Traveller Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Mimochodem - na hodinky máme hodinkovnice, skříňky, watchwindery... Co s nožejčkama? Už se mě to začne brzo taky hromadit...... Až budeš objednávat z PVK, tak že Joshe zdravím . No a co se týká stojánku na nože - co takhle nělo obyčejnějšího? Nebo sofistikovanějšího? Nebo morbidního? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Až budeš objednávat z PVK, tak že Joshe zdravím . No a co se týká stojánku na nože - co takhle nělo obyčejnějšího? Ahoj, prosim Tě dotaz, nahoře, v bříze uprostřed vidim (a doufám, že se nemýlím) Gerber Kiowa bez zoubků. Přesně takovej doma mám, ale dozvěděl jsem se, že to je údajně fake, že se dělaly jenom serrated. Nevíš co je na tom pravdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Bohužel netuším - není to můj špalek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Traveller: ten špalek je super, to si snad musím pořídit Dneska (!) mi konečně dorazila nová hračka. Je to Mercworx Latalis, kapesní nůž s automatickým otevíráním. Rukojeť je ze dvou duralových polovin s vložkami z uhlíkového vlákna a čepel je z nerezové oceli S30V, která je upravena CMP procedurou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krabička mne poměrně pobavila, hlavně ty obrázky a nápisy... Tato firma je poměrně malá a dělá především pro ozbrojené složky. Jejich nože nejsou moc profláknuté (rozhodně ne u nás) a jsou všechny ručně dělané. Každý kus vyrábí od počátku do konce jeden nožíř (mají více nožířů, samozřejmě) a dělá na něm vše, takže žádná pásovka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To balení mi prostě přijde vtipné. Pravda, není to nůž za pár korun, ale čekal jsem všechno, jen ne "chlupatou výstelku" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nůž má klip jen na jedné straně a pružinu na otevírání. K tomu slouží tlačítko vlevo. Nahoře je posuvná pojistka, která tlačítko zajišťuje jak v uzavřeném, tak i v otevřeném stavu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Čepel má poměrně nezvyklý tvar, ale je to klasický tvar, který má většina nožů Mercworx. U tohoto zavíráku to působí zvláštně, ale u velkých nožů má jejich tvar čepele svůj význam a dává to smysl už na první pohled. Fakt je, že jejich velké nože jsou často spíš "malé meče"... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mechanizmus, pojistka a co je důležité, je zdrsnění pro palec.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rukojeti nožů Mercworx mají charakteristický tvar, stejně jako jejich čepele. A padnou do ruky neuvěřitelně pohodlně! A v tom je právě jejich velké kouzlo. Nůž v ruce působí jako prodloužení vašeho těla, tak skvěle to všechno pasuje a drží se, že se okamžitě divím, proč nemají podobný tvar všechny nože. Klips na straně kupodivu vůbec nepřekáží (ani bez rukavice) a opět musím zdůraznit, že úchop je naprosto přirozený a ergonomický, jako bych se narodil s tím nožem v ruce. Žádný jiný nůž co mám takové pocity nevyvolává... Umístění palce je pro mne zcela přirozené, nůž je pro mne především nástroj a tímto úchopem mám větší sílu a ovládání. Zakulacená rukojeť působí divně, ale sedí do ruky perfektně, takže ani při déletrvající práci s nožem dlaň netrpí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a na závěr jen takové porovnání: Leathermana nosím denně u sebe, je to nástroj pro všechny možné příležitosti. Mercworx se mnou bude chodit do lesa a mimo civilizaci jako alternativa k velkému noži. Custom od Mudžahedína si už užil svoje v džunglích a v africe, použil jsem ho i jako páčidlo při opravě auta, je to kus železa BON používám na tu nejhrubší práci, často jsem s ním i kopal. Černá povrchovka už to má za sebou, ale nůž stále drží a je to důkaz toho, jak se nám tenhle kousek povedl! S tímto exemplářem jsem rozřezával i dveře od auta a podobně Buck nakonec. Krásný nůž a do džín je pohodlnější než Leatherman, protože je krásně plochý. Ale je to "jen" nůž, narozdíl od Leathermana PS: největší peklo je, že jsem v poslední době utrácel za drobnosti a včera jsem náhodně objevil hodinky po kterých pasu už nějakou dobu a nejsou prakticky k sehnání... A jako na potvoru mám teď poměrně vyčerpaný rozpočet "na hračky", no to bych brečel Stává se vám to taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Harry, ta čepel vypadá supr - doteď jsem si myslel, že nože mě už neberou a tady tou propagandou se mi připomnělo, že už dlouho zírám na krasavce od Mcusta - naštěstí nemaj klips Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Nevím jestli to je naživo i případ tadytoho nože, z fotek mám pocit, že ano, ale pěkně mně s.e.r.e. že někteří výrobci si dají práci a udělají jakžtakž nůž a pak na něj plácnou clips který vypadá stejně jako na nožích ze stánku na tržišti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Já si teď pořídil na nošení tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Kam s tím chodíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Harry, ta čepel vypadá supr - doteď jsem si myslel, že nože mě už neberou a tady tou propagandou se mi připomnělo, že už dlouho zírám na krasavce od Mcusta - naštěstí nemaj klips Naštěstí některý maj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Kam s tím chodíš? Všude-pod svetrem není vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Dneska (!) mi konečně dorazila nová hračka... Škoda. Příště objednávej o dva dny dřív! Tak alespoň díky za krátkou recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Nechystá se někdo příští týden na mezinárodní výstavu a burzu do Sinsheimu? Já se tam půjdu podívat, pravděpodobně v sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Naštěstí některý maj. jsou krásný co? a tenhle je perfektní - ještěže nemam ebay ani paypal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 jsou krásný co? a tenhle je perfektní - ještěže nemam ebay ani paypal Mcustu žeru, na pohled nejlépe kombinace eben - damašek. Kdyby sis to rozmyslel, stačí říct, mám ebay i paypal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 jsou krásný co? a tenhle je perfektní - ještěže nemam ebay ani paypal Já ti ho koupím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 mam zalusk na KS1745 KERSHAW A/O NRG2 LINERLOCK - rozmluvte mi to nekdo, prosim... KS1740 prodává Peta-Biker, pokud už neprodal ...... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=27866 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 pánové co říkáte na tohle ? http://www.noze-nuz.com/buck/BU347BKS.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 @gas koukni par stranek zpet (mozna vic) par lidi si ho tady koupilo a dalo i fotku. Myslim, ze nic spatneho tady k nemu nikdo nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 pánové co říkáte na tohle ? http://www.noze-nuz.com/buck/BU347BKS.php že seš poslední, už ho máme skoro všichni... prd nožům rozumím, je dobrý, ale http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS1840.php je ještě lepší, plošší, ergonomičtější, otevřeš ho ukazovákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 mam zalusk na KS1745 KERSHAW A/O NRG2 LINERLOCK - rozmluvte mi to nekdo, prosim... já ti ho rozmlouvám, jsou mnohem hezčí a pracovitější Kershawové. Tady jsou i směšné ceny: http://www.knifeworks.com/kershawknives-1.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se