Happy88 Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Já mám modrou klasiku a malýho bych taky klidně snesl Nebo Chronomag ESEE Izulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Nůž, který mi před dvěma lety vyhnal z kapsy jiné nože i Sebenzu. Díky své ergonomii a držení v ruce, materiálům a lehkosti nošení v kapse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 (upraveno) Já po zkušenostech, pokud by se to mělo rozjet, tak bych se přikláněl k tomu, držet se jednoho modelu, na kterým a) může být shoda, b) dá se nějak rozumně upravovat, což snad bugout oboje splňuje. Už tak budou hádky, jestli malej nebo velkej, ale za sebe si dovedu si předstvavit např. 10 ks mini a 10 ks v ddto provedení, ale v plný velikosti. Edit: což je samozřejmě reakcí na příspěvky výše, nikoli však na tu Sebku. Upraveno 10. ledna 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Ale mozna ta Izula neni az tak blbej napad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Ja bych byl taky za Izulu, malej pevnej by se hodil, zaviraku je habakuk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Já bych dal něco víc napohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 @warann já jsem in ať už se vybere cokoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 před 28 minutami, Strocek napsal: Já bych dal něco víc napohodu Já jsem pro. Co jsem pochopil, takovéto střenky by nemusely pro Mydlinku být problém. Problém by mohla být cena nože Za cenu jedné téhle kudly je krabice Izul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Soundz grejt. Pridal bych se. Nozu mam malo (i ldyz zena tvrdi opak ) a jsem in pro cokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 (upraveno) Co třeba něco takovýho, jen místo toho ornamentu takový to naše kulatý logo Chronomagu? https://g10.lt/?p=7921 Tohle je jinej nůž, Benchmade tenhle týpek zřejmě nedělá, mám ale od něj btw. suprový dřevěný střenky na PM2. Upraveno 10. ledna 2024 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Jsem pro opět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 (upraveno) Rockstead "na pohodu"? Jeden aby si u té překalené leštěnky furt dával akorát majzla, aby o něco prokrýlepána neťukla a neupadla jí ta křehká špička Izula je super neck-knife, akorát netuším co byste na něm chtěli "customizovat" - snad ne střenky, když se stejně nejlíp nosí bez nich? Upraveno 10. ledna 2024 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Já do toho jdu taky, je mi v podstate jedno, co to bude, když tam nezahucime za 10 první limitku jsem bohužel nezvladl a když se tu před časem jeden objevil na prodej, napsal jsem pozdě. takže teď si to nemůžu nechat utéct:-) jinak kdyby se někdo minulé limitky zbavoval tak mi prosím klidně dejte vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 (upraveno) Jen taková připomínka. U minulé limitky jsme řešili otazku, zda nepoužít nějaký netradiční materiál, ale nějak se to neprosadilo... Tak jsem si sólo u mydlinky nechal udělat Spyderco. Tak jen abych připomněl, co všechno pěkného umí, a že nemusíme bejt zaprdeni dedci... Upraveno 10. ledna 2024 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Izula muže vypadat i takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Takže co teď? Anketa Bugout vs Izula? Založil bych, ale nějak jsem pozapomněl jak se to dělá a jsem línej to hledat. Jinak kdyby se řešil Bugout, klidně ve stylu co psal mAra_, tak se rád od organizace zapojím (nehrnu se do toho, když to vezme někdo jinej, budu jen rád, ale jsem k dispozici). Do Izuly, resp. žádnýho pevnýho nože nejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 No jo, když o tom přemýšlím, tak Bugout v mým podání (jelikož jsem stale omezenej obslužným SW k fréze) je prostě "placka" a úplně si myslí, že to tomu noži nesluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Tak ja bych to nezavrhoval. Navic na micarte se zas da dost vyradit napisama, ornamentama a tak ne? Ani to ostatni mi neprije blby. A btw neco jak jsi delal Marovi - viz jeho post shora, by na ten bugout neslo? Jo as ta placka - muj ZT, cos mi dohodil, je taky takova placka a v kapse je to dost vyhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Ještě nějaká inspirace, byť jsem si vědom, že vše není pro nás reálný: https://www.protoolreviews.com/benchmade-bugout-custom-pocket-knife-review/ https://www.etsy.com/ie/listing/972511129/custom-backspacer-for-benchmade-mini https://www.etsy.com/dk-en/listing/1046905904/benchmade-bugout-535-back-spacergrip a jedno video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 No některej nůž se jako placka narodí a obliny mu nedělají dobře. A obráceně to platí taky. K tomu Marovi, ten material Kirinit je docela křehky. A v mistech kolem odjišťovacího kolíku je schovaná ve střenkách pružinka a je to tam moc tenky = mohlo by to při tlaku prasknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se