Happy88 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Na kolik ten Predator s upravami od Mydlinky vyjde prosim? Jestli to neni nejak extra tajny at vim co treba napsat na seznam na nejaky jubileum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Napis přímo Mydlinkovi, rad ti všechno sdělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Čus borci, neplánujete někdo pustit Microtech UTX-85 ? Já jen abych nekoupil novej a za týden tady pak nebyl nějakej v inzerci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Dneska s “malým šéfem” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Muj zatím asi nejhezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 (upraveno) před 17 hodinami, mydlinkaTM napsal: Muj zatím asi nejhezčí Miluju PREDATORY. Taky mam. Jinak moje nej jsou tyto tri nejoblibenejsi. Upraveno 2. dubna 2021 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 unboxing zasielky zo slnecnej Kalifornie... Na sekanie mladej cibulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Ganzo Firebird FH12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Neni to teda klasicka kudla, ktery zde bezne resime, ale neni ani termoska, baterka ci privesek na klice. Proste jsem narazil na japonskej zahradnickej nuz hori hori, coz je zjevne japonska klasika, u nas celkem ne moc znama. U nas jsem to nasel pod ruznymi nazvy, napr. vykopavaci nuz. Cepel je z jedny strany hladka, z druhy zubata, taky je tam taky merka, zatim je to dost ostry, uvidime jak to vydrzi, ale je made in Japan, tak to snad k necemu bude. No, proste jsem ho musel mit, fotky naprd, jednak neumim fotit obecne, jednak ta cepel hazi strasny prasatka (az bude od hliny, snad to bude lepsi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 K čemu je to dobrý? S tím jak zalovíš v hlíně, tak se to hned ztupí, ne? To je potřeba si vybrat, jestli chceš nůž a nebo rýč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 V 3. 4. 2021 v 13:44, Plattfuss napsal: unboxing zasielky zo slnecnej Kalifornie... Na sekanie mladej cibulky Ale to je krásnej mazlík... Včetně pasujícího futrálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 (upraveno) Stačí to nebrat jako nůž. Japonec si prostě navrhnul speciální "rýček" na bonsaje a podobné pyčovinky - a protože KAIZEN nařizuje mít všecko pintlich, tak si do nerézu nechal od číňana vystrouhat i měrku, aby měl kontrolu jestli zarejvá do předpisové hloubky. Mimochodem, ředitel mi tuhle ukazoval mail od starého japonskýho profesora co u nás byl na stáži, jak tráví nařízený důchod : Od rána do noci, v dešti i sněhu prý v pršiplášti zabíjí čas hlídkováním na zahrádce, aby (nejspíš něčím podobným) zamordoval a zničil krtka, rejska a nebo cokoliv živého a zubatého, co by mělo tu drzost pustit se jeho staruše do fazolí... Upraveno 6. dubna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 (upraveno) Před hodinou, Wanderer napsal: K čemu je to dobrý? S tím jak zalovíš v hlíně, tak se to hned ztupí, ne? To je potřeba si vybrat, jestli chceš nůž a nebo rýč. Myslím, že to je jak píše Radek. Na druhou stranu stačí dát hori hori knife do vyhledavače a vysype to překvapivý množství odkazů vč. videí např. Současně si nebudeme nic nalhávat, prostě se mi to líbilo a chtěl jsem to zkusit, nic víc, nic míň. Jo a s tím krtkem je to dobrá idea ;-). Upraveno 6. dubna 2021 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Náhodou bezva příležitost proč si pořídit další nůž. A potenciál je tu ještě větší, to potřebuješ i žabku na prořezávání, roubovací nůž, nůž na očkování .... no japonci toho mají samozřejmě ještě mnohem více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Mé 4 nožíky a kolegova cca. 1/5 sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Udělal jsem si radost Dryáda. Vykoukla na mne ze špalíku ironwoodu a byla ráda, že jsem ji z něj pustil na svět. Prý se mi teď bude starat o ten velký javor za domem, tak mám radost. Jen svoji starou podobu odložila a nechala ji na tom dřevě. Tento nožík vzácně a výjimečně s nerezovou čepelí i pojistkou z oceli AK 5. Příložky taky nerez a kování leštěná mosaz. Rozměry nevím, ale je to spíš menší subtilní nůž do kapsy gentlemana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Žeru Hejkala. Dlouhodobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Ad Hori-hori: A když se míso střenek přibastlí vhodně rozštíplej bambus, je z toho prima improvizovaná NAGINATA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 to už je taky vymyšlený.. (a jo, vozím to v autě.. co kdybych někde musel zůstat přes noc a potřeboval něco ulovit...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se