tikzot Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Tak dnes odstartoval Cape Epic...Kde se na to da koukat? Dikkk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 https://www.cape-epic.com tady a nebo si stáhni appku cape epic do mobilu a tam máš taky live streaming nebo si to pak můžeš pustit. Plus mraky dalších informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Pecka, dekuju ti mockrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Pecka, dekuju ti mockrat!není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 tak jsem dneska poprvé zkusil jakože silniční / gravel kolo. po nucené zdravotní přestávce samozřejmě nejde nic tak jak bych si představoval, ale na rychlém asfaltu je to návykové a docela zábava. ale mimo? ježkovy zraky, to je masakr su úplně vyklepaný... sem si za ty roky na to tlumení zvykl... možná ještě prodej toho MTB zvážím byl jsem překvapený jaká část trasy, kterou jsem na mtb považoval za téměř celou silnici, byla spíše mimo ni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Ještě fotečky z mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Tvl @Anela jak můžeš napsat ?fotečky?? To je strasna zdrobnelina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Tvl @Anela jak můžeš napsat ?fotečky?? To je strasna zdrobnelina.A při tom podle rámu musí bejt Anela velkej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 A při tom podle rámu musí bejt Anela velkej kluk Jj, takový roztomilý štafličky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Fotecky může na fóru psát jenom láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 ok, příště se polepším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Dej si tam pořádný pedály, alespoň z jedný strany nášlapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 SPD už mám nachystané může se to dávat i na tyhle kola?musím ale říct že v tom bahně na poli jsem byl rád za tyhle, přece jen z toho šla noha dolů daleko rychleji, alespoň pocitově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Pokud budeš mít to kolo i na nějaký kratší jízdy, třeba na pivo, tak si tam dej jednostranný spd - z jedné strany nášlapy, z druhé normální pedál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 SPD už mám nachystané může se to dávat i na tyhle kola?musím ale říct že v tom bahně na poli jsem byl rád za tyhle, přece jen z toho šla noha dolů daleko rychleji, alespoň pocitově...No jasně. Na cyklokrosce normálně SPD. V terénu jsem do zatáčky vnitřní nohu raději předem vypnul:-)SPD jsem měl chvíli i na klasické silnici, než jsem si pořídil nové pedály... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 S tímhle taky pořád válčím - prodat fulla (canyon neuron) a koupit cyklokrosku. Měl jsem to už půjčené a pořád nevím zda ten let po asfaltu vyváží to trápení v terénu Canyona jsem už dostal na 13 kg a nasadil rychlé pláště takže je to rychlé kolo. Gravel jsem měl půjčený a ten terén (horší polňačka) už je mazec a fest mě z toho bolely ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Gravel bikes nejsou spatny jako adventure nebo na nedokonale cyklostezky.Ale nemyslim ze je dobrej napad kvuli gravel biku prodat mtb nebo silnici. Gravel = v terenu nezehli, na silnici neni moc rychly Vyhoda gravel biku muze prijit ve chvili, kdy muze meri podobne jako zena, tak muze gravel bike zene pujcit, aby spolu jeli nekam na turu po stezkach, hladke hline a obcas asfaltu. Ona gravel, on MTB, a to smaze rozdil ve vykonnosti (pokud je teda muz vykonnejsi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Ciwe a to nemůžeš mít normálně dvě tři kola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Cyklokrosku jsem měl rok a přišla mi ideální na takový ten "vesnický" asfalt a nějaké lehčí polňačky. Párkrát jsem ji vzal do Beskyd a jízda přes kořeny, měkčí terén, prudší stoupání...tam už je to dost o skillu. A pokud se toto jede z kopce, tak je to spíš adrenalinový zážitek než pohoda:-D. Každopádně mezi těmi všemi MTB v lese vypadá člověk na CX nebo gravelu jak exot:-) Mně osobně to bavilo moc, ale asi to není pro všechny. Každopádně po roce si srdce poručilo čistokrevnou silnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Ciwe a to nemůžeš mít normálně dvě tři kola? Taky by to šlo, ale z hlediska časového vytížení mě to přijde celkem škoda - jezdím víceméně do práce a z práce akorát, jenže zrovna ta cesta je kombinací všeho - od polňačky, přes rozkopanou vyštěrkovanou cestu, rozbitou panelku po cyklostezku. Ale mohl bych prodatstaršího fulla na kterém jezdívala žena (která se teď na kolo moc nedostane) a místo něho pořídit gravel - skvělej nápad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky