rorda Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Máme za sebou společný jeden menší nehodinkový obchod, oceňuji především rychlost. Ještě jednou děkuji.
martar Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Odpověděl jsem na Romanův inzerát (kniha o vojenských hodinkách) v okamžiku, kdy jsem byl dočasně imobilní a nesolventní, prostě dream buyer. Načež Roman přijel a knihu mi nechal s tím, že platba počká. Neuvěřitelný. Romane, díky
Maxel Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Koupen řemen-krokodýl. Vše na výbornou! Díky!
M-72 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Výborná komunikace, blesková platba. Prostě vše na jedničku
Flipik Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 Líp než kolega bych to nenapsal, byla to fakt bleskovka Výborná komunikace, blesková platba. Prostě vše na jedničku
Ondras_CZ Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Pivo, pokec, hodinky, skvelej obchod, doporucuji!
prischera Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Super, ale nic jineho jsem od Romana ani necekal. Diky!
spiderer Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Neni o cem, Roman jako prototyp spravnyho chlapa nezklamal a vsechno od kontaktaze az po predani probehlo v naprostem poradku. Ale neprekvapilo me to Dik
bobi Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Nedávno jsme udělali jeden "nehodinkový kšeftík". Po rychlé domluvě proběhlo vše naprosto v pořádku.Výborná komunikace,osobní převzetí ,prostě rychlovka na jedničku.Díkes a doporučuji .
tommasini Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2018 Vše naprosto perfektní. Takové lidi, jako je Roman bych chtěl potkávat pořád. Ale to je asi každému už jasný z předchozích postů. Takže ještě jednou díky. Tom
Dann Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Velice slušný a korektní chronofil.- jednání super- rychlost- balení pro přepravu až předimenzované Celkově excelentní, za mě 10/10 - určitě jednoznačné doporučení.
Sphinxx Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 S Romanem rychlý obchod a osobka, kromě perfektního popisu a dovozu musím vyzdvihnout i jeho extra seriozní přístup, který se jen tak nevidí. Kdykoliv znovu a to třikrát potrhuji. Díky.
14titi Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 S Romanem proběhl menší nehodinkový obchod. Komunikace, pečlivé zabalení i rychlost na jedničku. Nevýhodu vidím v tom, že jsem nemohl obdivovat slečny z recepce viz. pár postů výše. Díky
Duke650 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Teď jsem od Romana koupil jednu blbost za pár korun, která se blbě posílá poštou,a on neváhal zmobilizovat celou rodinu = osobní dovoz do našeho Vidlákova na jedničku s hvězdičkou! P.S. příští obchod uděláme v Praze, jsem zvědavý na ty recepční buchty :-)
Horhe Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2020 Jednoduše perfektní obchod, navíc s gastro tipem!
sashator Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Jsem moc rád, že jsem si s tímhle pardálem mohl konečně taky zaobchodovat. Na to, že jsem skorosousedi, nám to teda trvalo. Ještě jednou díky!
Pepino777 Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 Rychly a naprosto bezproblemovy nehodinkovy obchod! Vse peclive zabaleno a bleskove doruceno. Muzu doporucit vsema deseti.
Maxmillian Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Odesláno 13. července 2020 Sice to nebyly hodinky (ale měl by pár kousků co by se mi líbilo sakra!), ale naprosto skvělá domluva a co jsme si dohodli to vyšlo. Díky moc!
Igicz Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2020 Romane díky za vstřícnost a bleskurychlou komunikaci! PerfektníSent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se