gandalf Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2008 Ale některý nůž s klipem v ruce nesedí dobře. Je to třeba vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2008 Můj nový survival (= uherák a chleba). Móóc pěknej- Alias 1, rukovět titan, čepel S30V. Jak drží framelock? Parádní taktickej salámořez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 můj nový zabijácký nůž spyderco cricket cca 7cm zavřený a 11,5 otevřený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 Móóc pěknej- Alias 1, rukovět titan, čepel S30V. Jak drží framelock? Parádní taktickej salámořez. Správně, BUBÁKU. Framelock (monolock), ač stupidně jednoduchý, drží pevně a přesně. Zpracování výborné, neuvěřitelně ostrý přímo z výroby. Prostě taková sebenza pro socky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 můj nový zabijácký nůž spyderco cricket cca 7cm zavřený a 11,5 otevřený Teda u Tebe bych čekal spíš Wenger Minathor, Kubsone! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 můj nový zabijácký nůž spyderco cricket cca 7cm zavřený a 11,5 otevřený Super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 JJ: dobře a nenápadně se nože s klipem nosí na kalhotách zaháklé za pas, ale zevnitř kalhot (tj. klipem ven). Já bych bez klipu EDC nůž mít nemohl. To potřebuješ spíš vychytávky při nošení než pohodlný úchop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 Já, s dovolením, trochu odbočím /když jsme u těch klipů/. Dneska jsem si přidělal klip na pistoli, místo vnitřního pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Kdyby měl někdo zájem o ten ohavnej japonskej nesmysl - tady se dá sehnat vcelku rozumně. http://www.noze-nuz.com/akce/higonokami.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Udělal jsem si radost touto československou klasikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Ja jsem si asi pred pul rokem poridil takovy mestsky survival nuz. Je vylozene multifunkcni, od namazani rozrezaneho rohliku na polednim pikniku v parku po odhaneni nenechavych ciganu od srajtofle v kapse na nocni Prazske ulici. Po odmontovani klipu, ktery mi vadil, protoze nuz nosim volne v kapse, jsem s nim maximalne spokojeny. Vyborne se otvira jednou rukou, a preztoze ta "maskovaci" rukojet vypada o hodne hur, nez varianta bez povrchove upravy, prekvapive se o to lip se drzi a nuz neklouze ani ve zpocene dlani. Oboji se velmi hodi pri prilezitostech typu zmineneho odhaneni corkujicich nenechavcu ... Neni to zadna fajnova luxusni zalezitost, ale neni z trznice a je dostatecne lehky na kazdodenni noseni v kapse, a to je presne to, na co ho potrebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2008 (upraveno) Ja jsem si asi pred pul rokem poridil takovy mestsky survival nuz. Je vylozene multifunkcni, od namazani rozrezaneho rohliku na polednim pikniku v parku po odhaneni nenechavych ciganu od srajtofle v kapse na nocni Prazske ulici. Po odmontovani klipu, ktery mi vadil, protoze nuz nosim volne v kapse, jsem s nim maximalne spokojeny. Vyborne se otvira jednou rukou, a preztoze ta "maskovaci" rukojet vypada o hodne hur, nez varianta bez povrchove upravy, prekvapive se o to lip se drzi a nuz neklouze ani ve zpocene dlani. Oboji se velmi hodi pri prilezitostech typu zmineneho odhaneni corkujicich nenechavcu ... Neni to zadna fajnova luxusni zalezitost, ale neni z trznice a je dostatecne lehky na kazdodenni noseni v kapse, a to je presne to, na co ho potrebuju. Bohužel značka SW mě docela zklamala. Měl jsem Smith & Wesson SWAT Tactical Issue, Tanto Point, ComboEdge (S&W) a při běžné vlhkosti v kufru auta (sloužil mi k párání krabic), začal reznout,...... vlastně korodovat. Tutově to dělaj v Číně. Nebo že by mi pršelo do kufru...? Upraveno 9. března 2008 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2008 Na běžné nošení mám Victorinox Nomad s geniální pojistkou, na práci mám UN vz. 75. Není sice tak krásný jako jiné nože, zato je však určen pro totální nasazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2008 Bohužel značka SW mě docela zklamala. Měl jsem Smith & Wesson SWAT Tactical Issue, Tanto Point, ComboEdge (S&W) a při běžné vlhkosti v kufru auta (sloužil mi k párání krabic), začal reznout,...... vlastně korodovat. Tutově to dělaj v Číně. Nebo že by mi pršelo do kufru...? bohužel musím souhlasit SW není žádný zázrak... Jeden jsem s radostí věnoval otci na zahrádku a fofrem si pořídil CRKT M 16 a to je jiná písnička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2008 ...me doprovazi tenhle uzitecny trpaslik: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2008 Bohužel značka SW mě docela zklamala. Měl jsem Smith & Wesson SWAT Tactical Issue, Tanto Point, ComboEdge (S&W) a při běžné vlhkosti v kufru auta (sloužil mi k párání krabic), začal reznout,...... vlastně korodovat. Tutově to dělaj v Číně. Nebo že by mi pršelo do kufru...? No, ten muj pri noseni v kapse zatim nerezne, teda, nekoroduje! Asi se malo brodim po pas bahnem mestske dzungle! Ovsem korodovani v beznem prostredi u jakehokoliv produktu takto, i kdyz mozna ne v oblasti nozu, renomovane firmy je dost smutne. Ale jak pravim, ja jsem zatim spokojeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Poradíte velice kvalitní vystřelovací nůž ? Měl jsem kdysi krásný kousek z WWII, prý byl určen pro české výsadkáře, ale bohužel jsem o něj přišel, čas od času za něj hledám náhradu a rád bych využil tohoto threadu pro získání potřebné informace a v ideálním případě i doporučení kde nejlépe zakoupit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Nožů mám vícero, ale v současnosti nosím tohoto pomocníka a slouží dobře. Sog Vision Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 No, já musím naopak říct, že nože SW mi slouží mnoho let k úplné spokojenosti. Dlouho denně nosím model SWAT, mám také stejný typ, jako uvádí hufnor, jenom s černými duralovými střenkami. Jsem s nimi spokojen. To, že nože slovutných amerických nožířských firem jsou vyráběny v Číně nebo na Tchajvanu, není nic neobvyklého. Dělají to tak i velmi známé firmy, na př. Kershaw. Je to zcela běžný princip laciné pracovní síly a nemusí to nutně znamenat, že takový výrobek je nekvalitní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobika Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Poradíte velice kvalitní vystřelovací nůž ? Pokud hledáš VELICE kvalitní vystřelovycí nože, pak zkus cokoliv vystřelovacího od fy Microtech, jejich ceny jsou ovšem taky VELICE ... Osobní zkušenost s nimi nemám, protože tento typ nožů mě nezajímá, ale mám známého, který měl dva Microtechy a byl s nimi velice spokojen. K poškození vnitřního mechanismu při, řekněme, rozumném zacházení nedošlo ani po několika letech používání, ale dojde /logicky/ k mírnému snížení pevnosti při zavřeném stavu - myslím tím typ, který je vystřelován zepředu. Boční vystřelovák si svou tuhost udržel skvěle. /dnes již však i ten můj známý používá jen one-hand nože, jsou praktičtější a vydrží mnohem déle/. V nabídce jednoho českého internetového prodejce jsem našel dva skladem - přední vystřelování. Ze série SOCOM Microtech se taky některé dělají vystřelovací - boční vystřelování. Myslím, že vypadají mnohém lépe a jsou, jak jsem psal, z povahy své konstrukce o dost odolnější. http://www.noze-nuz.com/vystrelovaci_noze/MT106-10.php http://www.noze-nuz.com/vystrelovaci_noze/MT110-7.php http://www.noze-nuz.com/microtech/microtech.php Nakonec jen můj osobní názor, který Ti však nechci vnucovat. Pokud bys zainvestoval do kvalitního, nejlépe ručně dělaného nože s otevíráním typu one-hand, jsem přesvědčen, že za své peníze dostaneš mnohem víc. Kvalitní, ale předražený průmyslovák s vystřelováním se vyrábí ve velkých sériích a postrádá tedy to kouzlo na míru vyrobeného jednoho kusu. Navíc, otevírat one-hand zvládneš jednou rukou prakticky stejně rychle jako vystřelovací a není v něm další mechanismus, který se může poškodit mnohem rychleji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se