African Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Po 4 letech tahani Croozera zpatky u fulla, podvecerni Beskydy a paradni pocasi. Moc pěkná Rock Machine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Hele zalezi jak moc na tom budes chtit jezdit. Mozna by mohlo byt reseni koupit jen druhou sadu kol, se silnicnima gumama... Ale nevim jakeho mas bajka. Na 29 s pevnym zadkem, na obcasny vyblbnuti by to melo v pohode fungovat. Na fullu si to asi moc predstavit neumim, ale zas by to byl punk Kdysi to borci tak delali, kdyz zjara chteli hltat kilaky a nechteli resit dve kola... Vidaval jsem to i na 26. Ale dneska se na vsechno jde moc vedecky, tak nevim. Ja kdysi odjezdil sezonu na bajku se silnicnim saltrem od Campy...na ?spanela? to nebylo, ale jinak pohoda Mám full na 29´´, takže tahle varianta nepřipadá v úvahu, ale díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Konečně jsem o vikendu plnohodnotně provětral brašny Acepac. To počasí bylo prostě za odměnu. A pivům těm se rozhodně při švihu nebráním,nohy už si zvykly :-)A jak jsi s nima spokojen? Taky o nich premyslim, nebo teda objednam az je naskladni Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Dnes jsem si oběd musel zasloužit Pro znalé.... Kozlov - Magdalensky mlýn - Jívová - sv.Kopeček - OlomoucFoto z Masného Krámu v Jívové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Foto z Masného Krámu v Jívové?Jj, je to tam taková záchranná/odchytová stanice....ze všech směrů přijede člověk žíznivej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Jirko,spokojenost velika. Jediny s čím jsem ještě doma trochu zapasil,byla řidítková brasna s bar bagem. Ale to bylo dano spis moji nesikovnosti. Jakmile na to jednou přijdeš,jde to celkem rychle. Od budicku jsem vetsinou do 45minut odjizdel a to sem balil v poklidu a ještě u toho snidal.Na tri denni trip sem se tam (bez vareni) sbalil komplet,aniž bych musel mit baťoh,ktery mi na zadech vadí. Takže jediný minus je,že to kolo nejede tak rychle jak si zvyklej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Jj, je to tam taková záchranná/odchytová stanice....ze všech směrů přijede člověk žíznivej:-)Už jsem tam aspoň rok nebyl. Budu to muset napravit. Blbě se tam z naší strany po té kalamitě dostává, pokud nechci jet po silnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 jojo, vikend byl fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Jirko,spokojenost velika. Jediny s čím jsem ještě doma trochu zapasil,byla řidítková brasna s bar bagem. Ale to bylo dano spis moji nesikovnosti. Jakmile na to jednou přijdeš,jde to celkem rychle. Od budicku jsem vetsinou do 45minut odjizdel a to sem balil v poklidu a ještě u toho snidal.Na tri denni trip sem se tam (bez vareni) sbalil komplet,aniž bych musel mit baťoh,ktery mi na zadech vadí. Takže jediný minus je,že to kolo nejede tak rychle jak si zvyklej :-)Super, dekuji. Jen koukam ze nemas zmusenost se sedlovkou v kombinaci s teleskopem, ze? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Nemám. V základu byla,ale i z tohodle důvodu jsem si nechal dát klasiku. Jinak k te dostupnosti: když jsem před Vanoci dokupoval braanu na ram,tak mi tvrdili,že už jen doprodavaji zasoby a delaji novy design,ktery uvedou v dubnu. Zatim ale nic neavizovali a kram už maji celkem vybranej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Nemám. V základu byla,ale i z tohodle důvodu jsem si nechal dát klasiku. Jinak k te dostupnosti: když jsem před Vanoci dokupoval braanu na ram,tak mi tvrdili,že už jen doprodavaji zasoby a delaji novy design,ktery uvedou v dubnu. Zatim ale nic neavizovali a kram už maji celkem vybranej.Příští týden by mělo být vše na webu prý Dnes jsem s nima mluvil Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Už jsem tam aspoň rok nebyl. Budu to muset napravit. Blbě se tam z naší strany po té kalamitě dostává, pokud nechci jet po silnici.Ja jezdím buď ze sv.Kopečku nebo od hrubé vody skrze magdalnsky mlýn, no. Teď jsem se nechal vyvést na Kozlov a jel skrze prostor libavá a dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Ja jezdím buď ze sv.Kopečku nebo od hrubé vody skrze magdalnsky mlýn, no. Teď jsem se nechal vyvést na Kozlov a jel skrze prostor libavá a dobrýJá se na Jívku dostanu trasou přes Rýmařov, Břidličnou, Rýžoviště, Dálov, Dětřichov a přes Kyselku. Druhá verze je do ŠTBk pak po cyklostezce do OL a podle Bystřice k Malýmu Ráblu a nějak prokličkovat. Obě cesty jsou hodně po asfaltu, tak se do nich moc nehrnu. Pak mě navíc musí brát žena ze ŠTBK autem, protože na cestu domů už většinou chybí energie a přebývají piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 par mobiloviek od Vas z rychlebiek...teda z pohranicneho hrebena (chlapik od fotaku este nemal cas )BA0F6AF2-3453-44C7-A5F0-DB26F79BC4BB.mov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Jirka: sem docela zvedavej na to zlepšení protože už takhle mi to přijde dost vychytaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Syn chce koupit tohle jeté MTB Author Magnum 29 za 25 tisíc. Někdo nějaký postřeh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Nebo něco podobnýho v týhle ceně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Já bych se za tyhle prachy v prvý řadě vykašlal na karbon.. jinak to nevypadá blbě, ale nevíme stav, stáří.. a vlastně ani pořádně osazení? Ty brzdy jsou tuším nějaký Avidy, tedy nic moc, vidle fajn, kola jsou co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Za mě barevná divočina, ale to věc vkusu. Těžko takle soudit, když nevíme výbavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Muj novej stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky