Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máme za sebou společný jeden menší nehodinkový obchod, oceňuji především rychlost.

Ještě jednou děkuji.

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Odpověděl jsem na Romanův inzerát (kniha o vojenských hodinkách) v okamžiku, kdy jsem byl dočasně imobilní a nesolventní, prostě dream buyer. Načež Roman přijel a knihu mi nechal s tím, že platba počká. Neuvěřitelný. Romane, díky :)

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Líp než kolega bych to nenapsal, byla to fakt bleskovka  :notworthy:

Výborná komunikace, blesková platba.  Prostě vše na jedničku :)

• po 5 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Nedávno jsme udělali jeden "nehodinkový kšeftík". Po rychlé domluvě proběhlo vše naprosto v pořádku.Výborná komunikace,osobní převzetí ,prostě rychlovka na jedničku.Díkes a doporučuji :smile_anim: .

• Po roku...
Odesláno

Vše naprosto perfektní. Takové lidi, jako je Roman bych chtěl potkávat pořád. Ale to je asi každému už jasný z předchozích postů. Takže ještě jednou díky. Tom

• po měsících...
Odesláno

Velice slušný a korektní chronofil.

- jednání super

- rychlost

- balení pro přepravu až předimenzované

Celkově excelentní, za mě 10/10 - určitě jednoznačné doporučení.

• po 3 týdnech...
Odesláno

S Romanem rychlý obchod a osobka, kromě perfektního popisu a dovozu musím vyzdvihnout i jeho extra seriozní přístup, který se jen tak nevidí. Kdykoliv znovu a to třikrát potrhuji. Díky.

Odesláno

S Romanem proběhl menší nehodinkový obchod. Komunikace, pečlivé zabalení i rychlost na jedničku. Nevýhodu vidím v tom, že jsem nemohl obdivovat slečny z recepce viz. pár postů výše. Díky

• po měsících...
Odesláno

Teď jsem od Romana koupil jednu blbost za pár korun, která se blbě posílá poštou,

a on neváhal zmobilizovat celou rodinu = osobní dovoz do našeho Vidlákova na jedničku s hvězdičkou!

P.S. příští obchod uděláme v Praze, jsem zvědavý na ty recepční buchty :-)

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Sice to nebyly hodinky (ale měl by pár kousků co by se mi líbilo sakra!), ale naprosto skvělá domluva a co jsme si dohodli to vyšlo.

Díky moc!

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...