pořídil novou hračku. Je parádní moc mě baví. Co to je za nožík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Řekl bych, že je to: https://www.nozirske-znacky.cz/cze/nuz/165-bohdan-chalupny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Gravitační nůž, čepel 9 cm. držátko 11cm. Úžasný zvuk při otevírání a zavírání. Danny-kmz / Gravitační nože (fler.cz) Ukázka - gravitační nůž od Bohdana Chalupného - YouTube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Graviťák je od Bohdana Chalupného, dělá mimo jiné i hole s kordovou čepelí. Jinak já šel jinou cestou gravitačního nože. Můj původní návrh který jsem po X letech oživil. Tohle mělo být mou závěrečnou prací na učňáku....no, neprošlo to, dělal jsem jako jiní tedy petlici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Nemáte někdo zavírací nůž od p. Peremského? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Nemáte někdo zavírací nůž od p. Peremského?Mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Povíš něco o kvalitě zpracování? Předpokládám, že je na špičkové úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 ...po delší době jsem koupil edc nůž, navíc CZE ActaNonVerba a je moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Právě teď, Sacíbagr napsal: ...po delší době jsem koupil edc nůž, navíc CZE ActaNonVerba a je moc fajn. Měl jsem ho když vyšel jako novinka. Znova bych si ho nekoupil, ale má své přednosti. Par týdnu zpět jsem sem psal své zkušenosti. Každopádně servis ANV funguje příkladně, super přístup. Ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se